slmm kızlarrr 58 ile hamile kaldımm 82 ile doğurdum 38. gunumuz 64 kiloyum hedefim önce 58 sonra 55 inşş.. ilk gunden beri sutum de ii maaşallah rabbme sukur hep dikkat ettm meyvelerini de aldım kilomun buyuk kısmı gitti ama artık bir dirençle karşılastım ve sezeryanlı oldugum için göbeğim kilo da gidince sarkık biçimde kaldı. 38 gundur ekmek hiç yemiyorum1 gun yumurta peynir ve salatalı normal kahvaltı 1 gün nesfitli kahvaltı yapıyorum gune hangisi ile basladıysam öğle ymeğini diğeri ile geçiştiriyorum arada meye yiyorum ve activia yiyorum akşam yemegnde de corba ve cok az yemek yiyorum gunde 3 litre de su içiyorum amavucut bu tempoya alıştı sanırım durdu kilo vermemmm.. ne yapsamm ki artıkk.. spora başlamak farz oldu ama yetmezzz.. siz ne dersinizz
kızlar dun regl oldum cok sevındım valla gobısımde sısılık gıttı bu arada yedıklerıme dıkkat etmıyorum ekmekte cok yemeye basladım nedense ama kılo verıyorum eskı kıloma cok sukur dondum 59 :)) kg oldum darısı sızlerın basına
amanınnnnnnnn
kimlerr gelmişşşşş
canım nasılsınnnn
görüşemedik nezamandırr
neden emzirmiyorsun
yokmu sütünn
bebiş nasıl adı ne olduuu
bende buraya yazıyordumm
bilaç gündür yazamadım
merhaba canım iyiyim sen nasılsınn bende göremedim seni kızın nasıl büyüdümü
benim oğlumda büyüyor adı fehmiege
sütüm çok azdı bebeğe mama takviyesi yaptım 2 ay anca emdi sonra bıraaktı şimdi hiç emmiyor 3 ayın içindeyiz
sen neler yaptın görmeyeli
ben geldimm zambaaakkkkk:)
tam olarak konsantre olarak geldim
kararlıyım bayram sonuna en az 5 kilo vermeliyim
yoksa durumum hiç iç açıcı değilllllll
Kizlar oruc tutuyor musunuz?
tutmuyorum canım oğlum emiyo çünkü zaten bu dönemde dişimde 2 çürük belirdi ki 28 yaşında ilk defa çürükle karşılaşıyorum. ve süt için suyada ihtiyaç olduğundan hem bebişim hem kendim için tutmuyorum ama borç oldu 60 gün allah seneye yardım etsin borçlarımı tutayım inşallah
amin canım inşallah bebişler emmeyi bırakında borçlarımızı tutarız.benim diğer bebeğim de aynı dönemde olmuştu.benim bu senekiyle beraber 90 gün borcum var
bu arada sen söyleyince farkettim.benim düşlerim çok sağlamdır,ömrümde hiç doktora gitmedim de çürüğüm de yok.ama son 2 aydır,yani ikinci bebeğimi doğurduktan sonra arkada bir dişim sızlıyır içten içten,bu çürük habercisimi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?