- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
Cnm burda yurtdışında almanlar bile hep kullanıyo. Küçücük bebek ne bilsin yorgan kullanmasını. Oğluma normal uzunkollu giydiriyorum sıfır kollu tuluma koyuyorum hem terlemiyodaYa aslında bende var teyzem getirmişti ama büyük diye hiç denemedim dedigin gibi iki kalın iki ince dur ben onları bi deneyim teşekkür ederim valla bana kalsa unuturdum ben onları
İşte önemli olan ama kalınlığı kesimi falan. Kolluysa içine kolsuz badi, kolsuzsa kollu badi oda sıcaklığına göreCanım ben şimdi baktım da bunların markası h&m ayaksız model rahat mı bilmiyorum yarın bi deneyim ben
90 cm diyo kolları var ama cıkadabiliyor oğlum 63 cm sence şimdi olur mu buİşte önemli olan ama kalınlığı kesimi falan. Kolluysa içine kolsuz badi, kolsuzsa kollu badi oda sıcaklığına göre
Cnm, oğlunu içine yatırınca, ayaklarınla tulumun bitişi aralığı 10 santim ve fazlaysa olur90 cm diyo kolları var ama cıkadabiliyor oğlum 63 cm sence şimdi olur mu bu
Tmm canım çok teşekkür ederim sen olmasan hiç aklıma gelmezdi tulum yani ben giydirsem bile battaniye örterdim herhalde yazık pişerdi çocukCnm, oğlunu içine yatırınca, ayaklarınla tulumun bitişi aralığı 10 santim ve fazlaysa olur
Merhaba, yenidoğan bebeğe ne zaman emzik vermeye başlamalıyım sizce ? Ve aventin ultra zift emzik varmış ilk onu mu alsam kafam çok karışık bu konudaAlissin canim onlarin arkadasi oluyor emin ol cok rahatliyorlar.Bence emzik kullanmalisin.Emme icgudusunu tatmin etmeli.Farkli markalar dene en kolay damakli emzikleri tutuyorlar.
Bosuna para verme onu tutmuyo cogu bebek.Kucuk damakli bi emzik al canm.Ben aldim 2 tane saf gibi dusurup durdu cekemedi.Ustune chicco dan aldim 35 tl ye yok yani.Wee den 5 tl ye al bi tane dene canm.Merhaba, yenidoğan bebeğe ne zaman emzik vermeye başlamalıyım sizce ? Ve aventin ultra zift emzik varmış ilk onu mu alsam kafam çok karışık bu konuda
Aaa wee baya uygunmuş alayım dursun evde sağ ol tavsiyelerin içinBosuna para verme onu tutmuyo cogu bebek.Kucuk damakli bi emzik al canm.Ben aldim 2 tane saf gibi dusurup durdu cekemedi.Ustune chicco dan aldim 35 tl ye yok yani.Wee den 5 tl ye al bi tane dene canm.
Rica ederim cnmmm :))))Aaa wee baya uygunmuş alayım dursun evde sağ ol tavsiyelerin için
Canim birde israr ediceksin agzina oturani biraz tutuyorsa her firsatta agzina ver uyurken ver bi sure sonra o aramaya baslicak daha 3,5 aylik suanda tutarsa tutar yoksa tutmayabilirYa ne olur bana da emzik tavsiye edin. Bütçem çöktü resmen emzik denemekten. Silikon asla kabul etmiyor. Kaucuk aldim 1 2 defa tutar gibi yapti sadece. O da ağzının dışında kalan kısmı eğimli olacak yani yüzüne oturacak. Disarida kalan kismi dumduz olanlari sevmedi. Onumuzdeki hafta sunneti var. Emzik şart oyalanmasi için. 3.5 aylık cok ama cok ihtiyacimiz var emziğe. Bir emzik 30 lira, al al tutmuyor. Sinir oluyorum