R rapyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2011 18 0 86 Amasya 29 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi rapyy #1 Kızlar emotion parfümlerden hangisi güzel kokusu bakımından yaza gidecek olan hangi koku yardımcı olabilirmisiniz çok acil :) :)
Kızlar emotion parfümlerden hangisi güzel kokusu bakımından yaza gidecek olan hangi koku yardımcı olabilirmisiniz çok acil :) :)
O ozgesensoz Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2012 369 4 118 29 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi rapyy #2 canım emotıon fantasy güzel bir koku fakat kalıcı değiller ben geçtiğimiz yaz bunu kullanıyordum parfümü sürekli yanımda taşıyordum ama herkes soruyordu bu parfümü tavsiye ederim:)
canım emotıon fantasy güzel bir koku fakat kalıcı değiller ben geçtiğimiz yaz bunu kullanıyordum parfümü sürekli yanımda taşıyordum ama herkes soruyordu bu parfümü tavsiye ederim:)
R rapyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2011 18 0 86 Amasya 30 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi rapyy #3 kalıcı olmaması daha iyi sürekli tazelemek daha güzel :) teşekkür ederim fikrin için tavsiye ettiğini alırım bende artık canım :)
kalıcı olmaması daha iyi sürekli tazelemek daha güzel :) teşekkür ederim fikrin için tavsiye ettiğini alırım bende artık canım :)
O ozgesensoz Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2012 369 4 118 30 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi rapyy #4 rica ederim canım:)