• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

U umudum56 ayy beni nasıl rahatlattın şuannn. Çünkü bende bugün fazla yürüdüm, haftasonu olunca alışverişe ancak eşimle gidebiliyorum kendim taşımam zor oğluşla.
Yolda yürürken sohbet edemiyorum artık nefes nefese kalıyorum. Bnmde dudaklarda olurdu normalde morarma. Takıp dururdum kafaya. Hamileyken bakmamaya calısıyorum iyice tedirgin olmayım diye. Tırnak dipleride morumsu benim, üşüyünce daha da belli oluyor

Merhaba arkadaşlar .. Belki hatırlıyorsunuz dur hamilelikte diğer konuda paylaşımlar m vardı . Benim teshis i konulmuş bir rahatsızlığım yoktu hamilelikte sıkıntılarım oldu bayagi ve doğumdan sonra gece r diye düşünüyordum bilmiyorum yine demir ve b12eksikliinden mi yoksa anksiyeteden mi anlamıyorum :(baş dönmesi oluyor arada arada da kalbime sanki heyecan hissi gibi bişey ve onunla birlikte halsizlik..

Merhaba arkadaşlar .. Belki hatırlıyorsunuz dur hamilelikte diğer konuda paylaşımlar m vardı . Benim teshis i konulmuş bir rahatsızlığım yoktu hamilelikte sıkıntılarım oldu bayagi ve doğumdan sonra gece r diye düşünüyordum bilmiyorum yine demir ve b12eksikliinden mi yoksa anksiyeteden mi anlamıyorum :KK43:baş dönmesi oluyor arada arada da kalbime sanki heyecan hissi gibi bişey ve onunla birlikte halsizlik..
Ne zaman doğum yaptın B12 ne baktır istersen

Hastalık korkusu hastahane korkusu oluştu en ufak birsey hissetsem sanki artacak ambulans gelecek Bayılacam vs korku sarıyor. Hamilelikten önce böyle bir durumum yoktu

Normal canim bende zorlanıyorum tek yastikta bile yatamiyorum evin iÇinde iki buklum yürüyorum sen hamilelikte ilaç kullandın mı teshisin neydi
Yok canım hiç psikolog a gitmedim kadın doğum hep hamilelikten hormonlar değişiyor filan dedi. Bide demir ve b12düşüktü

Ama bende de sinirsel bir durum var galiba canım sıkıldığında başım dönüyor kimse ile haklı dahi olsam tartışmaya (huzursuz bir ortama)giremiyorum. Çok duygusal m birinin hasta olduğunu veya olumsuz bir haber alayım kötü oluyorum halsizlik baş dönmesi oluyor

Ama bende de sinirsel bir durum var galiba canım sıkıldığında başım dönüyor kimse ile haklı dahi olsam tartışmaya (huzursuz bir ortama)giremiyorum. Çok duygusal m birinin hasta olduğunu veya olumsuz bir haber alayım kötü oluyorum halsizlik baş dönmesi oluyor
Bende de panik atak korku var hamilelikte çok zor günler geçirdim şimdide direniyorum ilaç kullanmamak için. Emziriyorum daha bir ay bile olmadı

Bende de panik atak korku var hamilelikte çok zor günler geçirdim şimdide direniyorum ilaç kullanmamak için. Emziriyorum daha bir ay bile olmadı
Benim de hamileliğim zor geçti biyolojik sikintilarin yanında birde iç sıkıntısı ölüm korkusu hayat boş anlamsız insanlar nden bu kısacık hayatta uzun emeller i var zaten ölüm var insan nasıl mutlu olur ki vs düşünceleri hayattan zevk alamama vardı

Elhamdulillah iç sıkıntısı geçti ama hâlâ bu hayat çok kısa ölüm her an gelebilir ve diğer alemde beni ne karşılayacak bilinmezlik (günahlardan dolayi cezalandırılma)hissi var yogun olmasa da

Benim de hamileliğim zor geçti biyolojik sikintilarin yanında birde iç sıkıntısı ölüm korkusu hayat boş anlamsız insanlar nden bu kısacık hayatta uzun emeller i var zaten ölüm var insan nasıl mutlu olur ki vs düşünceleri hayattan zevk alamama vardı
Aynı duyguları dibine kadar yaşadım halen ysiyorum delirecek gibi oluyorum ağlayasım geliyor çaresizlik oluyor sende de halen var mi

Siz ne yaşadıniz
Aynı duyguları dibine kadar yaşadım halen ysiyorum delirecek gibi oluyorum ağlayasım geliyor çaresizlik oluyor sende de halen var mi
Kendimi hiç o kadar çaresiz aciz hissetmemistim bazen kendimë öyle merhamet ediyor acıyodum ki ağlıyordum kendim için:(ama Elhamdulillah geçti

Elhamdulillah iç sıkıntısı geçti ama hâlâ bu hayat çok kısa ölüm her an gelebilir ve diğer alemde beni ne karşılayacak bilinmezlik (günahlardan dolayi cezalandırılma)hissi var yogun olmasa da
Kimde anlamıyor saçmalama falan diyorlar eşim kayinvalidemle.

Canım ben Numan ali khan ve Nurettin yıldız bu hayatın amacı na dair sohbetlerini dinledim hep bu dünyanin imtihan dünyası ve herkesin imtihanı olduğuna Rabbim e nasıl siginmamız gerektiğine dair sohbetler dinledim sürekli... bide en önemlisi galiba ben düzce de oturuyorum çok komşuluk yok site de tek başımay dim bu sikintilari çekerken sonra memleket e gittim ablamlar arkadaşlar sürekli yogun geçirmeye çalıştım..

Back
X