Bu arada ben cok marka denedim philips aventlarindan oioi diye bi marka var ondan tut chicco nuk hepsini denedm simdi oglum wee tuttu.Agzini tam kawradi digerleri oğürttü ve agir geldiginden sahip cikamadi :)Alissin canim onlarin arkadasi oluyor emin ol cok rahatliyorlar.Bence emzik kullanmalisin.Emme icgudusunu tatmin etmeli.Farkli markalar dene en kolay damakli emzikleri tutuyorlar.
:) bende bian emmicegini dusundum ama simdi kankasi olduAh ah ne emzikler aldımda, emmedi sıpa
Wee marka damaklı emzik denedim ama tutmadı bende acaba avent soothie markalı emziği denemeyi düşünüyordum tutana kadar bütün markaları deneyelim o zaman inşallah işe yararda elini emmekten vazgecer çok teşekkür ederimAlissin canim onlarin arkadasi oluyor emin ol cok rahatliyorlar.Bence emzik kullanmalisin.Emme icgudusunu tatmin etmeli.Farkli markalar dene en kolay damakli emzikleri tutuyorlar.
Akliniza ne takilirsa buradayim :) emzigi agzina direk sokmayin ilk seferde kendi emmesini bekleyin belki daha faydali olurWee marka damaklı emzik denedim ama tutmadı bende acaba avent soothie markalı emziği denemeyi düşünüyordum tutana kadar bütün markaları deneyelim o zaman inşallah işe yararda elini emmekten vazgecer çok teşekkür ederim
Kaç aylıktı? Neler denedik neler. Pekmeze batırıyodum tadı geçince attırıyodu resmem. Şimdi 7 aylık. Başta emzik yüzünden kafayı yiyoduk pes ettik.:) bende bian emmicegini dusundum ama simdi kankasi oldu
Çok teşekkür ederim yarın ilk iş oğluşuma yeni emzik denemek olacakAkliniza ne takilirsa buradayim :) emzigi agzina direk sokmayin ilk seferde kendi emmesini bekleyin belki daha faydali olur
Yapma.Ozellikle bal 1 yasina kadar zehir etkisi yapar.Recel vs yapay seker dolu miniklerimize zarar sonra ek gidaya gectigindede cok zorluk yasarsin.Ve yalar uzerindekini emzigi yine emmez emmicek olduktan sonra.Ne istersen sorabilirsin.Bebek bakimi hakkinda cok bilgiliyim diyemem ama kendmce cok arastrma yaptim yasadiklarimdanda tecrube edindim.Ya acıkçası tatlı şeylere batırmaya çekiniyorum ve çevremde pek bu konularda bilgi sahibi kimse yok bazen napcam bilemiyorum
Suanda 4 aylik oldu oglum.Dogru emzigi bulana kadr bende ugrastim.7 aylik bebegin emekliyor mu?Kaç aylıktı? Neler denedik neler. Pekmeze batırıyodum tadı geçince attırıyodu resmem. Şimdi 7 aylık. Başta emzik yüzünden kafayı yiyoduk pes ettik.
Bende bu portalı o sayede keşfettim galiba oğlumla birlikte büyücezYapma.Ozellikle bal 1 yasina kadar zehir etkisi yapar.Recel vs yapay seker dolu miniklerimize zarar sonra ek gidaya gectigindede cok zorluk yasarsin.Ve yalar uzerindekini emzigi yine emmez emmicek olduktan sonra.Ne istersen sorabilirsin.Bebek bakimi hakkinda cok bilgiliyim diyemem ama kendmce cok arastrma yaptim yasadiklarimdanda tecrube edindim.
Allah bağışlasın cnm. Evet emekliyor, doğduğu gündrn beri, kafasını tutuyodu inanır mısın.Suanda 4 aylik oldu oglum.Dogru emzigi bulana kadr bende ugrastim.7 aylik bebegin emekliyor mu?
Amin hepimizinkini..Ya masallah bende cok ozeniyorum bi an once o hallerini gormek istiyorum acikcasi o yuzden sordum.Allah bağışlasın cnm. Evet emekliyor, doğduğu gündrn beri, kafasını tutuyodu inanır mısın.
Bende hamileyken kesfettim :)Bende bu portalı o sayede keşfettim galiba oğlumla birlikte büyücez
İnanarım benimki 2 buçuk aylık ve sadece yüzüstü uyuyor yorulunca kendi kafasını rahatlıkla cevirebiliryor 25 günlüktü çok şaşırmıştıkAllah bağışlasın cnm. Evet emekliyor, doğduğu gündrn beri, kafasını tutuyodu inanır mısın.
Maşallah sizinkinede. Ha evet ya bizimki yeni keşfetti yüzüstü yatmayı. Hep kalkıp geceleri bakıyorum, korkuyorum nefessiz kalır diyeİnanarım benimki 2 buçuk aylık ve sadece yüzüstü uyuyor yorulunca kendi kafasını rahatlıkla cevirebiliryor 25 günlüktü çok şaşırmıştık
Yaa korkmuyor musun yuz ustu ben korkuyorum uyutmaya nefessiz kalir diyeİnanarım benimki 2 buçuk aylık ve sadece yüzüstü uyuyor yorulunca kendi kafasını rahatlıkla cevirebiliryor 25 günlüktü çok şaşırmıştık
İnşallah yakında görürsün. Şuan en rahat vaktinAmin hepimizinkini..Ya masallah bende cok ozeniyorum bi an once o hallerini gormek istiyorum acikcasi o yuzden sordum.
Olsn ben ragziyim o buyusun kendni kurtarsin yeterkiiiiİnşallah yakında görürsün. Şuan en rahat vaktin