• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emsan konusunda kararsızım

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhaba Arkadaşlar
Henuz ufukta evlılık yok ama annem yemek takımını alalım dedı:)
Emsan yemek takımları tencereleri vs cok hosuma gıttı fıyatıda ıyıydı araştırdıgım kadarıyla emsan ıyı dedıler konu hakkında sız ne dusunuyorsunuz?

canım bende emsanın tencerelerini aldım gerçi henüz kullanmadım ama gerçketen çok kaliteli ve çok şık duruyo kesinlikle tercih ederim. en eski ve ilk çıkan tencere markası emsan pişman olmazssın tatlım ben emsanın aragon setini aldım, mürdüm rengi seramik seti ve sahan setini aldım çok şirinler:KK36:

Bende bütün çeyizimi emsan dizdim herkes kaliteli diyor zaten görünüşleri de kaliteli olduğunu gösteriyor yemek takımım kaşık çatal bıçak takımım 3 tane kazan seti seramik döküm ve çelik çay takımım semaverim pasta takımım kahvaltı takımım 3lü küçük kazan setim küçük çaydanlığım aklıma bunlar geliyo başka seyini almış mıydım ya :D

Konunuz ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize...

Merhaba Arkadaşlar
Henuz ufukta evlılık yok ama annem yemek takımını alalım dedı:)
Emsan yemek takımları tencereleri vs cok hosuma gıttı fıyatıda ıyıydı araştırdıgım kadarıyla emsan ıyı dedıler konu hakkında sız ne dusunuyorsunuz?

Ufukta evlilik yoksa yemek takımlarını hemen almayın derim, modası çabuk geçiyor çünkü onların, sürekli yeni modeller çıkıyor. Tencereler alınabilir ama tabi :)

Ama marka konusunda bir bilgim yok, keyifle çeyiz biriktirin, güle güle kullanın :)

Back