- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
19. Aydayiz şu anda.Bu sebebten sütü kesilen duymadım dayanabilirseniz tutarsınız lohusa değilsiniz değil mi
Ama tutmama ruhsatı verilmiş bebeğin ne kadar sadece anne sütü mü alıyor bunlarda önemli
Yapmayin Allah aşkına bebeğiniz kocaman olmuş ek gıda zaten alıyor.ayni emzirme temposuna devam edin.benim 8 aylık bebeğim var başladım oruca sutum etkilenirmi diye dusunmedim.19. Aydayiz şu anda.
Çalışıyorum . Sütümü sahip veriyorum. İyi sevindim. Çok şükür yarın başlayayım inşallah oruca o zaman. Tskr ederim.Yapmayin Allah aşkına bebeğiniz kocaman olmuş ek gıda zaten alıyor.ayni emzirme temposuna devam edin.benim 8 aylık bebeğim var başladım oruca sutum etkilenirmi diye dusunmedim.
Neden ? Kapansın. Ben cevabımı alsam yeterli :)Bu tür konularin sonu hep kapanmak oldu bilginiz olsun
Çalışıyorum. Sağanak veriyorum. Eve gelince de emiyor. Gece falan 4-5 kez kalkıp emer. Çok mu zor olurBebegin guzelce emiyo mu buda onemli bebek emdikce sut gelir cunku sorun olmaz sutunun kesilmesinde ama sen baya zorlnirsin bu uzun gunlerde biz bi zorlanirsak sen iki kati zorlanirsin bu da var
Minicik halleriyle bide sinirlenmiyorlarmi.gozumde canlandi19 ay büyümüş canım o dayanabilir artık.ben ilk çocuğumda ilk gün tutttum 6 aylık tı saat 4 -5 gibi süt bitti tabi daha kücük ağladı gelmedikçe süt sinirlendi
konu sahibinin sorusu o tarz bi soru değil canım tecrübelerden sütünm azalırmı dşiye soruyor ne var bunda allaşkınaKeşke Ramazan başlamadan soru cevap topiği açılsa da tek başlıkta halledilse.
Önümüzdeki günlerde "dişimi fırçaladım orucum bozulmuş mudur?"
" Dişimde bulgur tanesi kalmış yedim orucum bozulmuş mudur? " soruları içeren konular açılırsa hiç şaşırmam.
Aslında sizi rahatsız etmeyecektimde işte bilen biri olmayınca çevremde mecbur kaldım. :)Keşke Ramazan başlamadan soru cevap topiği açılsa da tek başlıkta halledilse.
Önümüzdeki günlerde "dişimi fırçaladım orucum bozulmuş mudur?"
" Dişimde bulgur tanesi kalmış yedim orucum bozulmuş mudur? " soruları içeren konular açılırsa hiç şaşırmam.
Bayılıyorum ben oğlumun sinirine. O sinirlenir ben gülerim : D sonra bırakıyorum sinirlenmeyı o da guluyor.Minicik halleriyle bide sinirlenmiyorlarmi.gozumde canlandi
Benim on aylık ama dayanamacagimi bildiğim için tutmadim.sonra kaza edeceğim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?