Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Canım herkes hızlı kilo verme Peşinde haplar içecekler ayda 10-15 kilo verenler var ama sağlıklı olmuyor... Yavaş olsunda Kalıcı olsun inş
Üzülme bence...
Birde emziriyorrsun hala kolay değil

Akşam;
Erişte yanına sote
Ayran

Ekmek Çorba yemedim ama acıkmaya başladım şimdi de..

Komşu elmalı kurabiye getirmiş yüzüne bile bakmadım eşim kaldırdı dolaba sabah yiyelim daha iyi dedi aklımda kalmadı deil ama yemicem...bugünü inş bşey yemeden atlaticam

Süpersin canım
bende iki ara yaptım;
7.30 da bir muz
9 gibi bir avuç antepfıstığı ve 3 hurma

Ben bugünbiraz ttoparladım gibi kızlar 17.30 da akşam yemegimi yedim 18. Gibi de yeşilçayve yayanında hurma ile tabii
sonra ağzıma lokma kkoymadım.
4 lt su ictim ve 30 dk yürüyüş yaptım.
Şimdi de yatıyorum.iyi geceler

Sper canım ya en önemlisi de akşam yememek zaten bnde 6 tidan sonra bşey yemedim dün...

Kahvalti;
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
kucuk bir parca peynir
salatalk
1 tanede elmalı kurabiye

İrademe yenik düşerek 1 çay bardağı sütle 1 adet elmalı kurabiye daha yedim oğluma yedirirken burnuma çok koktu napim(( allahdan bitti de rahatladım bugün o yüzden aksami daha hafif yiyerek gecircem

Ben de sabah
1 kase yoğurt
2 havuç

eşim uyaninca kahvaltımı yapacağım
hamur işi yaptım yiyeceğim yani kaçamak olarak düşünüyorum. Akşamda hafif ggeçer artık napalım. Zayıflatacam.beni diye bebeğime ve kkendıme zulüm etmek istemiyorum

Kızlar ben bugün yine giremedim...
2 bebekli olmak çok zor helede kucaktan inmeyen bebeklerse..
Neyse işte yazayım:
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
3 dilim ekmek
Pekmez
Reçel

Ara:
2 hurma

Öğlen:
1 kase Sütlü tatlı
1 minik kek
1 kahve
(KAçırdım bugün ama bugün de öyle bir gün oldu hergün Yapmıyorum yaa napalım)

Öglen;
1 y.kaşığı bulgur pilavi
1 y.kaşığı tavuk sote
salata
ara;
Nescafe
elma
aksam;
4 kasık corba
yarım tabak Yoğurtlu ıspanak
salata
Eşim gelincede bi 20 dkka yürüse çıkıp gelicem..

Akşam:
1 kase Çorba
Nohut yanına bulgur pilavı
Yoğurt
2 dilim ekmek

Kahvalti;
2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
b.peynir
1 dilim kasar
salatalik
ara;
yarım bardak süt
1 adet mandalina

Kahvaltı:
1 Haşlama yumurta
Peynir
Zeytin
Reçel
4 dilim ekmek

Ara:
1 probis
4-5 gofret

Öğlen:
1 kase Çorba
Nohut yanına bulgur pilavı

Akşamı yazamadım:
1 kase Çorba
2 biber Dolması
Yoğurt
1 dilim ekmek

Aralar:
3 hurma
1 sıcak çikolata

Sanki ben diyet yapamıyorum bu sıralar.. ilk ay güzel vermiştim ama sonra bozuldu diyetim..
Nasıl kuvvetli irademe dönebilirim acaba napsam netsem Çok dertliyim.. Sanki kilo veremiyorum..

Sanki ben diyet yapamıyorum bu sıralar.. ilk ay güzel vermiştim ama sonra bozuldu diyetim..
Nasıl kuvvetli irademe dönebilirim acaba napsam netsem Çok dertliyim.. Sanki kilo veremiyorum..

Bende diyet yapamiyo gbiyim canim diyet dedin böyle olmaz diyip duruyorum kendime akşam oturdum cips yedim bayada yedim nasıl tam diyet moduna grerim anlamadım illaki bseyler yeniyo (( hemen hemen 1 aydır uğraşıyorum bu srede 1 2 kilo daha fazla vermem gerekirdi ilk aylarda dyette daha fazla verilir ama bn bunu basaramiyorum bugün eşime bn diyeti brakiyorum ble dedim bu kadar zamn da bu kadar az vermek yapamamk beni gerçekten yordu...

Aslında ben nerde yanlış yaptığımı anladim ben diyet yaptigimdan beri hamur işi felan yapmıyorum ole çok abur cubur da almiyorm o elmalı pasta,yaş pasta,bisküviler,pogcalar bunlar hep o zayflayamazsin diyen komsumun getirdi zorla ikram etti şeyler şekeri braktim diorum çok sekerli Türk Kahvesi yapıp getiriyo bnce bni sabote ediyo masus yaptığını düşünmeye başladım o olmasaydı ben sadece bugün cips yiyip brakicakmstim..Halbuki diyetteiz eşim de bende diyorum ama kapıya gelenide ceviremiyosunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…