Emzirirken saç boyamak

hande48

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
28
0
286
44
Muğla
Merhaba arkadaşlar
ben yeni doğum yaptım oğluşumun 3 aylık olmasına 6 gün kaldı.Oğluşumu emziriyorum. Ama artık bakımsız olan saçlarıma röfle yaptırmak istiyorum. cila boya v.b. bunların bebeklere zararı olur mu? Lütfen yardım edinnn :emir_bebek:

ben doğumdan 1 ay sonra yptırdım. 3 ay içinde 2 kere yaptırdım röfle. doktorum bir sorun olmayacağını söyledi. psikolojim düzeldi gerçekten :hulya:

bende bu konuyu merak ediyordum saçlarım berbat durumda hemen doğum sonra bende boyatmak istiyorum umarım bişe olmaz

geçen kuaförle bu konu hakkında konuşmamız oldu..emzirirken kesinlikle boyanmaması lazım dedi..kimyasal madde oldugu için süte geçiyormuş..ama röflenin sakıncası yokmuş

ben de bu konuyu çok araştırdım, sonunda içim tamamıyla rahat olarak kızım üç aylıkken boyattım saçlarımı, bir buçuk iki ayda bir boyatacağım bundan sonra da.. hamileyken organik boya bulmama rağmen bi türlü içime sinmediği için boyatmamıştım..

bende 4.5 aylık anneyım bebegım 3 aylıkken röfle yaptırdım gercekten cok ıyı geldı bı zararı yok dedı doktorum

Doğumdan bir ay sonra saçımı boyatmayı düşünüyorum inşallah bebeğime bir zararı olmaz kendimi iyi hissetmem lazım

Bebeğim iki aylıkken röfle yaptırdım. Bana da söylenen boyanın kokusunun zararlı olduğu.

Back