- Konu Sahibi hande_3434
-
arkadaşlar bişey merak ettim bu emla krem uyuşturuyo acaba ilişkide uyuştururmu eşim erken boşalıyo mutsuz oluyorum bana yardım edin bu şekil deneyen varmı anestol cok etkili degil lütfen cevap yazın:1no2:
Emla nedir ki? İlk defa duyuyorum kremmi?Canım eski konular arasında denk geldim ama biz emlanın çok yararını gördük tavsiyem ederim.
Sürdüğü bölgeyi uyuşturan bir krem.Emla nedir ki? İlk defa duyuyorum kremmi?
Ne gerek var yahu o zman sekste hiçbirşey hissedilmez kiSürdüğü bölgeyi uyuşturan bir krem.
Eşim sürüyor zaten erken boşalmamak için. Süreyi oldukça uzatıyor ama. Normalde 5 dk süren tam birleşme şu an 30 dk ya çıktıNe gerek var yahu o zman sekste hiçbirşey hissedilmez ki ☺
Ben sadece vajinal jel gibi birşey sandım.
Aa erken boşalma için işe yarıyorsa o iyiymişEşim sürüyor zaten erken boşalmamak için. Süreyi oldukça uzatıyor ama. Normalde 5 dk süren tam birleşme şu an 30 dk ya çıktı ☺
Agdanin icindeki herhangi bir maddeye alerjiniz olabilir agda icerigi farkli olan agda kullanabilirsinizkızlar kollarım aşarı tüğlü alınca çok güzel oluyor ama ağda yaptıktan sonra ertesi gün sabah kalktığımda kolumun hertarafında sivilceler çıkıyor yakında düğünüm olacak almasam olmaz ne yapabilirim yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?