• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken tatlandırıcı kullanımı

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Diyet sırasında kullanılan yapay tatlandırıcıları emzirirken kullanmak sakıncalı mı? Geçen gün bir kutu aldım (hamileyken doktorum yazmıştı) ama üzerinde emziren annelerde kullanımıyla ilgili birşey yazmıyor.
Emzirirken yapay tatlandırıcı kullanımı, dozu ile ilgili bilginiz var mı kızlar?:uhm:

hamileyken de emzirirken de tatlandırıcı kullanımı yasak diye biliyorum.neden tatlandırıcı yazmıştı?ben de gebeliğimin 5. ayında şeker çıktı (test yanlışmış 100gr şeker yüklemesinde anladık) o zmn araştırmıştım doktoruma da sormuştum;diyetisyenim hamileyken tatlandırıcılı sakız bile çiğnemememi söylemişti.gazlı boyalı tatlandırıcılı içecekler yiyecekler hepsi yenmemesi gerekenler gurubunda.şu anda 6 aylık bebeğim var haala tatlandırıcılı sakız bile çiğnemiyorum.bence sende kullanma.

benim diyetisyenim bana günde 5 öğün meyve verdi şekeri buradan doğal yollarla almamı söyledi.kesinlikle tatlandırıcı kullanamıyordum bence sen de kullanmamalısın.çayı şekersiz içemiyorum diyorsan az bişi şeker at bence bir sorun doğurmaz.tatlandırıcı sütünden bebeğe geçer çünkü.geçmiş olsun.

Back