Benim gibi tatlı bağımlısı çikolata hastası birisi 7,5 kilo verdiyse sizde vereceksiniz kızlar ben tatlısız hayatı düşünemeyen bi insandım yemek yemez revani, yaş pasta yapar yerdim o derece yani
Önemli olan hücrelerinin doymasi, yoksa beynine acim sinyali gönderecek. Paket ürünlerinden ne kadar uzaklasirsak o kadar vucudumuz rahatlar. Bu isler diyete kalirsa cok verip aynisini geri aliriz. Saglikli beslenelim, karbonhidrattan yagdan yeteri kadar yine aliyorum, kacamaklar da var. Bir de moral, hepinizin yapabilecegine inaniyorum, ben yapabildiysem herkes yapar.. Kendimizi sevelimAslında Dediğin gibi canım yaaa... Sağlıklı beslenince arada kaçamaklar yapsanda zararı olmuyor... Bende senin dediklerini uygulamaya çalışıyorum... Bilgiler için Sağol... Sende mutlu ideal kilonda kal inş..
Kizlar ben de tatli bagimlisiydim fakat ne oldu anlamadim hamilelik mi yoksa hamilelikle birlikte gelen saglikli beslenmemi ne bilmiyorum tatli ihtiyacimi nasil azaltti anlatamam. Magnezyum demir hapi kullandim hep galiba vucudum eksikleri tamamladi ve tatli krizlerim ve nedensiz yorgunluklarim bitti. Bir doktora bile gidin bu tatli krizleri kesin vucuttaki bir dengesizlikten kaynaklaniyor benden size söylemesi. Bir de kan sekerinizi birden yükselten seyleri tercih etmeyin. Pilav, patates bunlar kan sekerini yükseltir ve düstügünde yine acikiriz. Ben bulgur pilavina abandim emzirirken de cok iyi süt yapiyor ve tok tutuyor. Kalorisi fazla bile olsa saglikli kalori, cips gibi olmazBende senden farksızım canım... Helede çikolata bağımlısıyım.. 1 koli yesem bıkmam.. YAŞ pastaya ölürüm tavsiyen nedir?
Önemli olan hücrelerinin doymasi, yoksa beynine acim sinyali gönderecek. Paket ürünlerinden ne kadar uzaklasirsak o kadar vucudumuz rahatlar. Bu isler diyete kalirsa cok verip aynisini geri aliriz. Saglikli beslenelim, karbonhidrattan yagdan yeteri kadar yine aliyorum, kacamaklar da var. Bir de moral, hepinizin yapabilecegine inaniyorum, ben yapabildiysem herkes yapar.. Kendimizi sevelim
Kesinlikle tarçınlı yoğurt tavsiye ediyorum herkesede söylüyorum bir su bardağı yoğurda bir tatlı kaşığı tarçın bir gün boyunca üç öğün bundan yemiştim evde yanlızken inanırmısın bir günde tam 1 kg vermişim detoks gibi aynı zamanda tatlı krızlerini frenleyiciBende senden farksızım canım... Helede çikolata bağımlısıyım.. 1 koli yesem bıkmam.. YAŞ pastaya ölürüm tavsiyen nedir?
Kesinlikle tarçınlı yoğurt tavsiye ediyorum herkesede söylüyorum bir su bardağı yoğurda bir tatlı kaşığı tarçın bir gün boyunca üç öğün bundan yemiştim evde yanlızken inanırmısın bir günde tam 1 kg vermişim detoks gibi aynı zamanda tatlı krızlerini frenleyici
Canım sen normal doğum mu yoksa sezeryan mi oldun. Ben de 2 gün Ardarda zumba leslie yaptım. Dikislerim hapşırırken bile ağrımaya başladı. Yürüyüş le devam edeceğim
Akşam yemeği:
1 kase yoğurt Çorbası
Pırasa
1 dilim ekmek
1 kase Aşure Yedim.
Keşke aşure yi gündüz yeseydin daha iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?