Emziren anne diyeti

Bende Şubat'ta doğum yaptım ara ara aldım verdim.Bebeğimde laktoz alerjisi vardı baya katı diyet yaptım o ara 74 e düştüm epey inceldim kiloma göre ama tabi diyeti bırakınca hızla geri aldım ve şu an 76 olmama rağmen 80 gibi görünüyorum.Aşırı sağlıksız beslendiğim bir döngüye girdim.Bugün karar verdim başlıyorum inşallah.Liste için çok teşekkürler herkesin uyabileceği kolay bir liste aslında yavaş da olsa sporla destekleyince güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

Selaaaaam herkese daha önce yazmıştım diyetisyenle başlıcam o zaman liste yazarım diye. Listeler biriksin öyle atıcam ama bu arada efsaaane kabak detoksunu deneyin derim helede direnç kilonuzdaysanız mük. şahsen dün ilk günümdü 69.80 ile başladım bu sabah 68.20 gördüm tartıda bugün ikinci günün yarın netleşir kaç kg gittiği. Ayda iki gün yapabiliriz emziriyosak. Emzirmiyosak üç gün. Aşırı aşırı aç kalmadım çay kahve serbest olunca özellikle
Sabah 2 yumurta (istediğin gibi pişir)+ 2 dilim peynir
Öğlen ve akşam - 2 kabak rendele yağsız tavada pişir 2 kaşık yoğurt ekle +2 ceviz ve baharatlar
İkindi 2 adet meyve
3 lt su
Hadi gitsin kilolar

Ooo bu çok fena ben baygınlık geçiririm gibi geldi ama inanmak gerek oruç tutmak gibi

Henüz değil şuan ki listeler minimum enerji için ideal kiloya doğru veya ideal kiloyu korumak için diyetisyenim söylediğinde başlıcam hava güzelse alıyorum oğlanı bir saat yürüyüş o kadar
Çok iyi ben bir türlü uygulayamadim ama kilo sıkıntım çok yok azıcık göbeğim var sağlıklı besleneyim diye yapmak istiyorum ama benim kız hiç uyumadigi için yemek yapamıyorum bazen bisküvi ile geçiştiriyorum bazen ne bulursam bu da yoruyor beni

Güncelleme gelsin 66 kg oldum 4 hafta daha devam 71 ile başladım 3 haftada 66 oldum

Listelerinizi paylaşabilir misiniz süt için

Süt azaldı mı acaba bir de listelenirizi paylasabolir msnz
Yeni gördüm hayır sütümde azalma olmadı çok şükür. Zaten yediğimizle alakalı değil daha çok tükettiğimiz suyla alakalı süt işi + emzirmeyle
Son 3 haftam kaldı topluca yazıcam listelerimi çünkü al bu hafta bu diyerek verilmedi ödemim olduğu zaman ayrı iştahım açık olduğu zaman ayrı liste yazıldı falan fişman.
Güncel kg 64 ama çok ödemim var daha da azdır tahminimce 62yle hamile kalmıştım. 3 haftada gebelik başlangıç kg altına düşerim diye bekliyorum

Merhaba öncelikle liste için teşekkürler.Bu liste ile kilo verebildiniz mi sonuçlar nasıl sizde

Merhaba güncel kilonuz suan nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…