Adet sancisinda karnin ağrıyor ama bu bldin iğne batmasi gbi ilk bebegim düşük oldu oglmda ignelerle durdrdular aynı ozamnda bole olmuştum ondanda korkuyorum ısde..
Ya canım doktra gdemedimki randevu aldık ta pazartesiye verdiler en erken doktr çok yoğun bi dktor Eşmde çok güvenio bu dktra ondan bskasni kabl etmedi beklemedeim nedicek baklim memeden nasıl kesicem onuda blmiorum suan(( 13 aylik oldu oglum
Canım hayırlı olsun öncelikle sayfalara bakıyordum sohbetiniz dikkstimi çekti canım bence akıntın varsa hemen gitmelisin doktoru tanıyorsanız acil olduğunu ddurumunu anlatırsan sanırım o kadar bekletmez pazartesiye dahs çok var canım riske atma bence
Canım hayırlı olsun öncelikle sayfalara bakıyordum sohbetiniz dikkstimi çekti canım bence akıntın varsa hemen gitmelisin doktoru tanıyorsanız acil olduğunu ddurumunu anlatırsan sanırım o kadar bekletmez pazartesiye dahs çok var canım riske atma bence
Kızlar ben çok mutluyum yaaa adet oldum.. Hamile Değilim... Ölümlerden ölüm gibiydi şu bekleme..
Yarın bir tartılacağım... Yazarım...
Siz napıyorsunuz?
Yagmuluk canım sen nasılsın?
Gittin mi doktora yarın mı gideceksin?
Kızlar bugün gittim kontrole 4 haftalık olms hersey yolunda düzüzirmeyi biran önce brakmam gerektiğini söyledi bunu nasıl yapıcam gerçekten bilmiyorum
Canım hiç üzülme yazık oldu daha emecek ti falan diye cok sukur guzel emmis kimisi hic emmiyor bile... ben cok uzulmüstüm de 2 yasina kadar emmesine ragmen.
yavas yavas azaltarak emzirecegim dedikce budaha cok emmeye basladi. Her ortamda meme meme diye bagiriyordu.
en son careyi korkutmadan ve tiksindirmeden nasil bulabilirim dedim ve buldum bende ise yaradi.
bir bardaga bol tuzlu su yaptim. tam Emmek istedigi anda suruyordum. Aci diye 2 gunde birakti.
Insallah senin ki de kolay olur canim
İnş canim bende Salça surmeyi düşünmüştüm ama senin soyledinde çok mantikli geldi şimdi meme vermeden uyuttum gecede su felan denicem inş ise yarar esimde hafta sonuna kadar emzir hafta sonu braktralim gece bnde kalkarm şimdi zor olur dio ben bran once braktryim diorum bakalım inş zor olmaz
Canım eşin doğru söylemiş zaten canım kendini sıkıntıya sokmadan bu işi hallet canım.hafta sonuna kkadar ggündüzleri bıraktır. Yavaş yavaş azaltarak mesela bir istediğinde tuzlu su sür diğer istediğinde dikkatini ddağıtarak unutur. Cuma günü de akşamları kesmeye başlarsin. Bu şekilde bakarsın artık kendi istemez akşam bile .
canım emzirmek anne ve bebek arasında ki enkutsal sşey. Güven duygusunun en iyi aracı.
O yüzden onu korkutan tiksindiren şeyler yapıp ta aranızdaki bağı zedeleyecek şeyler yapma.
tuzlu su yerine elma sirkesi ile suyu da karistirip sürebilirsin....
Allah yardimcin olsun canim...
emin ol kendisi istemeyecek. Benim kizim 2 . Günde bıraktı... hatta gel vereyim diye arkasından gülerek yakalama ya çalışıyordum
acı istemiyorum diyordu
Kızlar tatil olunca kafam dalgın.. Giremedim.. Bende naçizane fikirlerimi söyleyim.. Kızım 18 aylıktı öğrendiğimde.. Kıyamadım 1 ay daha emzirdim.. O dönem tandem Nursing aynı anda emzirme diye bir yönteme inandım.. Dayanabildiğim kadar emzirecektim ama çok halsiz kalmaya başladım ve düşündüm doğunca büyüğü nasıl geri çekerim memeden.. Nasıl Bebeğin daha çok emmesi gerektiğini anlatıcam.. Annemde "kızım zaten yıpranmış bir haldesin.. Biraz dinlenirsin bu arada.. Yine emzirme olacak küçükte.. Psikolojik olarak da vücut olarak da daha iyi olur "dedi.. Bıraktık emzirmeyi 19 aylıkken, annemler geldi 1 hafta zor geçti.. Benim kızım memede uyurdu bağımlıydı resmen.. Ama senin daha kısa Sürer eminim.. Destek Alman lazım.. Acele etme bu hafta içi azalt gündüz verme.. Gece de diren.. Ama hafta sonu kararlı bir şekilde bitir bence.. Göze kolay görünsede zor oluyor çocuğun alışması..
Bu arada merak ettim canım Planlı bir gebelik mi? Yoksa benimki gibi süpriz mi?
bi de kızlar yaa spiral taktırsam diye düşünüyorum.. Bilginiz var mı?
canım Sağol bu elma sirkesini şimdi denedim kokusundan yanasamadi bıle agladi bi alamayınca çorba verim dedim 2 kasık anca aldı inş üzülüp yemek yememezlik yapmaz dün zaten 3 de hastaneye gttim disardan 6 gbi geldim hiç istemedi 9 gbi de emmeden uyudu 11 gbi uyandı suyla kandrim dedm kanmadi süt yaptim 2 yudum anca içti ayağımda salladım uyudu yanlız sabaha karşı hiç bşey fayda etmedi 3 kere azda olsa emdi o şekilde uyudu kalkıncada kendi istemdi smdi bi istedi elma sirkesi sürdum almadı gündüzleri kolay olcak gbi ama gece zor olucak
Canım zaten gündüz hiç emmedi sirke sürdum bikere istedi verdim kokusundan bile tiksinip kaçtı bakalm gecede durmazsa bikere emzircem... aslında eşim çok istedi bn erken diye düşündüm oda beraber buyurler dedi ole oldu isde
bi de kızlar yaa spiral taktırsam diye düşünüyorum.. Bilginiz var mı?
Canım gece de uyandığındassüt ya da su gibi şeyler verme bence al ona sarıl beraber yanında yat. Ayağında salla. dün gece 3 verdiysen bu gece 2 ver mesela hafta sonuna kadarda geceleri bence çok yipratma bebiş ini arada ver canım. Yemek yemez diye korkun olmasın rahat ol aç olunca yer tabi.
Beraber büyümesi güzel ikisi arkadaş gibi olur. Tabi ilk zamanlar biraz yorucu olacak sana ama bebiş 5 aylık olunca rahatlarsın.
unutuyorum kusura bakma çocuğun kaç aylikti
14 aylık oldu bugün canım ya aldım aramızda yatrdim sarildim sirtini sivazladim bnamisin demedi akşam yatarken süt icirdim için bu gece süt vermicem kendide hiç meme istemedi bu saate kadar belki bakarsın gecede istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?