• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Bide Rabbim kaldırmak isterse aniden kaldırır tüm sikintilari sürekli içimden dua ettim Rabbim gönlügönlüme ferahlık ver biyolojik zihinsel sağlık sıhhat afiyet nasip eyle sürekli pozitif enerjik olabilmeyi nasip eyle diye Afedersiniz lavaboda dahi dua ediyordum o kadar sıkılmış tim ki

Sizin hiç baş dönmesi oluyor mu benim canımi sıkan biyolojik sıkıntılar sanki bebeğim e bakamayacm Bayılacam gibi geliyor

Canım ben Numan ali khan ve Nurettin yıldız bu hayatın amacı na dair sohbetlerini dinledim hep bu dünyanin imtihan dünyası ve herkesin imtihanı olduğuna Rabbim e nasıl siginmamız gerektiğine dair sohbetler dinledim sürekli... bide en önemlisi galiba ben düzce de oturuyorum çok komşuluk yok site de tek başımay dim bu sikintilari çekerken sonra memleket e gittim ablamlar arkadaşlar sürekli yogun geçirmeye çalıştım..
Bende zonguldakta otutuyorum yalnız kalamiyorum şimdi kayinvalidemler var cuma günü evlerine gidecekler hava soğuk disari çıkamıyorum bebek küçük .emme sorunu da var .burdan yazisalim sıkıntilarimizi iyi geliyor bana

Bende zonguldakta otutuyorum yalnız kalamiyorum şimdi kayinvalidemler var cuma günü evlerine gidecekler hava soğuk disari çıkamıyorum bebek küçük .emme sorunu da var .burdan yazisalim sıkıntilarimizi iyi geliyor bana
Benim de şuan kayınvalidem yanımda oda yarın gidiyor

öncelikle Allah yardımcımız olsun yaşamayan anlamaz baş dönmesini kaygı ve yorgunluk yapıyor ben bu gün bile yere düşecektir o derece ama kendimi hiç b8rakmıyorum sizde bırakmayın bakın dönsün başınız en fazla ne olabilir yan yatamama çok normal benim iki ay oldu hala arım oluyor bunlar çok normal şeyler sonuçta ameliyat geçirdik bir bıçak kese elimiz kaç gün ağrıyor geçeçek sabır edin öyle hemen kötüye bağlamayın birde benim komşum var ona sürekli suya okutuyorum ve içiyorum bana çok iyi geliyor insanın birkez oku demiştim o akşam okumuş haberim yoktu o gece ç sıkıntım geçti okumak çok iyi geliyor bana

İlaçlı atın kafamızdan burada yazıp paylaşım yapmanız bile ilaçlık bir durumumuzun olmadığını gösteriyor

Amin Allah hepimize yardım etsin bende emziriyorum hâlâ bakalım Allahın izniyle bakarsın ilaçsız atlatiriz bellimi olur Rabbim var çok şükür

Back
X