Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bebeğim 34 gunluk ve ıkınma sırasında zorluk cekiyor ağlıyor durmuyor bende emzik vermek istiyorum ama emzik almıyor sürekli atıyor alıştırmak için ne yapabilirm..bal fln sürdüm ama ölede almadı
balı kesinlikle sürme cnm
alerji ypabilir
bence alıştırmada
bnde çok alsın istedim zorladım en sonunda pekmeze batıra batıra alıştırdık
ama sonra bide bıraktırma derdi çıktı
hoş çabuk bıraktı 2. çocuğuma kesinlikle vermek istemiyorum
arkadaşlar bebeğim 34 gunluk ve ıkınma sırasında zorluk cekiyor ağlıyor durmuyor bende emzik vermek istiyorum ama emzik almıyor sürekli atıyor alıştırmak için ne yapabilirm..bal fln sürdüm ama ölede almadı
Canım sakın bal falan sürme emziğe allah korusun solunumunu tıkar bal alerji yaparsa..
Emzik almıyorsa çok zorlama zaten emmek için ağlamıyormuş ki bebeğin kabızlık sorunu varmış. Bence emzik vermek yerine rezene ver ama önce mutlaka dr. una danış. Biz kabızlık ve gaz sıkıntısna rezene ile çözüm bulmuştuk. hem sen iç bol bol sütünden alır hemde 30 cc kadr ona verebilirsin kabızlığa çok iyi gelir. Minicik bebeğinin asıl sıkıntısını görmezden gelip sırf ağlamasın diye emzik verme yazık ona...
Hayır kabızlığı yok sadece ıkınmada kıp kımrızı olup bağırıyor ağlıyor o sırada emzik olrusa hırsını ondan alıyor sen yanlış anladın sanırım durumu innuk
balı kesinlikle sürme cnm
alerji ypabilir
bence alıştırmada
bnde çok alsın istedim zorladım en sonunda pekmeze batıra batıra alıştırdık
ama sonra bide bıraktırma derdi çıktı
hoş çabuk bıraktı 2. çocuğuma kesinlikle vermek istemiyorum
kesinlikle katılıyorum canım sana
eğer istemiyorsa zorlama derim bende
emziği bıraktırmak bizim için kolay olmamıştı
bu arada 1 yaşına kadar verdiklerine dikkat etmelisin
emzik, emme güdüsü çok aşırı olan bebekler içindir.. eğer bebeğin sadece kakasını yaparken zorlanıyorsa bırak ağlasın rahatlasın.. ama çok acı çektiğini düşünüyorsan bi doktora görür çünkü benimkinde de böyle bir sorun vardı o ıkınıp sıkınırken benim ağlayasım geliyordu. şimdi bir ilaç kullanıyoruz ve çok azaldı.. ve 1 yaşına kadar bebeklere bal vermeyin içindeki canlı bakterinler bebeğini hasta edebilir..
benim bebegimde ilk 2 ay emdi ve sonra bırakti veriyorum emmiyor anlıyo tabi cocuk emiyor süt yok almıyo oda zorlayınca midesi bulanıyor almıyorsa sizde zorlamayın biliyorlar yalancı oldugunu