• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anne diyeti 🤞

Bugün su hedefini tutturamadim. ☹️☹️☹️
2.5 lt su tuketecektim ama 2 lt içtim ☹️☹️

Selamlar. Benim de bebeğim 11 aylık. Emziriyorum. 62 kiloyum. Hedefim 55.

Hoşgeldin 🌸
Ben burada günlük yediklerimi yazıp yada fotoğraf çekip atıyorum. İstersen sende böyle yapabilirsin birbirimizi motive eder hemde aşırıya kaçan kaçamakları önleriz 🤗

Bugün güne su içerek başladım 😇

Bebisi emzirip biraz daha uyuyacağım . Sabah kahvaltımı gene 12 gibi yapacağım 😊

Kahvaltıda sebzeli peynirli omlet, iki tane ceviz içi, bir parça sade helva (bunu benim çocuğum sadece anne sütüyle beslendiği için sütü arttırsın diye yiyorum hem de tatlı isteğimi biraz da bastırsın diye 🤣) veee iki dilim beyaz ekmek bunu tam buğday ekmeği ile değiştirmem gerekli 😥

Kırmızı tabaktaki közleme sebzelerden oluşan yemeğisi birşey salata değil yoksa açlıktan ağlarım 🤣 ama yarınki menumde çorba olacak 🤗
O zaman iyi sanki tek salata gibi görünüyor

2 gibi ara öğün yaptım bir avuç leblebi tükettim.
Akşam yemeğinde de 3 yemek kaşığı yoğurt 2 tane köfte bir avuç kadar da makarna sossuz ve yağsız biber salata lık ile de salata yaptım

Eklentiler

• IMG20230509181246.jpg
    IMG20230509181246.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 55
Dün su tüketimim tam 2.5 lt oldu:KK9:

Kahvaltıda yarım simit, tahin pekmez üç tatlı kaşığı kadar, domates salatalık birde çay tükettim 😬 kahvaltıyı 12 de yaptım. Akşam yemeğini 19 dan önce yemeğe çalışıyorum sonra birşey yemiyorum 😇

Dün su tüketimim tam 2.5 lt oldu:KK9:

Kahvaltıda yarım simit, tahin pekmez üç tatlı kaşığı kadar, domates salatalık birde çay tükettim 😬 kahvaltıyı 12 de yaptım. Akşam yemeğini 19 dan önce yemeğe çalışıyorum sonra birşey yemiyorum 😇
Bebeğin geç mi uyanıyor, nasıl duruyorsun o saatte kadar kahvaltısız

Bugün akşam yemeğini kaynanam da yediğim için akşam yemeğimi paylaşamıyorum yoğurt salata biraz da yöresel bir yemekleri vardı ondan yedim bir buçuk tabak kadar falan çok kalorili bir şey değildi ama 😬

Teşekkür ederim 😊 ama bu saatte hala ayaktayoz o var 😬
Kaçta uyuyor, benim oğlum da 11 12 arası uyur ama 8 9 civarı uyanır gece de çok sık uyanır ve uykuya dalmakta çok zorlanır

Sabah kahvaltisinda iki dilim ekmek 2 yumurta salatalık ve biberle kahvaltı yaptım birazdan sade türk kahvesi içeceğim 4 gibi iki ceviz birde armut yemeği düşünüyorum. Akşam yemeği ise mercimek mantısı ve kefir ile bitireceğim günü

Dün oğlum sünnet olduğu için hiç buraya giremedim ☹️
Artık diyetisyenle çalışmaya karar verdim çünkü ben debelendikçe kilo almışım 🙁
Ama buraya tekrardan sil baştan yazacagim.

Bugün saat 9 da iki hurma ve 500 ml su ile güne başladım.

11.30 gibi iki yumurtalı omlet salatalık domates bir parça peynir 2 ekmekle rezene çayı tükettim . İkide bir ogunum var akşam guncellerim burayı 3 lt günde su icmem gerekli 😥

Dün oğlum sünnet olduğu için hiç buraya giremedim ☹️
Artık diyetisyenle çalışmaya karar verdim çünkü ben debelendikçe kilo almışım 🙁
Ama buraya tekrardan sil baştan yazacagim.

Bugün saat 9 da iki hurma ve 500 ml su ile güne başladım.

11.30 gibi iki yumurtalı omlet salatalık domates bir parça peynir 2 ekmekle rezene çayı tükettim . İkide bir ogunum var akşam guncellerim burayı 3 lt günde su icmem gerekli 😥
Geçmiş olsun, nasıl geçti geceniz zordur benim paşa da 5 aylıkti olduğunda çok ağlamıştı o gece 😥

Geçmiş olsun, nasıl geçti geceniz zordur benim paşa da 5 aylıkti olduğunda çok ağlamıştı o gece 😥

Teşekkür ederim canım, gece sıkıntı yaşamadık da gündüz çok ağladı hele zaten ilk tuvaletinde bayağı bayağı çığlığı koparttı Şu anda da çok mızmız hala 😔

2'deki ara menümü yapamadım 4 gibi bir avuç leblebi yedim ve ayran içtim akşam yemeğinde 6.30 gibi yedim biraz balık Bir porsiyon kadar salata 2 dilim tam buğday ekmeği ile yaptım Bir ara öğünüm daha vardı Ama onu yapmadım asla yapmamam gereken bir şey yaptım 2 dilim bisküvit yedim yarın tam adapte başlayacağım şu nefsime hakim olmam gerekiyor birinin beni sarsması gerekiyor😭😭😭

Teşekkür ederim canım, gece sıkıntı yaşamadık da gündüz çok ağladı hele zaten ilk tuvaletinde bayağı bayağı çığlığı koparttı Şu anda da çok mızmız hala 😔
Çok acıyormus cnm ilk tuvaletinde normal, bi kac gün içinde geçer huysuzlugu

Back