Bebek Beslenmesi Emzik tavsiyesi ama...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Gazı çok olduğu dönemde alıştı sadece gündüzleri yatırıyordum devamlı izliyordum sonra kendi kafasını rahat hareket ettirdigini görünce korkum gecti ve sırt üstü yatırınca 5 dk gecmeden uyanır oldu artık yatırıyorum çok rahatlıyor gazını da rahat cıkarmaya başladı bu sayede gaz problemimiz bitti sayılır

Kizlar hazr siz buradayken size bi sorum olucak.Benim minnak uyurken bi kac defa yorgani ya da battaniyesini ellerini hareket ettirirken kafasina cekti cok korkuyorum geceleri uyurken biz ya yaparda nefessiz kalir diye boyle bisey dusundunuz mu hic
Benimki hiç çekmedi yüzüstü yattıgından sanırım

Sadece uyku tulumu yeterli oluyor mu ?
Yeterli mi derken üşür anlamında mı?
Oğlum yorgan hiç durdurmuyorki. Oda sıcaklığı 23 derece ve buna bile doktor sıcak diyo. 18, 20 iyiymiş.
Oğlum rahat artık vay üstü açılmışmıdır vay yüzünü örtmüşmüdür diye kafaya takmıyorum. Hem kışlık hem yazlık tulumlar varki

Cok iyi biz aldik ama iade ettik denedikten sonra .Benim ayaksiz fermuarli bi tulum bulmam lazm ozaman

Cnm ben Türkiye'de diyilimki.
Bilmiyotum ama ebebek diye bi mağazaya gitmiştik orada varmıdır acaba? Hani Türkiyedeki mağazaları bilmiyorum
Ya aslında bende var teyzem getirmişti ama büyük diye hiç denemedim dedigin gibi iki kalın iki ince dur ben onları bi deneyim teşekkür ederim valla bana kalsa unuturdum ben onları

X