• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emLa kremi uyuşturmuyor:((

canım ben senelerdir jiletle alıyorum 1 2 alımda uyusması lazım yoksa dayanamam :) nasıl kanıyor morarıyor:) çok acıo çok :)
yok beee bende jiletle alıyordum ekisden ağdaya döndüm birşey olmadı .... az az sür parça parça yap morarmaz .. morarsada iki günde geçiyor sorun olmuyor yani .... ben sirle yapıyorum kartuşla üst taraflarını alt taraflarınıda tablet ağda kullanıyorum 20 dakika falan sürüyor ..

Valla benim çok memnun olduğum bir krem :) Gerçi artık azaldı o kadar acımıyor ama evlenene kadar annem alırdı ve kremsiz ölürdüm :) Bende sürüp çöp poşetini külot gibi delip giyiyorum üstünede iç çamaşırımı giyiyorum. 1.5-2 saat bekliyorum. Hiç acımıyor :32::32::32:

hadi ya:) aay bende 1 2 kez işe yarasa yeter yaa jiletten ağdaya dönene kadar:) kaç tüp ve nasıl sürdün peki

Son düzenleme:
hadi ya:) aay bende 1 2 kez işe yarasa yeter yaa jiletten ağdaya dönene kadar:) kaç tüp ve nasıl sürdün peki

1 tüp canım. Yani bana yetiyordu. Ben en çok üst kısımlara sürüyorum altlara sürmüyorum. Herkesin dudak kısımları acıyormuş ama benim üst kısmı acıyor. Normal krem gibi sürüyordum :1: İşe yaraması lazım yani, kardeşimde kullanıyor onda da çok etkili. Diplere doğru sürmeye çalış

yok beee bende jiletle alıyordum ekisden ağdaya döndüm birşey olmadı .... az az sür parça parça yap morarmaz .. morarsada iki günde geçiyor sorun olmuyor yani .... ben sirle yapıyorum kartuşla üst taraflarını alt taraflarınıda tablet ağda kullanıyorum 20 dakika falan sürüyor ..

:) sonkez deneyim bakalım kremi olmazsa bi kuaföre gidyim 20 dk sıkarım dişimi artık napalım ağlaya ağlaya :))))))))

1 tüp canım. Yani bana yetiyordu. Ben en çok üst kısımlara sürüyorum altlara sürmüyorum. Herkesin dudak kısımları acıyormuş ama benim üst kısmı acıyor. Normal krem gibi sürüyordum :1: İşe yaraması lazım yani, kardeşimde kullanıyor onda da çok etkili. Diplere doğru sürmeye çalış

:1: taamam canım benmde üstler çok acıyor:)))) sonkez deneyim olmazsa mecbur bi kuaföre gidip o acıyı çekicem:1::1:

:1: taamam canım benmde üstler çok acıyor:)))) sonkez deneyim olmazsa mecbur bi kuaföre gidip o acıyı çekicem:1::1:

Ben 6 yıl boyunca hep çamsakızı ağdayla aldım. Annem aldı yani. Çok acıyordu ve çok çıkıyordu. 2 senedir de kuaför arkadaşıma sirle aldırıyorum. Bariz bir şekilde azaldı ve öyle ayılıp bayılmıyorum acıdan :1:

2 kere git ağdaya alşıyorsun. Boşver kremleri falan.
Ölüm yok diye düşün :)

2 kere git ağdaya alşıyorsun. Boşver kremleri falan.
Ölüm yok diye düşün :)

Bencede canim kremle ugrasma 2 kerede bu aciyi azaltabilirsin.Hemde 2-3 dakikada bu islem biter onami dayanamayacaksin.Kendin almayada ugrasma bende yapamiyorum agda hep yapisip kaliyordu :1:.Simdi kuafore gidip hallediyorum hem uzun surmuyor hemde acisi zamanla azaliyor.Tertemiz ohh ..:17:

kuzenim kullanmıştı oda çok hassatır , işe yaramadı 2 sat belettik kalın kalın sürdür,i aman zaten yarım saatlik bi acı gidin yaptırın ya :15:

çok uzun bir işlem değil canım sık dişini işlem bitince bir rahatlık geliyor aşırı gerginlikten :1:

buzdolabına koyduğun yemeklerin üzerine kapatılan streçlerle kendini mumyala :9: üzerine çamaşır giy. bir buçuk iki saat

gerçi üzerini kapatmayın falan yazıyodu, zararlı sanırım ama ben alışana kadar yapıcam.:ssz:

Back