- Konu Sahibi dendendeniz
Insallah cok cok artar elimden geldigince emzirmeye calisiyorum hurma kuruyemis humana cay ne varsa yedim ictim millet karnin kalmasin korse giy diyor ben habire biseyler yemeye calisiyorum yesillik falan insallah cogalacak benim bebegimde zamanla ogrenicek dogru emmeyi insallah
Sütü en güzel getiren şey uyku bence. Kızım 4.400 doğmuştu. Sütüm gelmemişti. Gece gündüz emzir emzir ne uyku ne bi şey. Boş hava yutuyor o da gaz yapıyordu. 4 günlükken sarılık değeri 27 çıktı. Düşmezse kanını degisicez dediler. Ben ağla ağla... Mama vermeye başladık ama yetmiyordu az mi veriyorduk bilmem ki. O ağladıkça ben ağlıyodüm görmek istemiyodum ona yetemiyorum diye. Sonra her şey yoluna giriyor.
Meme uçların için doğru ürünü buraya çalış. Bebeğini emzir. Mamasini da korkmadan ver. Yanında illaki biri vardır. O mamayla filan 2-3 saat oyalasın. Sen uykunu al. Duşunu yap. Dusta memelere masaj yap.
Bebeğin de bu hayata alışmaya çalışıyor sen de. Bu duyguları yaşaman çok normal. Ama inan hepsi geçecek.
Belki bana kızacaklar ama ne humana ne hoşaf ne şu ne de bulgur.. neyi yemeyi seviyorsan sütü o yapıyor bence. Şerbetli tatlı yediğimde bir güzel geliyordu sütüm. Bence sütün doğrudan mutlulukla ilgisi var. Allah kolaylık versin