Benimki hiç çekmedi yüzüstü yattıgından sanırımKizlar hazr siz buradayken size bi sorum olucak.Benim minnak uyurken bi kac defa yorgani ya da battaniyesini ellerini hareket ettirirken kafasina cekti cok korkuyorum geceleri uyurken biz ya yaparda nefessiz kalir diye boyle bisey dusundunuz mu hic
Benimki hiç çekmedi yüzüstü yattıgından sanırım
İnşallah o zamanda gelecek. Rabbim yollarını açık etsinOlsn ben ragziyim o buyusun kendni kurtarsin yeterkiiii
Kollarını yorganın dışında bıraksanız çekemez ama üşürmü bilemem ama evler sıcak oluyornapmali acaba yaaa
Oyle yapiyorum yinede aklima bi kurt dusuyor gece yarilarina kadarKollarını yorganın dışında bıraksanız çekemez ama üşürmü bilemem ama evler sıcak oluyor
Amiiiiinİnşallah o zamanda gelecek. Rabbim yollarını açık etsin
Cnm ben bu sebepten yorgan kullanmıyorum. Uyku tulumu en rahatnapmali acaba yaaa
Stres yapmayın ya içinizi ferah tutun kollar dışardayken çekemez kiOyle yapiyorum yinede aklima bi kurt dusuyor gece yarilarina kadar
Sadece uyku tulumu yeterli oluyor mu ?Cnm ben bu sebepten yorgan kullanmıyorum. Uyku tulumu en rahatyorgan, battaniye vs büyüyünce
Yeterli mi derken üşür anlamında mı?Sadece uyku tulumu yeterli oluyor mu ?
Yok bizimki yan yatıyor, düz yatıyor yani istediği gibi dönebiliyorBen yine uyku tulumuyla hic rahat ettiremedim robot gibi kaldi cocuk icinde
Bizimkide ayaksız, ama ayakkısmından 10 santim kadar boşluk olması lazım, hareket edebilmeli rahatlıkla. Biz memnunuz, tabi her bebekte aynı olmuyorCok iyi biz aldik ama iade ettik denedikten sonra .Benim ayaksiz fermuarli bi tulum bulmam lazm ozaman
Cok iyi bi fikir oldu tesekkurler.Nereden bulabilirim acabaaaBizimkide ayaksız, ama ayakkısmından 10 santim kadar boşluk olması lazım, hareket edebilmeli rahatlıkla. Biz memnunuz, tabi her bebekte aynı olmuyor
Cnm ben Türkiye'de diyilimki.Cok iyi bi fikir oldu tesekkurler.Nereden bulabilirim acabaaa
Ordan aldik hemde yuklu bi miktardi cocuk icinde robot adeta hic begenmedim iiiih .. Tesekkurler internetten arastrayim.Cnm ben Türkiye'de diyilimki.
Bilmiyotum ama ebebek diye bi mağazaya gitmiştik orada varmıdır acaba? Hani Türkiyedeki mağazaları bilmiyorum
Ya aslında bende var teyzem getirmişti ama büyük diye hiç denemedim dedigin gibi iki kalın iki ince dur ben onları bi deneyim teşekkür ederim valla bana kalsa unuturdum ben onlarıCnm ben Türkiye'de diyilimki.
Bilmiyotum ama ebebek diye bi mağazaya gitmiştik orada varmıdır acaba? Hani Türkiyedeki mağazaları bilmiyorum
Canım ben şimdi baktım da bunların markası h&m ayaksız model rahat mı bilmiyorum yarın bi deneyim benCnm ben Türkiye'de diyilimki.