- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 39
-
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Arkadaşlar Konuyu buraya acmak zorunda kaldim daha cabuk bi yanıt alabilmek icin..cok kotuyum lütfen yardimci olun..
28 eylulde dogum yaptım,ilk 3 gun bebegimi emziremedim.daha sonra asm de hemsirelerin yardimiyla göğsümü emzirebildim ve sutum indi.goguslerim de o kadar süt vardi ki,ve bebegim o kadar emme istekli bi bebekti ki..herşeyi ellerimle mahvettim adeta.sag göğsümü verebiliyordum ama sol göğsümü veremiyordum.tamamen benim tutusumdan,yani tutamayisimdan kaynakli oldu.ne kadar ugrassam da beceremedim.tek göğüs yeter diyip sag gogsumle devam ettim.daha sonra annemin baskısıyla gunde 2 kere mama vermeye başladım biberonla.hem sutumu aliyor hem biberonla mama emiyor diye seviniyordum.bu arada sol gogsumden de artik süt gelmemeye basladi.cunku emziremiyordum hic.
Derken bebegim memeyi reddetmeye basladiuyku sersemi biraz emiyor ama uyanıkken cok ac olsa bile o memeyi almıyor.Allah askina yardım edin.cok agliyor memeye yaklasinca kiyameti kopariyor.basina böyle birsey gelen varmi?tekrar memeye alistirabilir miyim..ne yapmam gerekli.
Bu arada sol gogsumden cok az süt geliyor artik emziremedigim icin.tekrar cogalma ihtimali var midir?sut sagma makinesi cogaltmiyor.en azindan emdiremesem bile,tekrar ayni yogunlukta sutum olursa sagarak veririm diyorum.bebegime sol göğsümü emdiremeden cogaltmanin yolu yokmu
Goguslerim süt inmeden onceki haline döndü bu saatten sonra zor iner gibime geliyor süt.cok üzgünüm.tamamen benim hatam yuzunden bebegim anne sutu alamiycak.ciddi ciddi intihar etmeyi düşünüyorum artik
Anneniz neden bu kadar zorladı ? Normalde mama verme diye baskı yaparlar sizde tam tersi olmuş.kaşıkla veriyordum mamayi.sonra biberonla vermeye basladim annemin zoruyla
Bebeğine anne sütü veremediğin için intihar etmeyi düşünüyosun öyle mi? Gerçekten çok anlamlı bi hareket. Seni kaybedince bebeğinin yaşayacagı eksiklikler ne olacak peki? Lohusalıktan böyle düşündüğünü var sayıyorum. Sabret geçecek. Hepimiz yaşadık hemde en ağırlarını. Varsın sütü eksik olsun yeterki sen yanında ol. O sana muhtaç annesi, yıpratma kendini.Goguslerim süt inmeden onceki haline döndü bu saatten sonra zor iner gibime geliyor süt.cok üzgünüm.tamamen benim hatam yuzunden bebegim anne sutu alamiycak.ciddi ciddi intihar etmeyi düşünüyorum artik
Bu kdr olumsuz düşünme lütfen. İntihar etmek ne demek. Lactamax kullanabilirsin sütünü bi hayli artırır. Bebeğine uyuduğu sırada ver göğsünü muhtemelen uyurken reddetmez. Hem illede emecek diye bi şartta yok. Ben ilk oğlumda prematüre olduğundan ememediği için uzunca süre sütümü sağıp verdim. Herşeyi denemiş uygulamış olabilirsin ama kaçırdığın bi nokta var (ki bu en önemlisi) bu kdr sıkıntı stres yapman sütünün gelmesini tamamen engelleyecek. Biraz pozitif olmaya çalış olur mu...Goguslerim süt inmeden onceki haline döndü bu saatten sonra zor iner gibime geliyor süt.cok üzgünüm.tamamen benim hatam yuzunden bebegim anne sutu alamiycak.ciddi ciddi intihar etmeyi düşünüyorum artik