Merhaba arkadaşlar, ben 6 aylık anneyim. Oldukça zorlu bir süreçti bu güne kadar geçirdiğim dönem. Öncelikle normal doğum yapmama rağmen ilk üç gün sütüm gelmedi. Zorunlu olarak mama verdik oğluma. Kaşıkla, fincanla derken oğlum sarılık oldu biberon kullanmak zorunda kaldık. Sütüm gelmişti yalnız ufaklık biberonu o kadar sevmişti ki beni emmediği için mastit oldum. Biberona alıştı derken (doğal akış biberonu) 20. gün oğlum beni emmeye başladı. 20. günden sonra meme çatlağı ile tanıştım. Madecasol krem, Lansinoh, Garmastan, Tahin yağı, Zeytinyağı, E Vitamini. Hepsini kullanmama rağmen bendeki çatlak şiddetli bir şekilde ağrımaya ve bana acı vermeye devam etti. Bir arkadaşım kantaron yağını önerdi. Çekinerek kullandım, fena gelmedi. Biraz toparladı diyebilirim. Sonra acılara dayanamayarak bir dermatolog aradım. (bebeğim 3 aylık olmuştu). Meme ucumdaki çatlak egzemaya dönüşmüş, iki hafta kortizonlu krem olan dermatob'u , sonrada Mustela adlı kremi kullandım. Şimdi 6. ayımdayım sol göğsüm yeni yeni toparlıyor. Allah bu problemi çeken herkese yardımcı olsun. Gerçekten çok zor günlerdi. Benim naçizane önerim bir dermatoloğa gidilmesi yönündedir. Kullandığım kremleri ve yaşadıklarımı, bu sorunla yeni tanışan arkadaşlara faydalı olabileceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim.[/QUOT
merhaba benimde gögsümde çatlak var 7. ayımdayım hala emiyo çalıştıgım için akşamları ve gece emziriyom ve haftasonları dr önerdiği kremi alsam mı ne dersin ben pebanten kullandım işteyken biraz iyi geldi
Merhaba arkadaşlar, ben 6 aylık anneyim. Oldukça zorlu bir süreçti bu güne kadar geçirdiğim dönem. Öncelikle normal doğum yapmama rağmen ilk üç gün sütüm gelmedi. Zorunlu olarak mama verdik oğluma. Kaşıkla, fincanla derken oğlum sarılık oldu biberon kullanmak zorunda kaldık. Sütüm gelmişti yalnız ufaklık biberonu o kadar sevmişti ki beni emmediği için mastit oldum. Biberona alıştı derken (doğal akış biberonu) 20. gün oğlum beni emmeye başladı. 20. günden sonra meme çatlağı ile tanıştım. Madecasol krem, Lansinoh, Garmastan, Tahin yağı, Zeytinyağı, E Vitamini. Hepsini kullanmama rağmen bendeki çatlak şiddetli bir şekilde ağrımaya ve bana acı vermeye devam etti. Bir arkadaşım kantaron yağını önerdi. Çekinerek kullandım, fena gelmedi. Biraz toparladı diyebilirim. Sonra acılara dayanamayarak bir dermatolog aradım. (bebeğim 3 aylık olmuştu). Meme ucumdaki çatlak egzemaya dönüşmüş, iki hafta kortizonlu krem olan dermatob'u , sonrada Mustela adlı kremi kullandım. Şimdi 6. ayımdayım sol göğsüm yeni yeni toparlıyor. Allah bu problemi çeken herkese yardımcı olsun. Gerçekten çok zor günlerdi. Benim naçizane önerim bir dermatoloğa gidilmesi yönündedir. Kullandığım kremleri ve yaşadıklarımı, bu sorunla yeni tanışan arkadaşlara faydalı olabileceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim.
bende 3,5 aylık anneyim...sanki benim yaşadıklarımı anlattın canım...denemediğim birşey kalmadı genel cerraha kadar gittim him bir fayda olmadı...benimki çatlak değil yara oldu..ne yapıcağımı şaşırdım sütümde azalmaya başladı çok moralim bozuk...bende dermotologa gidiyim bakıyım...Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın(
Selam nur58 ben de üçbuçuk ay önce doğum yaptım ve ilk 40 gün meme uçlarımdan çook çektim.Bu konu ile ilgili paylaşımlarımı ''doğum sonrası meme problemlerine nacizane öneriler'' başlığı altında bulabilirsin istersen.Sağlıklı günler
Merhaba arkadaşlar, ben 6 aylık anneyim. Oldukça zorlu bir süreçti bu güne kadar geçirdiğim dönem. Öncelikle normal doğum yapmama rağmen ilk üç gün sütüm gelmedi. Zorunlu olarak mama verdik oğluma. Kaşıkla, fincanla derken oğlum sarılık oldu biberon kullanmak zorunda kaldık. Sütüm gelmişti yalnız ufaklık biberonu o kadar sevmişti ki beni emmediği için mastit oldum. Biberona alıştı derken (doğal akış biberonu) 20. gün oğlum beni emmeye başladı. 20. günden sonra meme çatlağı ile tanıştım. Madecasol krem, Lansinoh, Garmastan, Tahin yağı, Zeytinyağı, E Vitamini. Hepsini kullanmama rağmen bendeki çatlak şiddetli bir şekilde ağrımaya ve bana acı vermeye devam etti. Bir arkadaşım kantaron yağını önerdi. Çekinerek kullandım, fena gelmedi. Biraz toparladı diyebilirim. Sonra acılara dayanamayarak bir dermatolog aradım. (bebeğim 3 aylık olmuştu). Meme ucumdaki çatlak egzemaya dönüşmüş, iki hafta kortizonlu krem olan dermatob'u , sonrada Mustela adlı kremi kullandım. Şimdi 6. ayımdayım sol göğsüm yeni yeni toparlıyor. Allah bu problemi çeken herkese yardımcı olsun. Gerçekten çok zor günlerdi. Benim naçizane önerim bir dermatoloğa gidilmesi yönündedir. Kullandığım kremleri ve yaşadıklarımı, bu sorunla yeni tanışan arkadaşlara faydalı olabileceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim.
bebeğim 3 haftalık çok acıma ve yanma var göğsümde.garmostan kullandım geçmedi bi de papilla deneyeyim dedim daha bi faydasını görememdim 2 gündür kullanıyorum ama daha....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?