- 22 Temmuz 2013
- 591
- 526
kızım 74 günlük sadece anne sütüyle besleniyor... 3 gün önce ikinci ay aşısını oldu malum ağır bir aşı bir sol kol iki bacaktan olan aşı...ilk iki gün sorun yoktu gayet iyiydi emiyordu huysuz değildi biraz fazla uyuyordu o kadar...ikinci gün akşamında memeyi reddetmeye başladı ne zaman memeyi yaklaştırsam çığlık çığlığa ağladı oysaki memeye çok düşkündü 1 saat geçmeden emer memede uyurdu...ilk gün tam 8 saat aç kaldı ne sağ ne sol memeyi aldı zaten kaşık yada biberon kabul etmiyor..uyku arasında bile emmedi sonra zorla emzirmeye başladım direnerek sonra kendi haline bıraktım ve 3. günde artık 3 4 saat arayla ister emer oldu sağ sol farketmiyordu emiyordu, açıktığı için baya iştahla emiyordu...bugün kesinlikle sağ memeyi almaz oldu ...solu veriyorum emiyor sağa değiştiriyorum ağlıyor hemen solu veriyorum yine emdi..yatarak emzirdim sağı zorlada olsa emdi
biraz uzun oldu ama emziren anneler anlar halimden bebeğimin mememi bırakmasından yada sağ mememden süt kesilip emmemesinden korkuyorum. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyımvilk çocuğum tecrübesizim böyle birşey yaşayan var mı ?
biraz uzun oldu ama emziren anneler anlar halimden bebeğimin mememi bırakmasından yada sağ mememden süt kesilip emmemesinden korkuyorum. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyımvilk çocuğum tecrübesizim böyle birşey yaşayan var mı ?