• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneler sütüm azaldı..

Benim azalmıştı geçen ay. 5 aylıktı bebeğim. Solgar brewers yeast başladım. Tekrar arttı çok şükür. Bir de gece emzşrmek süt artışını etkiliyor, çünkü o hormon gece salınıyormuş.
Sütüm az
Solgar tableti kullansam olan sütten de olmam dimi? Korkuyorum

Sütüm az
Neden kessin ki? Zaten azalan sütü arttırmak için üretilen bir ürün. Oğlum19 aylık olmak üzere ben hala devam ediyorum ve hiç mama kullanmadan bu zamana kadar geldik çok şükür. Sizde faydasını görürsünüz emin olun.

Neden kessin ki? Zaten azalan sütü arttırmak için üretilen bir ürün. Oğlum19 aylık olmak üzere ben hala devam ediyorum ve hiç mama kullanmadan bu zamana kadar geldik çok şükür. Sizde faydasını görürsünüz emin olun.
Allah bağışlasın
Faydasını görsem uçarım havalara
O kadar çay vb denedim ki
Peki bişey dicem
Her 2,5 saatte bir 60-90 veriyorduk
Ben şimdi annemin yanındayım
Direteyim dedim
4 gündür günde 4 kere 60 cc veriyoruz
Düzelme oldu biraz
Yine de kullanmak istemem normal dimi?
Siz bebepiniz kaç günlükken ve sütünüz kaç cc çıkarken kulanmaya başladınız?

Allah bağışlasın
Peki bişey dicem
Direteyim dedim
Düzelme oldu biraz
Bebeginiz kac aylik ?

Allah bağışlasın
Peki bişey dicem
Direteyim dedim
Düzelme oldu biraz
Oğlum 5 aylıktı. Ben günde emzirmelerim hariç günde 2 defa 150 ile 240 ml arası sağım yapardım. 90 ml inince tableti kullanmaya başladım. Ben 9 aya kadar sadece anne sütüyle besledim diyebilirim. 7 aydan sonra günde bir defa sadece bi iki kaşık tadına bakardı yaptıklarımın. Günde 3 defa 2şer tablet alacaksınız tok karnınıza 1 haftanın sonunda farkı göreceksiniz zaten.

Tam 70nci günümüz
saatle vermeyin sık emzirin, geceleri de aynı şekilde. Emzirdikten sonra bi 10 ar dakika da sağın sütünüzü ki beyninize bu süt yetmiyor daha fazla üret sinyali gitsin. Emzirdikten sonra sütü sağmak da epey artış sağlıyor, bol sıvı almayı da ihmal etmeyin.

Oğlum 5 aylıktı. Ben günde emzirmelerim hariç günde 2 defa 150 ile 240 ml arası sağım yapardım. 90 ml inince tableti kullanmaya başladım. Ben 9 aya kadar sadece anne sütüyle besledim diyebilirim. 7 aydan sonra günde bir defa sadece bi iki kaşık tadına bakardı yaptıklarımın. Günde 3 defa 2şer tablet alacaksınız tok karnınıza 1 haftanın sonunda farkı göreceksiniz zaten.
Sağolunn
Benim üç hafta öncesine kadar (sonra sağmadım da) genelde 30
Çok iyi dinlenince 70 çıkıyodu, o da tek tük
Şimdi muhtemelen 70 sabitlenmiştir
Alıcam büyük ihtimal yaa
Bi umut oluyo yine de

70 gunluk bebek icin 6 saatte 1 60 cc sut cok cok az. Beslenme yetersizligi olur ege rilave mama veya emzirme yapmiyorsaniz. Siz tablet kullanin bol.bol emzirin saat tutmayın. Emzirdikten sonra 10 dk sagim yapin.

saatle vermeyin sık emzirin, geceleri de aynı şekilde. Emzirdikten sonra bi 10 ar dakika da sağın sütünüzü ki beyninize bu süt yetmiyor daha fazla üret sinyali gitsin. Emzirdikten sonra sütü sağmak da epey artış sağlıyor, bol sıvı almayı da ihmal etmeyin.
Sağolun

Sütüm az
Bol bol masaj yapın benim göğüslerim küçük ve sütüm öyle bol da değil sürekli masaj yapıyorum , memeyi elimi "c" şeklinde tutarak destekliyorum ve memede sütün az olduğunu anladığımda yatarak emziriyorum o zaman çok daha hızlı süt iniyo. Ayrıca bebeğim şuan 4 aylık olmasına bir hafta var. Oldukça kuvvetlendi memem boş olsada emzirmeye devam ediyorum süt iniyo.

70 gunluk bebek icin 6 saatte 1 60 cc sut cok cok az. Beslenme yetersizligi olur ege rilave mama veya emzirme yapmiyorsaniz. Siz tablet kullanin bol.bol emzirin saat tutmayın. Emzirdikten sonra 10 dk sagim yapin.
60 ccden evet 4 kere veriyorum ama yanında ortalama 8 emzirme
Tableti kullanıcam yaa napıyım mecbur

bol su ve uyku canım, onun dışında o humana still tea ve türevlerinin bir kupasinda 10 küp seker var..o kadar şekeri tüketip yazık etme sağlığına
şerbet kaynat iç daha iyi :kk77:

Bol bol masaj yapın benim göğüslerim küçük ve sütüm öyle bol da değil sürekli masaj yapıyorum , memeyi elimi "c" şeklinde tutarak destekliyorum ve memede sütün az olduğunu anladığımda yatarak emziriyorum o zaman çok daha hızlı süt iniyo. Ayrıca bebeğim şuan 4 aylık olmasına bir hafta var. Oldukça kuvvetlendi memem boş olsada emzirmeye devam ediyorum süt iniyo.
Teşekkürler
Önceden boş da olsa emerdi
Şimdi emzireyim diyorım memede ağlıyo. Çığlık çıplığa
Her zaman olmuyo maalesef

bol su ve uyku canım, onun dışında o humana still tea ve türevlerinin bir kupasinda 10 küp seker var..o kadar şekeri tüketip yazık etme sağlığına
şerbet kaynat iç daha iyi :kk77:
Humana zaten hiç yaramadı
Asla kullanmam
3 kutu bitirmiştim umutla
Bol su tamam da gündüzleri uyuyamıyorum
Bazen bi saat deniyorum yine olmuyo
Geceleri şak diye uyuyorum

Teşekkürler
Önceden boş da olsa emerdi
Şimdi emzireyim diyorım memede ağlıyo. Çığlık çıplığa
Her zaman olmuyo maalesef
Bende de yapıyo iki tane çekiyo ağlıyo ,iki tane çekiyo ağlıyo ama sonra süt iniyo. Şükür bebeğimin kilo alımı da iyi yoksa mamaya başlardım. Ama kendimi biliyorum sonra mamanın önünü alamam ve sütüm kesilir

Back