Emziren anne günlüğü :)

Bende 27 yaşındayım. Spor konusunda biraz kararsizim aslında çünkü diyete yeni başladım. Oncelikle metabolizma hizimla kilo kaybetmeye çalışıp vücudum bu tempoya alistiktan sonra metabolizmami sasirtip hizlandirmak için spor yapacağım. Öncelikle kilo vermeye ihtiyacim var ilk bir bir buçuk ayı atlattiktan sonra diyetle birlikte spor yaparsam benim icin daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü biraz kilo kaybettikten sonra kaslarimi kuvvetlendirmem gerek. Yoksa incelirim belki ama kas ağırlığı sebebiyle kg'da düşmede problem yasarim diye düşünüyorum. Bakalim inşallah doğru yoldayimdir. ;) iki bebisle cok zordur herhalde. Biz bir taneyle baş edemiyoruz :)

Bugun arada
3 erik kurusu

Oglen
Kabak yemeği
Yeşil soğan
Yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği yedim

Akşam
Izgara et
Bol yeşil salata

Arada da rezene çayı içerim belki bir tanede kuru incir ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb bende aranıza katılmak istiyorum 17 şubatta doğum yaptım 78 ile doğuma girdim eve geldiğimde 73 tüm ben öncedende kilo fazlalığı olan ve zayıflamak için uğraşıp 58 kiloya düşen biri olarak hamilelikten kurtulur kurtulmaz yediklerime dikkat etmeye ve spor yapmaya başladım şuan 65.6 ve 66 arasında gidip geliyorum sadece sabahları uno denge lıght 2 dilim ekmek 1 yumurta ve bol domates salatalık şeklinde bazende yumurta yerine peynirle kahfaltı yapıyorum öğle ve akşamları ekmek tüketmiyorum koşu bandında günlük en az 3 km yürüyorum en fazlada 5km emzirdiğimiz için süt azalmasın diye pek bişey yapamıyorum ama tatlı krizime dur diyemiyorum bende

Bi de bugun zahide ile yetis hayata da gurkan kubilay tatli krizleri için iki kuru kayisinin arasina 4-5 badem koyup uzerine tarçın döküp yiyin istediğinizi kesersiniz dedi belki işe yarar canim ;)

Günaydın :) sabah klasik kahvaltimi ettim. Bu sabah esimden kalan bir küçük parça sucuk yedim.

Bu sabah tartildigimda 85.7 grdim. :) :) devami gelir inşallah :)

Bu sabah kuru kayısı ve su ile güne başladım. Annem kahvaltıya geldi. Simit getirmiş ama ben yemedim. Klasik kahvaltimi ettim.

Arada birkaç tane kaju yedim

Öğlen
Yeşil fasulye
2 tane yeşil sogan
2 ince dilim tam buğday ekmeği yedim. Aksam icin eşime bosnak mantısı yaptim. Kuru haliyle serçe parmagim kadarının tadina baktim tuzu nasıl diye.

Aksam için yağsız tek yumurtalı kiymali yumurta düşünüyorum kendim icin. Manti ici kaldi azicik onunla.

Manti serçe parmagimin tirnagi kadardı :))) yanlış yazmışım ;)

Kızlarla birlikte menüleri paylaşınca kendi günlüğüme yazmaz oldum. :) artik kalori hesaplamasi yapiyorum. Sabahlari klasik kahvalti bazen ara öğüne gerek duymuyorum. Eğer aclik hissedersem erik kurusu ya da kuru yemiş tüketiyorum. Öğlen sebze yoğurt veya ayran arada ilk yaptığım araya göre değişiklik yapiyorum. Aksam et tüketiyorum. Hala spora baslamadim. Ilk bir ayı bitirince spora başlayacağım. Bu sabahki kilom 85,5 du. :))

Merhaba :16:

Benimde 3 aylık bir oğlum var ve emziriyorum 89 kiloyla diyete başladım

4.günüm bugün günlüğünü takip etmek istedim

Takibinde olacağım sağlıklı zayıflamalar canım :16:

Merhaba :16:

Benimde 3 aylık bir oğlum var ve emziriyorum 89 kiloyla diyete başladım

4.günüm bugün günlüğünü takip etmek istedim

Takibinde olacağım sağlıklı zayıflamalar canım :16:

Merhaba canim ne zamandır günlüğüme yazmıyorum ;)forumun diyet başarı öyküleri bölümünde 90'dan geriye saymaya var misiniz? Yol arkadaşı arıyorum başlıklı konuya yazıyorum çoğunlukla birlikte diyet yapmak ve menuleri inceleyip elesyirmek cok daha iyi oluyor ;) dilersen bize katilabilirsin canim hep birlikte istedigimiz kiloya ulasiriz inşallah ;)

Merhaba canim ne zamandır günlüğüme yazmıyorum ;)forumun diyet başarı öyküleri bölümünde 90'dan geriye saymaya var misiniz? Yol arkadaşı arıyorum başlıklı konuya yazıyorum çoğunlukla birlikte diyet yapmak ve menuleri inceleyip elesyirmek cok daha iyi oluyor ;) dilersen bize katilabilirsin canim hep birlikte istedigimiz kiloya ulasiriz inşallah ;)

Tamam canım bakacağım yada günlük açacağım kaç gündür hiç kendimde değilim

Soma maden kazasından dolayı :(

Biraz kendime geleyimde bismillah diycem

Back
X