Emziren anneler bir sorum var.Emzirirken bacaklarım karıncalanıyor:(:(Neden acaba?

MaVili_06

♥♥MERT♥♥
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
1.685
6
641
43
Ankara
Bebeğimi emzirirken veya göğüs uçlarıma dokunduğum zaman bacaklarımın arka kısımları karıncalaşıyor,sizdede oldumu böyle birşey?CADIARZU

Ben hala daha emzirirken kanım çekilecek gibi oluyor. Sanki dayak yemişim gibi yoruluyorum.

ah keşke kızım emsede bana ne olursa olsun razıyım.ya emzircem diye 8 kilo aldım benim sıpam emmiyo adalet mi bu.

benim de emzirirken sırtımdan acayip ter boşanıyo, sürekli atlet değiştiriyorum. geceleri yatağımın başucuna yedek atlet koyuyorumm:1rolleyes:

mrhb kızlar genelde karıncalama demir eksiliği göstergesi,terleme ve baş dönmesi olabilir demir eksikliğinde,demir ilaci mutlaka içmelisiniz :ecrin_bebek:çünkü bebekte de demir eksikli olabilir

benim de emzirirken sırtımdan acayip ter boşanıyo, sürekli atlet değiştiriyorum. geceleri yatağımın başucuna yedek atlet koyuyorumm:1rolleyes:

bebeğin sanırım daha 3 haftalık değilmi seninki lohusa terlemesidir aman dikkat et çok kötü oluyor oa.s.

bebeğin sanırım daha 3 haftalık değilmi seninki lohusa terlemesidir aman dikkat et çok kötü oluyor oa.s.

evet 3 haftalık bebişim, evet annem de öyle söyledi lohusa terlemesi diye, ama ben hep lohusaların üşüdüklerini duymuştum. haluki şimdiye kadar hiç üşümedim, sürekli terledimm.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…