Bebek Beslenmesi Emzik tavsiyesi ama...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Alissin canim onlarin arkadasi oluyor emin ol cok rahatliyorlar.Bence emzik kullanmalisin.Emme icgudusunu tatmin etmeli.Farkli markalar dene en kolay damakli emzikleri tutuyorlar.
Bu arada ben cok marka denedim philips aventlarindan oioi diye bi marka var ondan tut chicco nuk hepsini denedm simdi oglum wee tuttu.Agzini tam kawradi digerleri oğürttü ve agir geldiginden sahip cikamadi :)

Alissin canim onlarin arkadasi oluyor emin ol cok rahatliyorlar.Bence emzik kullanmalisin.Emme icgudusunu tatmin etmeli.Farkli markalar dene en kolay damakli emzikleri tutuyorlar.
Wee marka damaklı emzik denedim ama tutmadı bende acaba avent soothie markalı emziği denemeyi düşünüyordum tutana kadar bütün markaları deneyelim o zaman inşallah işe yararda elini emmekten vazgecer çok teşekkür ederim

Akliniza ne takilirsa buradayim :) emzigi agzina direk sokmayin ilk seferde kendi emmesini bekleyin belki daha faydali olur

Ya acıkçası tatlı şeylere batırmaya çekiniyorum ve çevremde pek bu konularda bilgi sahibi kimse yok bazen napcam bilemiyorum

Ya acıkçası tatlı şeylere batırmaya çekiniyorum ve çevremde pek bu konularda bilgi sahibi kimse yok bazen napcam bilemiyorum
Yapma.Ozellikle bal 1 yasina kadar zehir etkisi yapar.Recel vs yapay seker dolu miniklerimize zarar sonra ek gidaya gectigindede cok zorluk yasarsin.Ve yalar uzerindekini emzigi yine emmez emmicek olduktan sonra.Ne istersen sorabilirsin.Bebek bakimi hakkinda cok bilgiliyim diyemem ama kendmce cok arastrma yaptim yasadiklarimdanda tecrube edindim.

Bende bu portalı o sayede keşfettim galiba oğlumla birlikte büyücez

İnanarım benimki 2 buçuk aylık ve sadece yüzüstü uyuyor yorulunca kendi kafasını rahatlıkla cevirebiliryor 25 günlüktü çok şaşırmıştık
Maşallah sizinkinede. Ha evet ya bizimki yeni keşfetti yüzüstü yatmayı. Hep kalkıp geceleri bakıyorum, korkuyorum nefessiz kalır diye

Kizlar hazr siz buradayken size bi sorum olucak.Benim minnak uyurken bi kac defa yorgani ya da battaniyesini ellerini hareket ettirirken kafasina cekti cok korkuyorum geceleri uyurken biz ya yaparda nefessiz kalir diye boyle bisey dusundunuz mu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…