• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde kas kontur yaptirabilir miyim?

Deep dark

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
216
69
13
38
Arkadaslar merhaba,8 aylik oğlum var emziriyirum kaslarım kötü durumda dökülüyor seyreklesti kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum araştırıyorum ama net bilgiye ulaşamıyorum bilginiz varmı

Arkadaslar merhaba,8 aylik oğlum var emziriyirum kaslarım kötü durumda dökülüyor seyreklesti kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum araştırıyorum ama net bilgiye ulaşamıyorum bilginiz varmı
Bir bir buçuk yaşina kadar bekleyin bence. Zaten memeden kesersiniz o zamana rahat rahat yaptirirsiniz. Riske girmeye degmez.

Birsey olacagini sanmam.
Emzirirken sac da boyatiyoruz sonucta.
Yani ben boyattim.dogum yapar yapmaz.
Yaptirin ama cok kalin olmasin:)
Saçlarımda hiç boyaması korkudan ama sanırım boyuycam kötü görünüyor gerçekten genelde saç boyamaya ilgiki kötü birşey duymadim

Bebek konusunda sanırım biraz fazla hassasım.

Ben olsaydım yaptırmazdım , saç boyatanları zaten hiç anlamıyorum doktor git boyat desede boyatmazdım.

Bence biraz daha sabretmek en doğru tercih.

Ben yaptırırdım sanırım, bu kadar ince eleyip sık dokumayı doğru bulmuyorum tabi kişisel tercihim bu. Içinize sinmeyecekse doktora danışın sonra karar verirsiniz

Back
X