Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben argifertil kullanmistim siz herhangi bi vitamin kullanmadinizmiKızlar bu ay yumurtam toplandı ama yumurtam kalitesiz oldugu için doktor transfer yapmayalım dedi siz yumurta kalitesi için neler yaptınız
Ben maxijuno d vitamini balık yağı kullanmıştımKızlar bu ay yumurtam toplandı ama yumurtam kalitesiz oldugu için doktor transfer yapmayalım dedi siz yumurta kalitesi için neler yaptınız
Evet kullandım d vitamini, decavit, aspirin ,asist plas kullandım ama faydası olmadı heralde doktorum vermiştiBen argifertil kullanmistim siz herhangi bi vitamin kullanmadinizmi
Onlarıda kullandım faydası olmadı galiba banaBen maxijuno d vitamini balık yağı kullanmıştım
Bide argifertil kullanin isterseniz doktorunuza danisarak. Balik yagida cok faydali ben balik yagida kullanmisdimEvet kullandım d vitamini, decavit, aspirin ,asist plas kullandım ama faydası olmadı heralde doktorum vermişti
Benim ilk denememde yumrtalarim cok iyi degildi 5.güne gelen olmadi 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum tutmadi sonra 3 ay prowomen kullandim 1 tane embriyom 5.güne geldi cok bi fark yaratmadi ama bilemiyorum belki o vitaminin faydasi olmus olabilir diye dusunuyorumKızlar bu ay yumurtam toplandı ama yumurtam kalitesiz oldugu için doktor transfer yapmayalım dedi siz yumurta kalitesi için neler yaptınız
teşekkür ederimBide argifertil kullanin isterseniz doktorunuza danisarak. Balik yagida cok faydali ben balik yagida kullanmisdim
Deniycem çok teşkkür ederim. Transfer oldunuzmuBenim ilk denememde yumrtalarim cok iyi degildi 5.güne gelen olmadi 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum tutmadi sonra 3 ay prowomen kullandim 1 tane embriyom 5.güne geldi cok bi fark yaratmadi ama bilemiyorum belki o vitaminin faydasi olmus olabilir diye dusunuyorum
Haftaya belli olacak transfer günüm. Hazırlık aşamasındayım 2 negatif alınca pek umutlanamıyorumDeniycem çok teşkkür ederim. Transfer oldunuzmu
Teşekkür edrimİnomax, omepa q10, selenyum l-arjinin, dvit, b vitamini vücudun eksikliklerine göre vitamin takviyeleri kullanılmalı zaten ama genel anlamda bu saydıklarım kalite için çok iyi. Ben ek olarak omepada q10 olmasına rağmen ayrı q10 kullanıyordum. İçerik doz gözeterek alınmalı
Hangi balık yağını tavsiye edersin cnm? Benimde embriyom kalitesiz olmuştu yumurtalar da kalitesiz demsiti doktorteşekkür ederim
Hangi balık yağını tavsiye edersin cnm benim yumurta kalitesi çok iyi degilBide argifertil kullanin isterseniz doktorunuza danisarak. Balik yagida cok faydali ben balik yagida kullanmisdim
Kızlar bu ay yumurtam toplandı ama yumurtam kalitesiz oldugu için doktor transfer yapmayalım dedi siz yumurta kalitesi için neler yaptınız
Üreme diyetseyene başladımKızlar bu ay yumurtam toplandı ama yumurtam kalitesiz oldugu için doktor transfer yapmayalım dedi siz yumurta kalitesi için neler yaptınız
Benimkide kalitesiz bu ay adet oldugumda doktora gidicem bakalım ne diycek balık yagı kullanmadım ben bu ayHangi balık yağını tavsiye edersin cnm? Benimde embriyom kalitesiz olmuştu yumurtalar da kalitesiz demsiti doktor
Çok iyi neler önerdiÜreme diyetseyene başladım
Çok teşekkür ederim yedim hepsini bu ay doktora gidicem bakalım ne diycek .transfer oldunuzmuArı sütü (polen)
Haftada iki ızgara somon (marketten veya balıkçıdan alıp tost makinasında yapabilirsiniz kendiniz)
Her gün bir avuç haşlanmış yeşil mercimek
Kabak çekirdeği
Bol su tüketmek
Şeker- Asitli ve kafein içmekten uzak durmak
Brokoli- havuç
Ceviz- badem - kaju
Her gün keçi boynuzu pekmezi
Ben ve eşim bunları ikimizde yedik.
Bende 30 tane yumurta toplandı yarısına yakınıda beşinci güne ulaştı