• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emotion mı yves rocher mı

aslililili123

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
61
9
18
26
Emotionın parfümlerinden mi alsam yoksa yves rocher in lilas mauve veya diğer çeşitlerinden mi alsam? Kullananlar varsa yardımcı olabilir misiniz

emotıon gıbı markalara verdıgın paraya degmez yarım saat bıle kalmıyor, acık alsan en azından kokusu kalıcı yves rocher al

ikisi de değil bence
antonio bandera parfümleri çok uygun fiyatlı ve fiyatına göre çok kalıcı kokuları da çok güzel tavsiye ederim

ykm - boyner- mizu- morhipo hemen hemen her yerde var 50 tl civarı ve iki çeşidi var ikisi de güzel biri meyve ağırlıklı biri daha çiçeksi

ikisi de değil bence
antonio bandera parfümleri çok uygun fiyatlı ve fiyatına göre çok kalıcı kokuları da çok güzel tavsiye ederim

aa kalıcı mı hakıkaten ben edt dıye almıyordum..kokuları guzelmıs kozmetıca magazasında cok uygun fıyatı ınternet fıyatından da uygun

Yves Rocherin yılbaşına özel çıkardığı Armut&Karamel adlı parfümü çok güzel yalnız bir deneyin derim.

armut deyınce aklıma paris hılton gelıyor ama karamel varsa cok guzeldır o ))

armut deyınce aklıma paris hılton gelıyor ama karamel varsa cok guzeldır o ))
Cidden güzel dengelenmiş yani. Sevgilim bayıldı kokusuna. Hiçte karamel olunca bayıyor sanmayın yani hem şekerli olup hem baymayan nadir parfümlerden olmuş. Limited olmasına üzüldüm.:KK43: Üstelik 100 ml fiyatı 33,5 lira gibi bir şeydi.

Back