Emziren anne diyeti

Yaa ben de çok severim hamur işini . Ama evde çok yapmamaya çalışıyorum. Eğer misafirim yoksa benim de dizginleyemecek kadar hamur işi canım çekerse, eve en uzak şehrin öteki ucuna )pastaneye gidip alıyorum ki ( eve çok yakın olan da var 30 metre) alışkanlık haline gelmesin.çünkü yeme kapasitem var bir günde 2,5 lt aşure , yarım kalıp kek, 600 gr dondurmayı tek başıma yemişliğim vardır.
Hepimize irade diliyorum

Ne kadar da ben…

En büyük sıkıntı o ya kendini durduramayan insanın gözü dönüyor ama seninde fena dönmüş

Hanımlar 1 yaşında kızım var 86 kg ile hamile kalıp 96 ile doğuma gittim dogum sonrası 86 ya düştüm ama yedikçe 92 ye geri çıktım mayıs ayında yak etti ve herşeyi ölçülü yiyerek rejim yapmadan kontrollü giderek 78 kiloya düştüm hala aktif baya baya emiyor kızım size tavsiyem katı diyetler değil hayatınıza adepte edeceğiniz yeme düzeni oluşturun yoksa verilen kilo alınıyor yeri geldi tatlı börek herşeyi yedim ama ertesi gün dikkat ettim

Düzenli hiiç beslenemiyorum valla yaşamak için yiyorum resmen arada bunlardan yapıp yiyeyimde süte katkısı olsun incir ama cidden cok etki ediyor
Bende ilk başta düzenli beslenmemiştim lohusa depresyonu yaşadım sütüm gelmedi midem çok kötüydü sağlık ocağındaki hemşire sezeryan oldun narkozu kusmalısın dedikten sonra açıldım hala bebişten dolayı tam düzgün öğün yapamıyorum ama gece uyuduğu zaman yemeğin ön hazırlığını hiç değilse akşamdan yapıyorum.

Bende mümkün oldukça geceden yapıyorum yemeği o zaman günüm daha rahat geçiyor çünkü benim kız hiç uyumuyor gündüzleri. Mesela dün tavuk sote yaptım salatayı doğmadım hepsini dolaba koydum. Öğlen pilav yaptım salataya yağ limon sıktım soteyi ısıtıp yedim. Günüm daha güzel geçti

Kesinlikle benim bebiş de 5 buçuk aylık gündüz 2 uyku yapıyor en fazla 2 şer saat uyuyor ama sese karşı çok hassas mutfaktaki çıt sesini duyuyor beyaz gürültüye alışmaşın diye de çok açmıyorum

Bilemedim ki yaa bı uykular düzene girse şöyle

Ahhh çok iyi yinede benimki hiç uyumuyor neredeyse 1 saat uyusa şükrediyorum

Gündüzleri hamak beşiğinde uyutuyorum gece derine geçince park yatağına koyuyorum tavsiye ederim gündüz hamakta sallanarak uyuyor eğer yarım saat sonra uyanırsa emzirirken tekrar yatırıyorum
Hamak yok bende hep yatakta uyutuyorum uyandıktan uyutuyorum ama 4 5 derken pes edip alıyorum

Ben sağlıklı beslenecem dedikçe misafir geliyor börekler browneler tatlilar havada uçuyor eşim tatlı çikolataların geliyor valla komplo bu
2 günde 1,5 kilo aldım

way maşallah bütün bilgiler var burda anne cayi incir uyutması , yulaf tahin karışımı benim favorim ... Çok güzel bir paylaşım olmuş bebeginiz kaç aylık ?
Bende 42 gün oldu dogum yapalı dengeli beslenmek istiyorum aslında tatlı böreklerden uzaklaşmak istiyorum sadece

Bebeğim dört aylık oldu. Siz de eğer uygulayabilirseniz deneyin bence.

Bitki çayı içiyor musunuz ben yeşil çay zencefil limon falan aklınıza ne gelirse çok severim ama hamilelikte yasaktı şimdi içilebilir diyor ama siz ne yapıyorsunuz merak ettim ona göre icecem

Ben niyet ettim tatlısın hayata diye başlayıp tatliyla yaşamımı sürdürüyorum bir düzeltemem aslında benim kızım uyumuyor gündüzleri hiç o yüzden yemek yapamıyorum o da ne bulursam yemeğe donuyor

Bitki çayı içiyor musunuz ben yeşil çay zencefil limon falan aklınıza ne gelirse çok severim ama hamilelikte yasaktı şimdi içilebilir diyor ama siz ne yapıyorsunuz merak ettim ona göre icecem
Yeşil çayı diyetisyen önermemişti bana. Ama sebebini hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…