Emmii ' nin Evi :))

Emmii

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
46
1
16
Antalya
Kızlar bende sızınle evımın resımlerını paylaşmak ıstedım :)
allah her seyı ınsanın gönlüne göre versın ve hepımıze güzel evlerde yaşamayı nasıp etsın ınsallah!
Evın tüm dızaynını kendı ısteklerıme göre yaptım ve evımı sevıyorum :)
umarım sızde begenırsınız...

Oturma odam:

$oturma odası 2.webp$oturma odası.webp
$led.webp$kerzen.webp
$tisch.webp$spiegel.webp
$zacken stern.webp

gırış:

$sterne.webp

mutfagım:

$küche.webp

yatak odam:

$schlafzimmer.webp

cok ferah ve şık bir ev döşemişsiniz
güle güle oturun:nazar:

eviniz çok hoş çok ferah canım Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin inş :16::16::16:

Güzel bir eviniz var, hayırla ağız tadıyla mutlulukla oturun inşallah ;)

maşallah canım güle güle huzurla otur inşallah, alışılmışın dışında bir dizayn olmuş yatağındaki nevresim mi acaba çok hoşuma gitti.

maşallah canım güle güle huzurla otur inşallah, alışılmışın dışında bir dizayn olmuş yatağındaki nevresim mi acaba çok hoşuma gitti.

coktsk ederim canım allah hepimize huzurla oturmayı nasip etsin insallah :) Evet Canım Nevresim takımım :)

Evin çok güzel güle güle otur canım:nazar::nazar:a

Ama mutfagına bir kaç küçük şeyler ekleye bilrsin çok sadce kalmış sanki..:34:

bunlar benim en sevdiğim renkler....tam benim tarzım...çok şirin...resmen cennet bahçesi gibi...mükemmel....

Çok karışık, göz yoran bir ev ..
Güle güle oturun.

Evin çok güzel güle güle otur canım:nazar::nazar:a

Ama mutfagına bir kaç küçük şeyler ekleye bilrsin çok sadce kalmış sanki..:34:

Evet Canım bu Mutfagımın Resmi Eve ilk yerlestigimde çekmiştim şimdi tabiki birkaç bisey eklendi ama yinede pek fazla bişey koymadım cünki Tezgahımın öyle dolu olmasından hoşlanmıyorum :))

Çok karışık, göz yoran bir ev ..
Güle güle oturun.

Sen Karışık bir ev görmemişsin heralde... gözlerin yorulduysa bir doktora görün bence, sorun gözlerinde olmasın :D
Senin Evini cok merak ettim açıkcası sende birkaç Resim eklede Karişik olmayan ve göz yormayan Ev nasıl olurmus bir görelim Haha :D

Sen Karışık bir ev görmemişsin heralde... gözlerin yorulduysa bir doktora görün bence, sorun gözlerinde olmasın :D
Senin Evini cok merak ettim açıkcası sende birkaç Resim eklede Karişik olmayan ve göz yormayan Ev nasıl olurmus bir görelim Haha :D

Ne kadar basit bır uslub bu boyle ..
Buraya resımlerınızı koyduysanız olumlu olumsuz ( saygı cercevesı ıcınde olan ) butun yorumlara acık olmak Zorundasınız ..
Bakın ben gayet saygı ıle yorum atmısım,ama sız ne kadar saygıdan yoksunuz ..

Yatakodanın rengini özellikle begendim canım Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.

evinizin fotoğraflarını koyup yorum bekliyorsunuz ama sadece olumlu olanları mı kabul ediyorsunuz? korktum vallahi sizden :) ama ben gene de yorumumu yapacağım madem buraya koydunuz; mutfağınızı beğendim çok ferah ve ben de tezgahın boş olmasından hoşlanırım daha derli toplu görünüyor. yatak odanızı da güzel buldum sadece camlarda ip perde olması beni rahatsız ederdi diye düşünüyorum görünür müyüz acaba diye :) nevresim takımınıza bayıldım çok orjinalmiş gerçekten. ama salonunuz hiç benim tarzım değil. bir kere mor ve beyaz gibi kuvvetli renklerin mutlaka üçüncü bir soft renkle desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum sadece bu iki renk kullanıldığında gerçekten göz yorucu olabiliyor. evlerinizin camları küçük, siz bir de etrafını mor çerçeveye alarak iyice küçük olduğunu göstermişsiniz zaten halınız koltuklarınız aksesuarlarınız masanızdaki servisler bile morken bir de duvarlarda gerek yoktu diye düşünüyorum..

güle güle mutlulukla oturun:34:

Duvardaki aynayı çok beğendim...Mor-lila çok fazla..Gözümü yordu açıkcası..Bir de kapının üzerindeki ışık mı lamba mı ne diyeceğim bilemedim işte o düzene, o detayı sevmedim..Koltukları ve halıyı çok beğendim ..Güle güle oturun..

Back
X