• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emotion mı yves rocher mı

yves rocher vanılya kokusu guzel dıyorlar da bugune dek en hosume gıden vanılya kokusu addict parfumunun oturduktan sonrakı hali idi.tamamen pasta kokmak ta bayıyor ama yıne de vanılya kokuları muhtesem

Emotion parfümleri orjinal parfümlerin taklidini yapıyo kızlar kalıcıda değil zaten kokuları. Yves rocher yada caldion classic birde playboy play it lovely var bunlar kendine has özelliği olan kokular taklit değil enazından tavsiye ederim :KK66:

Emotion parfümleri orjinal parfümlerin taklidini yapıyo kızlar kalıcıda değil zaten kokuları. Yves rocher yada caldion classic birde playboy play it lovely var bunlar kendine has özelliği olan kokular taklit değil enazından tavsiye ederim :KK66:
ayy caldıon ılk kokum ne zaman sıksam bebek gıbı kokuyosun derlerdi )) ah ergenliğim :D

Evet canımm benimde lise yıllarımmı hatırlatıyor banadaa caldion kullanırdım ozamanlar :))

deodorantı bıle baya kalıcı :)
ben bu ara yves rocher kokularına taktım acaba hangısı bana uyar :) böğürtlen ve vanılyasını merak edıyorum ama o kadar soguk kı hava üşenıyorum suan :D

ben bu ara yves rocher kokularına taktım acaba hangısı bana uyar :) böğürtlen ve vanılyasını merak edıyorum ama o kadar soguk kı hava üşenıyorum suan :D
Vanilyası çok güzel , çileği yapay kokuyor , böğürtlen ve frambuaz güzel sayılır ammaaa en çok hindistan cevizli güzel. Benim zaten hindistan cevizine aşırı bi ilgim var... Vanilya ve hindistan cevizine mutlaka bak bence hem indirimde bu sıralar 50den 30a mı 35e mi ne düşmüş

Vanilyası çok güzel , çileği yapay kokuyor , böğürtlen ve frambuaz güzel sayılır ammaaa en çok hindistan cevizli güzel. Benim zaten hindistan cevizine aşırı bi ilgim var... Vanilya ve hindistan cevizine mutlaka bak bence hem indirimde bu sıralar 50den 30a mı 35e mi ne düşmüş

evet ya sıvı sabunlarda falan hındıstn cevızı cok guzel kokuyor..ama parfum olarak denemedım hıc..
mesela tek basına hanımleı kokusu sevmedıgım ıcın london kullanmazken organza sevıyorum demek kı hındıstn cevızı vanılya gıbı seylerle yumusatılacak cıcek kokuları....
ben kesın bır bakayım yves rocher ya değişken kokular guzeldır ama vanılya hndtsn cevızı karamel vs deyınce bırılerı dayanamıyorum :D

evet ya sıvı sabunlarda falan hındıstn cevızı cok guzel kokuyor..ama parfum olarak denemedım hıc..
mesela tek basına hanımleı kokusu sevmedıgım ıcın london kullanmazken organza sevıyorum demek kı hındıstn cevızı vanılya gıbı seylerle yumusatılacak cıcek kokuları....
ben kesın bır bakayım yves rocher ya değişken kokular guzeldır ama vanılya hndtsn cevızı karamel vs deyınce bırılerı dayanamıyorum :D
Tek başına olunca gerçekten fazla ağır oluyor ama bi tatlış kokuyor bunlar. Annem hindistan cevizliyi alırsan seni eve sokmam dediği için lilas mauve aldım o da çok güzel leylak kokusu çok sevdim onu da

neden eve sokmam dedi ki cok mu ağır kokuyor?
leylak kokusu bu arada hıc bılmıyorum yumusak bır koku mu

Deodorantıı eveett çok kalıcıı gerçektenn :)))
Yves rocher hiç kullanmadım ama mağazasında bir ara teker teker kapaklarından koklamıştım çok farklı rahatsız edici olmayan kullanılabilir kokularr birde hiç öyle tanıdık orjinal ithal taklit bir parfümede benzetmedim hiç birini gayet klastı kokuları ama pek kalmadi aklimda vallahi canim yakin bizamanda gidip tekrar koklamam lazim
:KK1:

Kesinlikle hindistan cevizlisi veya armut&karamel yılbaşına özel olanını öneriyorum canım.
Vanilyalıda güzeldir ama kokusu biraz yoğun çok şekerli kokuları sevmiyorsan ağır gelme ihtimali yüksek.

Kesinlikle hindistan cevizlisi veya armut&karamel yılbaşına özel olanını öneriyorum canım.
Vanilyalıda güzeldir ama kokusu biraz yoğun çok şekerli kokuları sevmiyorsan ağır gelme ihtimali yüksek.
şekerli kokular iyi ama asırısı kotu canım ya..ne bılım miss dior sıktım la vi est belle mı sıktın dıyen oldu :D demek kı andırıyor :)) karamelliyi cok merak ettım su kar sogukları bı gecsın rahat rahat bakıcam..addict bana agır gelmıyo mesela benzıyor mu o vanılyalı addict e :)))

Emotion çocukluktan çıkarken aldığımız bir market parfümü,olgun insanların kullanacağı bir koku değil bence:KK43:

ıncandessence sipariş ettim bende bugün gelicek bakalım nasıl bir koku inşallah beğenirim :KK76:

ıncandessence sipariş ettim bende bugün gelicek bakalım nasıl bir koku inşallah beğenirim :KK76:
aa cok guzeldir o avonda sevdıgım 2 kokudan biridir...kalıcılıgıda fena değil..hanı oyle agır kokulardan sıkıldıgında bıraz kadınsı ve kır cıcegı gıbı kokmak ıstersen dogru secım ;)

aa cok guzeldir o avonda sevdıgım 2 kokudan biridir...kalıcılıgıda fena değil..hanı oyle agır kokulardan sıkıldıgında bıraz kadınsı ve kır cıcegı gıbı kokmak ıstersen dogru secım :KK66:
Ağır koku hiç sevmem , çiçeksi ve etkileyici olsun istemiştim , yorumları okudum sipariş ettim , inşallh herkes gibi bende beğenirim :KK23:

Back
X