- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Ne zaman doğum yaptın B12 ne baktır istersenMerhaba arkadaşlar .. Belki hatırlıyorsunuz dur hamilelikte diğer konuda paylaşımlar m vardı . Benim teshis i konulmuş bir rahatsızlığım yoktu hamilelikte sıkıntılarım oldu bayagi ve doğumdan sonra gece r diye düşünüyordum bilmiyorum yine demir ve b12eksikliinden mi yoksa anksiyeteden mi anlamıyorumbaş dönmesi oluyor arada arada da kalbime sanki heyecan hissi gibi bişey ve onunla birlikte halsizlik..
Yarın bir ay olcak canım.. hamilelikte sürekli acil e gidiyordum tansiyon düşüklüğü halsizlik titreme kalp çarpıntısı bayağı yıpratti benı yineaynı olacak diye korkuyorumNe zaman doğum yaptın B12 ne baktır istersen
Benimde 25 günlük oldu doğum yaptımYarın bir ay olcak canım.. hamilelikte sürekli acil e gidiyordum tansiyon düşüklüğü halsizlik titreme kalp çarpıntısı bayağı yıpratti benı yineaynı olacak diye korkuyorum
Rabbim hayırlı eylesin inşaallah bide sezeryan oldu m hala yan yatami yorum normal mi acabaBenimde 25 günlük oldu doğum yaptım
Normal canim bende zorlanıyorum tek yastikta bile yatamiyorum evin iÇinde iki buklum yürüyorum sen hamilelikte ilaç kullandın mı teshisin neydiRabbim hayırlı eylesin inşaallah bide sezeryan oldu m hala yan yatami yorum normal mi acaba
Yok canım hiç psikolog a gitmedim kadın doğum hep hamilelikten hormonlar değişiyor filan dedi. Bide demir ve b12düşüktüNormal canim bende zorlanıyorum tek yastikta bile yatamiyorum evin iÇinde iki buklum yürüyorum sen hamilelikte ilaç kullandın mı teshisin neydi
Bende de panik atak korku var hamilelikte çok zor günler geçirdim şimdide direniyorum ilaç kullanmamak için. Emziriyorum daha bir ay bile olmadıAma bende de sinirsel bir durum var galiba canım sıkıldığında başım dönüyor kimse ile haklı dahi olsam tartışmaya (huzursuz bir ortama)giremiyorum. Çok duygusal m birinin hasta olduğunu veya olumsuz bir haber alayım kötü oluyorum halsizlik baş dönmesi oluyor
Benim de hamileliğim zor geçti biyolojik sikintilarin yanında birde iç sıkıntısı ölüm korkusu hayat boş anlamsız insanlar nden bu kısacık hayatta uzun emeller i var zaten ölüm var insan nasıl mutlu olur ki vs düşünceleri hayattan zevk alamama vardıBende de panik atak korku var hamilelikte çok zor günler geçirdim şimdide direniyorum ilaç kullanmamak için. Emziriyorum daha bir ay bile olmadı
Aynı duyguları dibine kadar yaşadım halen ysiyorum delirecek gibi oluyorum ağlayasım geliyor çaresizlik oluyor sende de halen var miBenim de hamileliğim zor geçti biyolojik sikintilarin yanında birde iç sıkıntısı ölüm korkusu hayat boş anlamsız insanlar nden bu kısacık hayatta uzun emeller i var zaten ölüm var insan nasıl mutlu olur ki vs düşünceleri hayattan zevk alamama vardı
Kendimi hiç o kadar çaresiz aciz hissetmemistim bazen kendimë öyle merhamet ediyor acıyodum ki ağlıyordum kendim içinAynı duyguları dibine kadar yaşadım halen ysiyorum delirecek gibi oluyorum ağlayasım geliyor çaresizlik oluyor sende de halen var mi
Kimde anlamıyor saçmalama falan diyorlar eşim kayinvalidemle.Elhamdulillah iç sıkıntısı geçti ama hâlâ bu hayat çok kısa ölüm her an gelebilir ve diğer alemde beni ne karşılayacak bilinmezlik (günahlardan dolayi cezalandırılma)hissi var yogun olmasa da
Nasil gectiİnşallah sizinki de geçer
Ben kimseye açılamamıştim canım anlam veremeyecekleri ni bildiğim için bazen ağlıyorağlıyordum sorduklarinda hamilelik duygusallik filan diyordumKimde anlamıyor saçmalama falan diyorlar eşim kayinvalidemle.
Canım ben Numan ali khan ve Nurettin yıldız bu hayatın amacı na dair sohbetlerini dinledim hep bu dünyanin imtihan dünyası ve herkesin imtihanı olduğuna Rabbim e nasıl siginmamız gerektiğine dair sohbetler dinledim sürekli... bide en önemlisi galiba ben düzce de oturuyorum çok komşuluk yok site de tek başımay dim bu sikintilari çekerken sonra memleket e gittim ablamlar arkadaşlar sürekli yogun geçirmeye çalıştım..Nasil gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?