Selamlar. Benim de bebeğim 11 aylık. Emziriyorum. 62 kiloyum. Hedefim 55.
O zaman iyi sanki tek salata gibi görünüyorKırmızı tabaktaki közleme sebzelerden oluşan yemeğisi birşey salata değil yoksa açlıktan ağlarımama yarınki menumde çorba olacak
Bebeğin geç mi uyanıyor, nasıl duruyorsun o saatte kadar kahvaltısızDün su tüketimim tam 2.5 lt oldu
Kahvaltıda yarım simit, tahin pekmez üç tatlı kaşığı kadar, domates salatalık birde çay tükettimkahvaltıyı 12 de yaptım. Akşam yemeğini 19 dan önce yemeğe çalışıyorum sonra birşey yemiyorum
Bebeğin geç mi uyanıyor, nasıl duruyorsun o saatte kadar kahvaltısız
Yaa ne güzel şanslısınBebeğim 11.30 ta kalkıyor tam olarak 9 gibi emip uyuyor o ara su tüketiyorum. O yüzden rahatım
Yaa ne güzel şanslısın
Kaçta uyuyor, benim oğlum da 11 12 arası uyur ama 8 9 civarı uyanır gece de çok sık uyanır ve uykuya dalmakta çok zorlanırTeşekkür ederimama bu saatte hala ayaktayoz o var
12 1 arası uyuyor benimki de şu an diş döneminde olduğumuz için sık sık uyanıyor.Kaçta uyuyor, benim oğlum da 11 12 arası uyur ama 8 9 civarı uyanır gece de çok sık uyanır ve uykuya dalmakta çok zorlanır
Geçmiş olsun, nasıl geçti geceniz zordur benim paşa da 5 aylıkti olduğunda çok ağlamıştı o geceDün oğlum sünnet olduğu için hiç buraya giremedim
Artık diyetisyenle çalışmaya karar verdim çünkü ben debelendikçe kilo almışım
Ama buraya tekrardan sil baştan yazacagim.
Bugün saat 9 da iki hurma ve 500 ml su ile güne başladım.
11.30 gibi iki yumurtalı omlet salatalık domates bir parça peynir 2 ekmekle rezene çayı tükettim . İkide bir ogunum var akşam guncellerim burayı 3 lt günde su icmem gerekli
Geçmiş olsun, nasıl geçti geceniz zordur benim paşa da 5 aylıkti olduğunda çok ağlamıştı o gece
Çok acıyormus cnm ilk tuvaletinde normal, bi kac gün içinde geçer huysuzluguTeşekkür ederim canım, gece sıkıntı yaşamadık da gündüz çok ağladı hele zaten ilk tuvaletinde bayağı bayağı çığlığı koparttı Şu anda da çok mızmız hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?