Sütümdeki antibiyotik bebeğime etki eder mi

Mutlusirin777

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
173
112
23
28
Selam kızlar. Benim 2 aylık bebisim var. Ellerinizden öper. :) ben grip nezle sinüzit karışımı bisey oldum 3 gündür her yerim ağrıyor. Doktora gittim düşük dozlu bi antibiyotik verdi. Cocuk doktoruda onayladı sütünden gecer ama bebeğe zararı olmaz dedi. Simdi sunu merak ediyorm. Bebeğimde hastalık belirtisi yok suan cok şükür ama hastalık bulastıysa bile sütümden gecen antibiyotik onuda tedavi eder mi? Cok dikkat ediyorum bulasmaması icin ama cok da korkuyorum.

Tedavi edecek dozda bir antibiyotik geçişi olmaz ancak pişik falan olursa antibiyotikten olma ihtimalini düşünüp bez markasını hemen değiştirmezsiniz. Sütünüzden antikorlarınız geçer, bağışıklığına destek olur :)

Tedavi edecek dozda bir antibiyotik geçişi olmaz ancak pişik falan olursa antibiyotikten olma ihtimalini düşünüp bez markasını hemen değiştirmezsiniz. Sütünüzden antikorlarınız geçer, bağışıklığına destek olur :)
Evet doktorda ishal olabilir pişik olabilir dedi ama şimdilik bisey yok. İnşallah bebeğime bulasmadan gecer gider. Cok teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X