• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emLa kremi uyuşturmuyor:((

Ben 6 yıl boyunca hep çamsakızı ağdayla aldım. Annem aldı yani. Çok acıyordu ve çok çıkıyordu. 2 senedir de kuaför arkadaşıma sirle aldırıyorum. Bariz bir şekilde azaldı ve öyle ayılıp bayılmıyorum acıdan :1:

bizimde tanıdık kuaför vardı eve geliyor geçenlerde denettrdim ağladım ve bırak diye bağrdım :) yarım kaldı daha 2 tane çekmişti:) acaba alana göre de değişiyormu ki ?

Valla bu gdişle öle olcak kremle mahvedene kadar:) acıya dayanııym napııym
bak ben 2 senedir komple sir yaptırıyorum halen acır . Ama Ben bir taktk , buldum buzluga yumurta poşatlerine su koyup dondurdum buz oldu agdaya gitmeden 1 yarım saat önce bikini bölgeme bacakalarıma donana kadar sürdüm hissetmiyorsun ozman baya donuyorsun çok işe yarıyor dene derim:12:

epilasyon aletiyle alamıyomusun canım... tabi herseyde illaki kanama acıma olur...dayan azcık 1 kere acır 2 acır sonra alısırsın..:16:

Canim emla kremi ben de kullaniyordum uyusturuyordu ama cok cok az. Anestol diye bir krem var onu kullanmaya basladim ve gercekten emladan daha kullanisli daha cok uyusturuyor ben rahat ediyorum :9:
İstersen bir dene :34:[/QUO
ve anestol kremin fiyatı çok uygun 3,50 tl civarında, emlayı fiyatından dolayı denemedim anestol uyuşuyor ama tamamen değil

bak ben 2 senedir komple sir yaptırıyorum halen acır . Ama Ben bir taktk , buldum buzluga yumurta poşatlerine su koyup dondurdum buz oldu agdaya gitmeden 1 yarım saat önce bikini bölgeme bacakalarıma donana kadar sürdüm hissetmiyorsun ozman baya donuyorsun çok işe yarıyor dene derim:12:

hahaha gerçektenmi kız :))))) valla denerim nolcak :) arkdasımda kas gevşetici iç diyor ama? denedinmi

epilasyon aletiyle alamıyomusun canım... tabi herseyde illaki kanama acıma olur...dayan azcık 1 kere acır 2 acır sonra alısırsın..:16:

epilasyn altide acıtıyor ama acımşken ağda olsun tertermiz olsun diyorumda:) bakalım bu gidişke dediğiniz gibi ağdaya gidip sıkıcam dişimi 4 aya kadar az çok alşır herhalde:)

:))) ay gidicem de orayı açmak ayrı bi utanç BİDE canım yanınca ağlarım ben :)))))

Ya zaten başlarda canın yandığı için gözlerin yaşarıyor, normal yani
Ama yazık verme o kadar para o salak kremlere. Ben ilk gidişimde 'herkez nasıl dayanıyor bende dayanırım ne var hıhh' dedim ve sonuç şuan alıştım :)

epilasyn altide acıtıyor ama acımşken ağda olsun tertermiz olsun diyorumda:) bakalım bu gidişke dediğiniz gibi ağdaya gidip sıkıcam dişimi 4 aya kadar az çok alşır herhalde:)

alısırsın canım ben epilasyonla alıyorum 15 dk komple alıyorum heryerimi alıstıgım için artık acımıyor.. ilk zamanlar çok kanadı ama seyrekleştide artık:1: ama dogru sen daha evli degilsin ben evlenmeden almaya başlamıstım arkadaşlarım şeyin bozulur diyince bıraktım :))) evlenince başladım artık ne yapayım...

Ya zaten başlarda canın yandığı için gözlerin yaşarıyor, normal yani
Ama yazık verme o kadar para o salak kremlere. Ben ilk gidişimde 'herkez nasıl dayanıyor bende dayanırım ne var hıhh' dedim ve sonuç şuan alıştım :)

doğru diyosun aslında kremlerle rezillik çekene kadar:) 20 30 dk diş sıkmak en iyisi zaten 2 alımdan sonra okadr çok acımaz herhalde incelir tüyler:) ben bu gazı almışken yarın gidiyom hemen kuaföre:1:

alısırsın canım ben epilasyonla alıyorum 15 dk komple alıyorum heryerimi alıstıgım için artık acımıyor.. ilk zamanlar çok kanadı ama seyrekleştide artık:1: ama dogru sen daha evli degilsin ben evlenmeden almaya başlamıstım arkadaşlarım şeyin bozulur diyince bıraktım :))) evlenince başladım artık ne yapayım...

:1::1::1: şeyim nasıl bozulcak ay

bir de fazla uzatma o zaman çok acır yani bunu ilk işlemden sonrakiler için diyorum.. valla benim işlemim 15 dk bile sürmüyor artık öyle rahat ki valla

bencede kuafore git
hem baskasının elınde olunca ses cıkaramıyorsun :1:
çok rahat edeceksın emin ol
bıraz canın acır ama ölüm yok ya sonuçta
evleneceksın bak bunun dogumu var,kontrolu var alış bu tür şeylere...
hatta ben artık kuafore gıtmıyorum kendım alıyorum

bir arkadaşımı götürmüştüm ağdaya destek için ilk kez gitmişti onun da makasla kesmişti kadın yani onlar bilir ne yapacağını merak etme ben sonrakiler için dedim zaten

bir de karar ver git bir anda, beklersen cesaretin kırılır ayol bende amma biliyom dimi :63:

bencede kuafore git
hem baskasının elınde olunca ses cıkaramıyorsun :1:
çok rahat edeceksın emin ol
bıraz canın acır ama ölüm yok ya sonuçta
evleneceksın bak bunun dogumu var,kontrolu var alış bu tür şeylere...
hatta ben artık kuafore gıtmıyorum kendım alıyorum

:)) ölüm yokta işte üüff:) çok acıyor ya dün kıyısından denedim hala acıoo :1::1:
ama dediğin gibi ilersi için avantaj bi durum ki 3 4 ay sonra bende kendim alıım herlade ozamana incelirse:) tüyün uzunluk durumuna göre yarın en geç perşmbe gidicem kuaföre aldım burdan yeterince gazı :1::1:

kalın sürüp bölgeyi hava aldırmazsan uyuşması lazım.
bir zamanlar ssk karşılıyordu çıkmış mı kapsamından? ne kadar pahallıymış..

Back