• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelikte oruç tutabilir miyim?

Ben de 4.5 aylık hamileyim. Kaza orucu tutmak çok zor geliyor. İlk gün deneyeceğim. Tutabilirsem Rabbim nasip ederse tutacağım. Rahatsız olursak bozabiliriz, kefaret olmaz diye biliyorum, özel durumumuz var. Allah kabul etsin.

Ilk 3 ay önermiyoruz dedi bana doktorum. Sussuz kalmamak gerek. Ve bulantılar da coşabilir her an.

İlk 3 ay ve son 3 ay önerilmiyor 4,5,6 aylar görece olarak daha rahat geçiyor ama herkesin bünyesi farklı. Ben 5. ayımdaydım denedim tutabildiğimi görüp tuttum tutamasam devam etmeyecektim mesela. Ama sizin çok küçük 1-2 hafta sonra bulantılar başlar yine de denemek istiyorsanız deneyin ama riske etmek istemiyorsanız hiç etmeyin derim. Ve kesinlikle doktorunuza danışın

İlk 3 ay ve son 3 ay önerilmiyor 4,5,6 aylar görece olarak daha rahat geçiyor ama herkesin bünyesi farklı. Ben 5. ayımdaydım denedim tutabildiğimi görüp tuttum tutamasam devam etmeyecektim mesela. Ama sizin çok küçük 1-2 hafta sonra bulantılar başlar yine de denemek istiyorsanız deneyin ama riske etmek istemiyorsanız hiç etmeyin derim. Ve kesinlikle doktorunuza danışın
Bende 4+1 im bugün tutuyorum ama midem açlıktan bulanıyor gibi tutmalı miyim emin olamadim

Back
X