emLa kremi uyuşturmuyor:((

tamam işte bak agdaya yabancı degilsin..
şartlandırma kendini...sonrasını dusun ilk gecende ohh tertemis olcak:123:
alacaksın 3 ya da 4 hafta rahat olacaksın....eşinle samımı olurken çekınmeyeceksın :1: daha sayıyımmı ? :1:

:1::1: doğru şimdi burada gaza geLdim yarın akŞam kuafre gidicem inşallah caymazsam :1: ama dünki aldğm ufacık yere el sürülmüor çok acıOr:)))))))))))))) o aklma gldkçe ürküo insan :1::1:

canım ben senelerdir jiletle alıyorum 1 2 alımda uyusması lazım yoksa dayanamam :) nasıl kanıyor morarıyor:) çok acıo çok :)

benimde öyleydi 21 yaşıma kadar jilet kullandım 1-2 senedir de ağdaya gidiyorum acıyor tabi ki ama bence dayanılmıcak gibi değil 1-2 defa kanar sonra o da geçer:34:

benimde öyleydi 21 yaşıma kadar jilet kullandım 1-2 senedir de ağdaya gidiyorum acıyor tabi ki ama bence dayanılmıcak gibi değil 1-2 defa kanar sonra o da geçer:34:

inşallah canım azap gibi geliyor walla :d yarın inşllaah vzgçmssem akşam gidicem :))))

melekayla'cım bence de sen yarın ağdaya git derim. sana tavsiyem eğer komple yaptıracaksan ,bikini bölgesini ilk yaptırma,onu sonlara bıraktır ki ağrı eşiğin alışmış oluyor biraz daha avantajlı olıyor bu durum .

inşallah canım azap gibi geliyor walla :d yarın inşllaah vzgçmssem akşam gidicem :))))

o kadar abartma bence. zihninle acına acı eklemişsin sen:1:
benim içim rahatlıyor valla onlar çatır çatır gittikçe. hafifliyorum sanki:1:

melekayla'cım bence de sen yarın ağdaya git derim. sana tavsiyem eğer komple yaptıracaksan ,bikini bölgesini ilk yaptırma,onu sonlara bıraktır ki ağrı eşiğin alışmış oluyor biraz daha avantajlı olıyor bu durum .

yok canm ağdamı kendim yaporum sadece bikini için gidicem :1:

o kadar abartma bence. zihninle acına acı eklemişsin sen:1:
benim içim rahatlıyor valla onlar çatır çatır gittikçe. hafifliyorum sanki:1:

ahahahaha :))))))))))) yok artııkk valla ben ellerine yapışıorum bırakın nolur diye:1: ama dediğin gibi acıma acı eklemişm ben abartp druorum onca insan aldırıo :1:

ahahahaha :))))))))))) yok artııkk valla ben ellerine yapışıorum bırakın nolur diye:1: ama dediğin gibi acıma acı eklemişm ben abartp druorum onca insan aldırıo :1:

sakız al yanına ilk zamanlar 2-3 tane falım atardım ağzıma dişlerimi sıkarken acımasın diye:1:

kızlar düğün önCesi ağdaya aLışıyım diye gittim emla kremi alDım bazı arkdaslarımda işe yaramıŞtı. çok memnundular. bide fiyatıda olmuş 57 tl neyse dedim işime yarasında yeterki... ama olmadı :( neden olabilir ? 1 tüp sürdüm buzdolabı poşetiylede kapattım 1 saat bekledim çook az uyuşmus gibiydi ama belirli yerler. sonra 2 saat doldurdum ama uyuşmamıştı :( sizlerden de kullanıp uyusmayan varmı? yada kullanımınımı yanlış yaptım:)

canım ben 1 yıldır bikini bölgesi için emlayı uyguluyorum onsuz asla yaptıramam.3 saat sonunda aşırı uyuşmuş oluyo sadece sıcağı fazla hissediyorum ağdanın sıcağını.onsuz asla ağda yaptıramamm

canım ben 1 yıldır bikini bölgesi için emlayı uyguluyorum onsuz asla yaptıramam.3 saat sonunda aşırı uyuşmuş oluyo sadece sıcağı fazla hissediyorum ağdanın sıcağını.onsuz asla ağda yaptıramamm

3 saat mi ? acaba ben 2 saat beklediğim için mi uyusmadı ? peki nasıl uyguladın anlatrmısın:) yarın için tekrar denicem :) ve bu ilacın etkisi nekadar sürüyor? 3 saat bkletp kuaföre gidince etkisi gçmiş olmasın:)

3 saat mi ? acaba ben 2 saat beklediğim için mi uyusmadı ? peki nasıl uyguladın anlatrmısın:) yarın için tekrar denicem :) ve bu ilacın etkisi nekadar sürüyor? 3 saat bkletp kuaföre gidince etkisi gçmiş olmasın:)

2 saattete uyuşmuş oluyo ama tam uyuşması için 3 saaat bekliyorum.çıplak elle sürmen gerek eldiven falan kullanıyosan kremi emdiği iicin uyuşmamış olabilir.kremi sürüp buzdolabi poşetini yapıştırıp 3 saat bekliyorum tatlıımm.sadece sıcağı hissediyorum onuda kartonla yelpazeyle serinletince sorun kalmıyo :):)
sanırım etkisi agdadan sonra geçiyo 4 saat falan sürüyo bende.
sürdün kremi 2.5 saat sonra elinle bak uyuşmuşmu diye anlaşılıyor canıımm

Son düzenleyen: Moderatör:
2 saattete uyuşmuş oluyo ama tam uyuşması için 3 saaat bekliyorum.çıplak elle sürmen gerek eldiven falan kullanıyosan kremi emdiği iicin uyuşmamış olabilir.kremi sürüp buzdolabi poşetini yapıştırıp 3 saat bekliyorum tatlıımm.sadece sıcağı hissediyorum onuda kartonla yelpazeyle serinletince sorun kalmıyo :):)
sanırım etkisi agdadan sonra geçiyo 4 saat falan sürüyo bende.
sürdün kremi 2.5 saat sonra elinle bak uyuşmuşmu diye anlaşılıyor canıımm

hımmm bak ben işte eldivenle sürmüştüm:) ayrıca 1 saat sonra baktım 2 3 kez demekki hava almış:) buzdolabı poşeti dediğin şu buzluğa birşey koyup attımız poşetmi yoksa sera mı? kaselerin üzerini kapattığımz:) kaç tüp kullandn peki iice yedrdnmi:)

Kuaförlerin kendi kullandıkları tablet ağdalar var , onlar acıtmıyo normal sir ağda kadar , aslında o da sir ama kullanımı farklı , bi kaba döküp direk ocakta eritiyosun..bende öyle alışabildim ancak , çok pahalı bişe değil ben 15 tl verdim büyk baya , hassas bölgelerin için 3 kullanım falan yeter..kalıp gibi donuyo soğuyunca ,çekerken sündü,ay çok acıdı muhabbeti de yok , öyle sağa sola bulaşma da olmuyo..çok rahat..onu kullabilirsin..(:

Kuaförlerin kendi kullandıkları tablet ağdalar var , onlar acıtmıyo normal sir ağda kadar , aslında o da sir ama kullanımı farklı , bi kaba döküp direk ocakta eritiyosun..bende öyle alışabildim ancak , çok pahalı bişe değil ben 15 tl verdim büyk baya , hassas bölgelerin için 3 kullanım falan yeter..kalıp gibi donuyo soğuyunca ,çekerken sündü,ay çok acıdı muhabbeti de yok , öyle sağa sola bulaşma da olmuyo..çok rahat..onu kullabilirsin..(:

:) şu cezve gibi şeyde eritililen spatulayla sürülen ağda mı? kağıtla çekmek yerine ağdayı çekiosun sürüp ? ay ben beceremem ki onu hem ondada tüyü yoluosun aynı acıyı vermiyor mu:=)

hımmm bak ben işte eldivenle sürmüştüm:) ayrıca 1 saat sonra baktım 2 3 kez demekki hava almış:) buzdolabı poşeti dediğin şu buzluğa birşey koyup attımız poşetmi yoksa sera mı? kaselerin üzerini kapattığımz:) kaç tüp kullandn peki iice yedrdnmi:)

eldivenle sürmemem gerektiğini eczacı söylemişti tatlım bana :)
bildiğimiz buzdolabı poşeti.sadece 1 tup kullandımm heryere yayıp yapıştırabilirsin poşeti:)

Bende lazere gitmeden kullandim.
Ilk sefer kullanmamistim, dusuk ayarda bile cok kasmistim kendimi.
Bu sefer ayni aciyi cok daha yuksek dozda hissettim.
Aciyi kismen azaltiyor yani yoksa dayanamazdim..

eldivenle sürmemem gerektiğini eczacı söylemişti tatlım bana :)
bildiğimiz buzdolabı poşeti.sadece 1 tup kullandımm heryere yayıp yapıştırabilirsin poşeti:)

ah bnm eczacım birşey demedi erkekti bide zaten pis sırıtarak verdi :1::1: tamam canım elimle sürüyüm yarın bide öle deneyim bakalım bu arada poşet kayıO ya içinden çıkan kendi yapştrmalı şeylerini yapştrsak olmazmı ki :)))) bid 1 tüpü yedirsem 2yide tabaka halinde sürsem zararı olurmu acaba

Back