Bebek Beslenmesi Emzik tavsiyesi ama...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ya aslında bende var teyzem getirmişti ama büyük diye hiç denemedim dedigin gibi iki kalın iki ince dur ben onları bi deneyim teşekkür ederim valla bana kalsa unuturdum ben onları
Cnm burda yurtdışında almanlar bile hep kullanıyo. Küçücük bebek ne bilsin yorgan kullanmasını. Oğluma normal uzunkollu giydiriyorum sıfır kollu tuluma koyuyorum hem terlemiyoda

Cnm, oğlunu içine yatırınca, ayaklarınla tulumun bitişi aralığı 10 santim ve fazlaysa olur
Tmm canım çok teşekkür ederim sen olmasan hiç aklıma gelmezdi tulum yani ben giydirsem bile battaniye örterdim herhalde yazık pişerdi çocuk:oops: hemen yarın giydirip deniyorum ben :KK36:

Alissin canim onlarin arkadasi oluyor emin ol cok rahatliyorlar.Bence emzik kullanmalisin.Emme icgudusunu tatmin etmeli.Farkli markalar dene en kolay damakli emzikleri tutuyorlar.
Merhaba, yenidoğan bebeğe ne zaman emzik vermeye başlamalıyım sizce ? Ve aventin ultra zift emzik varmış ilk onu mu alsam kafam çok karışık bu konuda

Merhaba, yenidoğan bebeğe ne zaman emzik vermeye başlamalıyım sizce ? Ve aventin ultra zift emzik varmış ilk onu mu alsam kafam çok karışık bu konuda
Bosuna para verme onu tutmuyo cogu bebek.Kucuk damakli bi emzik al canm.Ben aldim 2 tane saf gibi dusurup durdu cekemedi.Ustune chicco dan aldim 35 tl ye yok yani.Wee den 5 tl ye al bi tane dene canm.

Ya ne olur bana da emzik tavsiye edin. Bütçem çöktü resmen emzik denemekten. Silikon asla kabul etmiyor. Kaucuk aldim 1 2 defa tutar gibi yapti sadece. O da ağzının dışında kalan kısmı eğimli olacak yani yüzüne oturacak. Disarida kalan kismi dumduz olanlari sevmedi. Onumuzdeki hafta sunneti var. Emzik şart oyalanmasi için. 3.5 aylık cok ama cok ihtiyacimiz var emziğe. Bir emzik 30 lira, al al tutmuyor. Sinir oluyorum

Ya ne olur bana da emzik tavsiye edin. Bütçem çöktü resmen emzik denemekten. Silikon asla kabul etmiyor. Kaucuk aldim 1 2 defa tutar gibi yapti sadece. O da ağzının dışında kalan kısmı eğimli olacak yani yüzüne oturacak. Disarida kalan kismi dumduz olanlari sevmedi. Onumuzdeki hafta sunneti var. Emzik şart oyalanmasi için. 3.5 aylık cok ama cok ihtiyacimiz var emziğe. Bir emzik 30 lira, al al tutmuyor. Sinir oluyorum
Canim birde israr ediceksin agzina oturani biraz tutuyorsa her firsatta agzina ver uyurken ver bi sure sonra o aramaya baslicak daha 3,5 aylik suanda tutarsa tutar yoksa tutmayabilir

Ben kuzenimin tavsiyesiyle MAM emzik aldım, bebeğim 2 aylıkken kullanmaya başladık, hala kullanıyoruz. Kullandığı ilk günden beri çok memnunuz, ortodondik bir emzik olduğu için damak yapısını bozmuyor, bebekler de çok kolay alışıyor. gittigidiyor'da bir üye satıyordu, ben ondan almıştım, ertesi gün kargoya vermişlerdi.
Bir gün yolda giderken emziği kaybettiğimizi sandık, NUK marka yedek emziğimiz vardı, oğlum onları kesinlikle istemedi, MAM marka emziğin yapısına ve rahatlığına alışınca başka emzik beğenmiyor bebekler. Tavsiye ederim.

Tommee Tippee marka emzik önerebilirim. İnternetten bulabilirsiniz. Ödüllü bir marka. Ben antikolik biberonunu kullanıyorum markanın. Emzik kullanmadığımız için çok bilemiyorum ama emzik yapısını. Türkiye de mağazalarda satılmıyor. Sitelerdeki açıklamaları okuyarak Bilgi alabilirsiniz.

X