Basima gelmedi ama sutten kesme surecini bizde yasadik kizimda. Öncelikle biberona baslamayin ilerde onu da birakmasi icin zorlanirsiniz.Herkese merhabalar. 22 aylık oğlumu ara tatilde evdeyim diye memeden kestim. Çok da zorlanmadı. Ancak emerek uyuduğu için şu an ne yapsam ne rutin yapmaya çalışsam da gündüz uyumuyo gece de ağlayarak her şeyi bahane ederek bayılıyor diyebilirim ne düzen kaldı ne bir şey. Eşim biberon verelim diyo ben ne yapacağımı bilmiyorum. Okul başlayınca birkaç saat de olsa gideceğim o zaman ne olacak bilmiyorum. Başınıza geldi mi neler yaptınız?
Gerçekten hepsini yapıyorum ama yok olmuyor artık bayılacak gibi oluyorum ne gündüz uyuyor ne gece gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum kızım da böyle olmamıştıBasima gelmedi ama sutten kesme surecini bizde yasadik kizimda. Öncelikle biberona baslamayin ilerde onu da birakmasi icin zorlanirsiniz.
Gunduz uyku oncesi bir rutin olusturmakta fayda var tv kapatmak kitap okumak gibi. Ayni duzeni aksam saatinde de uygulayin. Uyku saati odamiza gecip kitap okuyalim gibi onu buna tesvik edebilirsiniz. Bir sure dinlemeyecek gi i gozukur ama yaniniza gelecektir.
Anca ağlamaktan baygın düşerse o şekilde uyuyor yanımda kolumda . Gece uyanıp asla ağlamıyor kucağıma geliyor uyuyor ama gece uymadan önce en az bi saat ağlama. Bu saatte yeni uyudu gündüz de arabada yarım saat uyumuştu. Sizin nasıl düzene girdi ne yaptınız.?Yanınızda da mı uyumuyor,benim oğlumda aynısını yaptı,ne kadar zorlandım hatta ayakta sallamaya başladım,şimdi baharda da kızımı kesicem sütten nasl olcak baklm
Bnmki sıkıntılı bi bebekti zaten kestikten sonra iyice kötü oldu,şuan 3,5 yaşına girdi hala geceleri uyanıp ağlıyor uykusunda,gece de 5-6 kez uyanıyr,beni de istemiyor illa babası olucak,en son eşim hocaya götürdü hayatımızı etkiledi, kızım var bide 1,5 yaşında çok zor oluyor,sizin ki birazda 2 yaş sendromu gibi geldi memeden kesilmesi de tetikledi sanırım, öncesinde bol bol oyun oynayıp, tüm ışıkları kapayın ve uyku saati geldiğini anlasın, uyku rutini oluşturun diş fırçalama,pijama gitme,süt içme gibi bide uyku arkadaşı edinsn faydalı olur,sizinki geçici bi süreçtir,düzelir çok yeni henüzAnca ağlamaktan baygın düşerse o şekilde uyuyor yanımda kolumda . Gece uyanıp asla ağlamıyor kucağıma geliyor uyuyor ama gece uymadan önce en az bi saat ağlama. Bu saatte yeni uyudu gündüz de arabada yarım saat uyumuştu. Sizin nasıl düzene girdi ne yaptınız.?
Anca ağlamaktan baygın düşerse o şekilde uyuyor yanımda kolumda . Gece uyanıp asla ağlamıyor kucağıma geliyor uyuyor ama gece uymadan önce en az bi saat ağlama. Bu saatte yeni uyudu gündüz de arabada yarım saat uyumuştu. Sizin nasıl düzene girdi ne yaptınız.Yanınızda da mı uyumuyor,benim oğlumda aynısını yaptı,ne kadar zorlandım hatta ayakta sallamaya başladım,şimdi baharda da kızımı kesicem sütten nasl olcak baklm
Diyorum ya hepsini yapıyorum kızım da var önce o yatağa girip uyuyor ama olmuyor tam 45 dakika her gece ağlıyor. Gündüz bayılsa da uyumuyo hadi gündüz uyumasın her gece böyle ağlayarak mı uyuyacak ben sarılıyorum yanımda uyutuyorum yok olmuyorBnmki sıkıntılı bi bebekti zaten kestikten sonra iyice kötü oldu,şuan 3,5 yaşına girdi hala geceleri uyanıp ağlıyor uykusunda,gece de 5-6 kez uyanıyr,beni de istemiyor illa babası olucak,en son eşim hocaya götürdü hayatımızı etkiledi, kızım var bide 1,5 yaşında çok zor oluyor,sizin ki birazda 2 yaş sendromu gibi geldi memeden kesilmesi de tetikledi sanırım, öncesinde bol bol oyun oynayıp, tüm ışıkları kapayın ve uyku saati geldiğini anlasın, uyku rutini oluşturun diş fırçalama,pijama gitme,süt içme gibi bide uyku arkadaşı edinsn faydalı olur,sizinki geçici bi süreçtir,düzelir çok yeni henüz
Gün içinde dışarı çıkıyor mu, parkta biraz enerji atsın ama uyku öncesi çok hareketli oyunlarda düzgün uyumamasını sağlıyor,gündüz uykusuna tekrar yatacak biraz vakit geçince çünkü onun içn erken, kademeli kesilmesi gerekiyormuş, bnce onun tribinde,içselleştirmiş ama belli etmiyor, biraz böyle sürerAnca ağlamaktan baygın düşerse o şekilde uyuyor yanımda kolumda . Gece uyanıp asla ağlamıyor kucağıma geliyor uyuyor ama gece uymadan önce en az bi saat ağlama. Bu saatte yeni uyudu gündüz de arabada yarım saat uyumuştu. Sizin nasıl düzene girdi ne yaptınız.
Diyorum ya hepsini yapıyorum kızım da var önce o yatağa girip uyuyor ama olmuyor tam 45 dakika her gece ağlıyor. Gündüz bayılsa da uyumuyo hadi gündüz uyumasın her gece böyle ağlayarak mı uyuyacak ben sarılıyorum yanımda uyutuyorum yok olmuyor
Ya bu erkekler cidden tüketiyor galiba anneleri. Ama gun icinde hic uyutmayip gece uyumasini saglayin illa yorulacaktir. Acaba bi doktora danisip uyku damlasi mi kullansanızGerçekten hepsini yapıyorum ama yok olmuyor artık bayılacak gibi oluyorum ne gündüz uyuyor ne gece gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum kızım da böyle olmamıştı
Daha önce duymamıştım açıkçası. Şöyle ben gece uyumuyor diye sabah 10 a kadar uyumasına izin verdim erken uyandırsam faydası olur mu acabaYa bu erkekler cidden tüketiyor galiba anneleri. Ama gun icinde hic uyutmayip gece uyumasini saglayin illa yorulacaktir. Acaba bi doktora danisip uyku damlasi mi kullansanız
Ya bu erkekler cidden tüketiyor galiba anneleri. Ama gun icinde hic uyutmayip gece uyumasini saglayin illa yorulacaktir. Acaba bi doktora danisip uyku damlasi mi kullansanız
Bize de aksi gibi doktorumuz onermisti. Yinede sormadan kullanmamak lazim ben rezene ve anason karışık cay iciyordum ogluma da ayri olarak veriyordum. Bitkisel bir seyde kullanabilir ama tabi yine danismakta fayda var bende 2 defa kullandim bitki cayini zaten sonra biz bi duzen olusturdukUyku damlasını doktorlar önermiyor.
Melatonin desteğini bile 3-4 yaş sonrasında çok ciddi sorun yaşayan çocuklara veriyorlar. Kızımla çok zor süreçler geçiriyoruz uyku ile ilgili özel uzmanlığı olan psikiyatri hekimi dahi bu şekilde söyledi.
Bize de aksi gibi doktorumuz onermisti. Yinede sormadan kullanmamak lazim ben rezene ve anason karışık cay iciyordum ogluma da ayri olarak veriyordum. Bitkisel bir seyde kullanabilir ama tabi yine danismakta fayda var bende 2 defa kullandim bitki cayini zaten sonra biz bi duzen olusturduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?