Emriyo kalitesi

aybek4

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
54
12
34
Kızlar bu ay yumurtam toplandı ama yumurtam kalitesiz oldugu için doktor transfer yapmayalım dedi siz yumurta kalitesi için neler yaptınız

Kızlar bu ay yumurtam toplandı ama yumurtam kalitesiz oldugu için doktor transfer yapmayalım dedi siz yumurta kalitesi için neler yaptınız
Ben argifertil kullanmistim siz herhangi bi vitamin kullanmadinizmi

Evet kullandım d vitamini, decavit, aspirin ,asist plas kullandım ama faydası olmadı heralde doktorum vermişti
Bide argifertil kullanin isterseniz doktorunuza danisarak. Balik yagida cok faydali ben balik yagida kullanmisdim

Benim ilk denememde yumrtalarim cok iyi degildi 5.güne gelen olmadi 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum tutmadi sonra 3 ay prowomen kullandim 1 tane embriyom 5.güne geldi cok bi fark yaratmadi ama bilemiyorum belki o vitaminin faydasi olmus olabilir diye dusunuyorum

Benim ilk denememde yumrtalarim cok iyi degildi 5.güne gelen olmadi 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum tutmadi sonra 3 ay prowomen kullandim 1 tane embriyom 5.güne geldi cok bi fark yaratmadi ama bilemiyorum belki o vitaminin faydasi olmus olabilir diye dusunuyorum
Deniycem çok teşkkür ederim. Transfer oldunuzmu

İnomax, omepa q10, selenyum l-arjinin, dvit, b vitamini vücudun eksikliklerine göre vitamin takviyeleri kullanılmalı zaten ama genel anlamda bu saydıklarım kalite için çok iyi. Ben ek olarak omepada q10 olmasına rağmen ayrı q10 kullanıyordum. İçerik doz gözeterek alınmalı

İnomax, omepa q10, selenyum l-arjinin, dvit, b vitamini vücudun eksikliklerine göre vitamin takviyeleri kullanılmalı zaten ama genel anlamda bu saydıklarım kalite için çok iyi. Ben ek olarak omepada q10 olmasına rağmen ayrı q10 kullanıyordum. İçerik doz gözeterek alınmalı
Teşekkür edrim 🥰🥰

Arı sütü (polen)
Haftada iki ızgara somon (marketten veya balıkçıdan alıp tost makinasında yapabilirsiniz kendiniz)
Her gün bir avuç haşlanmış yeşil mercimek
Kabak çekirdeği
Bol su tüketmek
Şeker- Asitli ve kafein içmekten uzak durmak
Brokoli- havuç
Ceviz- badem - kaju
Her gün keçi boynuzu pekmezi

Ben ve eşim bunları ikimizde yedik.

Bende 30 tane yumurta toplandı yarısına yakınıda beşinci güne ulaştı

Arı sütü (polen)
Haftada iki ızgara somon (marketten veya balıkçıdan alıp tost makinasında yapabilirsiniz kendiniz)
Her gün bir avuç haşlanmış yeşil mercimek
Kabak çekirdeği
Bol su tüketmek
Şeker- Asitli ve kafein içmekten uzak durmak
Brokoli- havuç
Ceviz- badem - kaju
Her gün keçi boynuzu pekmezi

Ben ve eşim bunları ikimizde yedik.

Bende 30 tane yumurta toplandı yarısına yakınıda beşinci güne ulaştı
Çok teşekkür ederim yedim hepsini bu ay doktora gidicem bakalım ne diycek .transfer oldunuzmu

X