emla kremle ilişki olurmu

bn kullandım hiç bi işe yaramadı iyce kasıldım ve hüsrana ugradım 3 gn boyunca vajinada kızarıklık ve hissizlk oldu hiç bi işe yaramıyr malesef

eşinin erken boşalması için emla krem kullanacağınıza neden geçiktirici krem yada sprey kullanmıyorsunuz?
emla hissiyat kaybı yapar erkek zevk alamaz..
kimbilir belkide ereksiyon bile olamaz!

eyy gidiii yawww neler var nelerrr şu dünyada evlenmekten tırscam nerdeysee amaninnnnnnnnnnkafamçokkarıştı

anestolü kegele basladıgımda kullanmıştım bayag yararı olmustu 2parmaktn sonra onuda kullanmadım.ama bir kac kişiden duyduguma göre anestol kullanan erkekler varmış erken boşalma için anestole bşey dyemem çnki onda hissedyrsun cok uyusmyr emla da hiç hissetmynn yk gbi yni srdgn yer cinsel ilşkide iyi dgl bnce aslında uyustrucuların hiçbiri iyi dgl ama yk vajinismuzsanz hiç elliyemyrsanz vajiyi anestolle nohut büyüklüğnde sürüp yapablrsnz önyargıyı atmak için ben o amacla kullanmıştım

Canım eski konular arasında denk geldim ama biz emlanın çok yararını gördük tavsiyem ederim.

Ne gerek var yahu o zman sekste hiçbirşey hissedilmez ki ☺
Ben sadece vajinal jel gibi birşey sandım.
Eşim sürüyor zaten erken boşalmamak için. Süreyi oldukça uzatıyor ama. Normalde 5 dk süren tam birleşme şu an 30 dk ya çıktı

Eşim sürüyor zaten erken boşalmamak için. Süreyi oldukça uzatıyor ama. Normalde 5 dk süren tam birleşme şu an 30 dk ya çıktı ☺
Aa erken boşalma için işe yarıyorsa o iyiymiş
Zaman zaman eşimde de oluyor da çok yorgun olduğu zamanlarda vs.

Agdanin icindeki herhangi bir maddeye alerjiniz olabilir agda icerigi farkli olan agda kullanabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…