Emziren anne diyeti

Merhabalar başladınız mı diyete ben de iki ay evvel doğum yaptım ama kilolarım çok rahatsız ediyor vermek istiyorum herkes daha çok erken diyor ama mutsuz hissediyorum bu kilolarla

Merhabalar başladınız mı diyete ben de iki ay evvel doğum yaptım ama kilolarım çok rahatsız ediyor vermek istiyorum herkes daha çok erken diyor ama mutsuz hissediyorum bu kilolarla
Ne için erken? Bu diyet zayıflama temelli değil ki, süt artıran diyet. Liste zorlu değil, aç kalmıyorsunuz pek. Sadece sağlıksız, hamur işi, kilo aldıran şeyler yok. Bu sebepten sütünüz artarken kilo da vermiş olacaksınız. Öyle şok diyetler gibi değil tabii, verme hızı yavaş olabilir. Yaşa göre değişiyor aylık verdiğiniz kilo da.

Merhaba bende bir buçuk ay oldu doğum yapmam ve kilom çok çok rahatsız ediyor beni mutsuz oluyorum tariflerin çok güzel çok detaylı yazmışsın tam böyle birşey arıyordum buldum teşekkürler umarım herkes istediği kiloya düşer

Hayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla büyütün. Listeyi güncelleyeceğim yine, takipte kalın.

Merhaba.. diyetiniz nasıl gidiyor listeye uyabildiniz mi? Artık benim de kararlı bir şekilde diyete başlamam gerekiyor yaklaşık 4 aydır bir başlıyorum bir bırakıyorum.. istikrarlı devam etseydim şimdiye hayalimdeki kiloya ulaşmıştım

Merhaba öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Ben de 4 ay oldu doğum yapali şöyle bir 10 kilo versem yeter 80 kilodayim. Bacaklarım,göbeğim aynada gördükçe üzülüyorum.
Diyete göz attım uygulamaya çalışacağım

Bebeğiniz kaç aylık ben yemi doğum yaptım 14 günlüğüz yapsam sorun olur mu acaba

Sen çok yaşa süper şeyler yazıyor burada yaa Gitsin kilolar gelsin sütler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…