• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken saç boyatmak

Nisa erkan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
10
-3
1
Hanımlar emzirirken saç boyatmak hakkında düşünceleriniz neler? Yarın kırkımiz çıkıyor ve saçlarımda aşırı beyaz var kendimi iyi hissetmiyorum çok saldım saçımı boyatmak istiyorum zararları var diye biliyorum ama bilemedim şuan böyle de kendimi aşırı bakımsız hissediyorum emzirirken saçını boyatan var mı ?

Organik boyalar mevcut boyanabilir heralde. Saç açıcı kullanmadığımız sürece

Ben boyadım boyuyorum hala daha ama sac dibini boyamiyorum sac ucundan nekadar sorun olur bilemem hamileyken bile boyanabiliyor sonucta

Hanımlar emzirirken saç boyatmak hakkında düşünceleriniz neler? Yarın kırkımiz çıkıyor ve saçlarımda aşırı beyaz var kendimi iyi hissetmiyorum çok saldım saçımı boyatmak istiyorum zararları var diye biliyorum ama bilemedim şuan böyle de kendimi aşırı bakımsız hissediyorum emzirirken saçını boyatan var mı ?
Ben varım 🙋🏻‍♀ Bitkisel (içeriğinin ne kadar temiz olduğu tartışılır.) boyalar kullanıyordum hamile iken de emzirirkende...

bu tartışılır bir konu ben hiç boyamadım hamileyken de emzirirken de netice de kimyasal ve derimizle temas eden herşey vücudumuza girebiliyor..biraz daha büyümesini bekleyin sabredebilirseniz

Millet hamileyken bile boyatıyor ya. Kendinizi kötü hissediyorsanız organik amonyaksız bir boyayla boyatın. Lohusalıkta iyi gelir. Kendinize eziyet etmeyin. Keyif alın sürecinizden size iyi gelen şeyler yapın.

Back