- 28 Ekim 2011
- 614
- 341
- 123
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Heee sagiyosan o başka çünkü sagilandansa anneyi emen bebek daha çok süt urettiriyor emme refleksiyle.ama deneyin görün neler oluyor.ama sonra 1 ay tutmayı göze alabiliyosaniz bise diyemem:)Çalışıyorum . Sütümü sahip veriyorum. İyi sevindim. Çok şükür yarın başlayayım inşallah oruca o zaman. Tskr ederim.
Çalışıyorum. Yediğim şeyler sınırlı zaten . Akşam tedarik etsem olur herhalde.Dener bakarsin
Susuzluktan sut gelmeme ihtimali yuksek
Anca bir de su durum var,sut gelse bile kalitesi duser,bebegin senin bunyenden daha fazla vitamin ve mineral cekmek durumunda kalir bu da sagligini bozar
Estağfurullah size yönelik söylemedim genel bi yorumdu :)Aslında sizi rahatsız etmeyecektimde işte bilen biri olmayınca çevremde mecbur kaldım. :)
Anlıyorum canım genel bir yorumdu eleştirmedim zatenkonu sahibinin sorusu o tarz bi soru değil canım tecrübelerden sütünm azalırmı dşiye soruyor ne var bunda allaşkına
Valla canim gunler cok uzun e bayada duskun bebeis belliki yani zor olur istersen bi gun tut bak bi sonrasina oyle karar verÇalışıyorum. Sağanak veriyorum. Eve gelince de emiyor. Gece falan 4-5 kez kalkıp emer. Çok mu zor olur
Heee sagiyosan o başka çünkü sagilandansa anneyi emen bebek daha çok süt urettiriyor emme refleksiyle.ama deneyin görün neler oluyor.ama sonra 1 ay tutmayı göze alabiliyosaniz bise diyemem:)
Keşke emzikli annelerin tutabileceği bir oruç olsaymış.Valla canim gunler cok uzun e bayada duskun bebeis belliki yani zor olur istersen bi gun tut bak bi sonrasina oyle karar ver
Benimki de uç hftdir falan kusmeyi öğrendi.kusunce o kadar tatlı oluyor ki.a ma en fazla on saniye kusuyorBayılıyorum ben oğlumun sinirine. O sinirlenir ben gülerim : D sonra bırakıyorum sinirlenmeyı o da guluyor.
Bende öyle yapabilirim.geçen sene de tutamadım. İşte bu nedenle. Ama gen mi yanlis yoldayım diye sormak istedim sizlerebu kadından kadına değişiyor.
benim çevremde bir çok kadın tuttu ve ramazan sonrasında aynı şekilde devam etti.
ben oğlum 11 aylıkken oruç tutmayı denedim, bir damla süt gelmedi o gün, ben de orucu sonra kaza ederim, oğlum hayatında sadece bu yıllarında anne sütü alabilecek düşüncesi ile oruç tutmamaya karar verdim.
Biz tekke orucu tutalimKeşke emzikli annelerin tutabileceği bir oruç olsaymış.
Ya sen aslinda su durumda mufaf olabilirsin kisin kaza orucu tutarsin olmaz mi ben oyle yaptim ama sutum cok azdi benim iyice kesilir diye korktum(hos degdimi degmedi iki ay sonra adam birakti emmeyi)Denerim bakarım. Da işte. Kesilirse diye korkarım. Çünkü kesilirse gelmez. Geri dönüşü yok.
Benimki de kusuyor galiba. Sabah işe giderken ilk zamanlar babasina da bana da bakmiyordu. Bu bebişler hep aynı. Anca emince barışıyoruz bazen. Çok seviyorum emzirmeyi :)Benimki de uç hftdir falan kusmeyi öğrendi.kusunce o kadar tatlı oluyor ki.a ma en fazla on saniye kusuyor
Olur tabiiÇalışıyorum. Yediğim şeyler sınırlı zaten . Akşam tedarik etsem olur herhalde.
Ya sen aslinda su durumda mufaf olabilirsin kisin kaza orucu tutarsin olmaz mi ben oyle yaptim ama sutum cok azdi benim iyice kesilir diye korktum(hos degdimi degmedi iki ay sonra adam birakti emmeyi)
Zaten 19 aylık olmuş doktorlarda o aylarda her zaman meme vermeyin diyor.su veriyorum diye üzülme sakınZaten sagarak verdiğim için azaldı biraz. Eskisi gibi dolup taşmiyor sütlerimçok üzülüyorum. Gece falan yetmiyo artık. Su veriyorum çocuğuma.
E kessen 2yasina daha var gerci amaZaten sagarak verdiğim için azaldı biraz. Eskisi gibi dolup taşmiyor sütlerimçok üzülüyorum. Gece falan yetmiyo artık. Su veriyorum çocuğuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?