Emzirirken 'dukan' yapan var mı? bi bakarmısınız :)

Sinem1923

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
482
69
318
İstanbul
Emzirme dönemine uyarlanmış dukanı yapıyorum kızlar. merak ettiğim daha önce yapan oldu mu? kilo verdiniz mi? sütünüz etkilendi mi?
teşekkür ederim

Selam :) bende yapmak istiyorum sen başlamışsın galiba nasıl yapıyosun bahsedermisin lütfen :) benim bebeğim daha 4,5 aylık dukanla 75 kg dan 60 kg düşmüştüm gebelik ve gebelik sonrası kilom 78 ( çok mutsuzum kilolarımla (

Selam :) bende yapmak istiyorum sen başlamışsın galiba nasıl yapıyosun bahsedermisin lütfen :) benim bebeğim daha 4,5 aylık dukanla 75 kg dan 60 kg düşmüştüm gebelik ve gebelik sonrası kilom 78 ( çok mutsuzum kilolarımla (

Son düzenleme:
Normal dukan kuralları neyse onu aynen yapıyorum. Kitabi okumalisin önce

Ben yaptım dukanı biliyorum 75 den 60 a düştüm :) ama gebe kalınca tekrar çıktım emzirmede saf protein günü yapıyomusun yapılmıyor yazıyodu.sebze protein mi yapıyosun günlük yulaf kepeği hakkımız ne?tam Buğday unu ne kadar kullanıyosun yürüyüş yapıyomusun benim bebeğim hiç durmuyo sürekli ağlıyor he bide haftada ne kadar veriyorsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnm de bebeğim durmaz ondan yürüyüş yapmıyorum evde leslie 3 miles yapıyorum bazen. Normal seyir yapiom bir saf protein bir sebze protein. Kepek hakkimiz da 2 veya 3 çorba kaşığı. Haftalık veriş değişik bnm yaa gecen 2 hafta durdum daha yeni 61.5a düştüm bir durup bir veriyorum
Bazen 1.5 bazen hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…