emLa kremi uyuşturmuyor:((

hahahh çok güldüm,kreme falan gerek yok acıdan uyuşuyo zaten demişsin ya hakkaten öyle oluyo :)bende lazere gitcektim genital için ama acısına dayanamam diye gitmedim,bacaklarıma bile lazer yaparlarken çığlık çığlığa bağrıyorum gülüyo herkes bana :)

Bende ağdaya alışmak için almıştım ilk aldığım zaman 3 tüp sürdüm üstünü sardım 1 saat bekledim. Çok güzel uyuştu hiç birşey hissetmedim. Ama sonraki zamanlarda aldığımda çok az uyuştu maalesef. Lazer epilasyona giderken sürdüm bekledim ama canım yine çok yandı. Bende artık almıyorum 57 tl az değil boşa gitti hep. Mecbur lazerin acısına katlanıyorum :43:

ben bu emla kremini saglık ocagından yazdırmıştım beş para vermeden :SSS ama malesef uyuşma etkisi olmadı orasıda ayrı mevzu:(

walla her şekilde denedim kızlar bende işe yaramadı :) bide duyduma göre ciğerde yağlanma felan yapormuş ama keşke sürmeseydim hiç ... bazı arkdasların dediği gibi sadece 20 dklık bi acı :)

Ben 30yasimdayim ve hep jiletle aldim sadece ustte azicik bir bolgeyi agdayla alirdim kazara alta degdiginde olurdum. Spreyyi bulamadim piyasaday yokmus emlayi aldim mecbur ama parayi cope attigimi dusunerek... Ve bugun yarim saat ancak beklettim isim vardi. Inanamadim tam bir uyusma olmuyor ama dayanabilecegim bir aciydi ki benim agri esigim cok dusuktur.toplam yarim saat surdu. Kanadi morardi ama ben bunlari hissetmedim ..kalanlari epilatorle aldim. Dusunun kil koklerimin gucunu epilator kipkirmizi oldu ama islem tamam bebek kukusu gibi oldu her kokten abartmiyorum 5-6 kil ciktii korkmayinnnn sakin

Ben 30yasimdayim ve hep jiletle aldim sadece ustte azicik bir bolgeyi agdayla alirdim kazara alta degdiginde olurdum. Spreyyi bulamadim piyasaday yokmus emlayi aldim mecbur ama parayi cope attigimi dusunerek... Ve bugun yarim saat ancak beklettim isim vardi. Inanamadim tam bir uyusma olmuyor ama dayanabilecegim bir aciydi ki benim agri esigim cok dusuktur.toplam yarim saat surdu. Kanadi morardi ama ben bunlari hissetmedim ..kalanlari epilatorle aldim. Dusunun kil koklerimin gucunu epilator kipkirmizi oldu ama islem tamam bebek kukusu gibi oldu her kokten abartmiyorum 5-6 kil ciktii korkmayinnnn sakin

aynen ablacım bende 24 25 yasındym bu yasıma kadar jiletle almıstım dediğin gibi tek yerden 5 6 kıl çıkıodu ve çok sert sakal kılı gibi. .. emla aldım bende uyusma yapmadı maalsef ama aklıma koydum düğün öncesi alışıcam ağdaya diye gittim... evet gerçekten ter döküosun acıO ama sadece 20 dk :) sonra 1 2 günde acısı yanması oluo kabuk bağlıo felan ama o ilk olduğundan diye düşünüyorum 2ye gittiğimde yine anlatırım:))))))))

ayyyy bende burda okudum gittim aldım emla krem 57 tl ye :25: haftaya deniycem ay şimdi çok korktum bakalım bende işe yarıycak mı :26: offf inşallah yarar arkadaşlarda benden haber bekliyor:1: yarasa bari yaaa çok sevinmiştim

ayyyy bende burda okudum gittim aldım emla krem 57 tl ye :25: haftaya deniycem ay şimdi çok korktum bakalım bende işe yarıycak mı :26: offf inşallah yarar arkadaşlarda benden haber bekliyor:1: yarasa bari yaaa çok sevinmiştim

umarım yarar canım bende işe yaramadı :) yaramayan çok kiişide duymuştum ama bi umut almıstım olmadı :) tabi işe yarayan arkdaslarda çOk umarım sendede yarar:1:

Meraba arkadaşlar. Emla’yı bugün aldım 1 tüpü oldukça geniş bi alana yaydırarak üstünü streç filmle kapattım 1 saat bekletmeme rağmen hiç bi uyuşma olmadı. Acaba 1 tüp yetmedi mi ? Çok acil yanıt bekliyorum. Nerede yanlış yaptımm :(

valla bende yıllardır ağdayla alıyorum ne alışıyor ne bişi her seferinde aynı acı kuaförde aldırdığımda sir ağda derimi fln bile yoluyor yer yer evde kendim alınca ılık ağdada öyle bir sorun olmuyor ama bu seferde 10dk bitecek iş 2 saatte anca bitio emlayı kalın bir tabaka halinde sürüp iyice sarıp sarmalaynca dudaklar değilde üst kısımlar uyuşuyor sonra bir kerede koltuk altımda denemiştim ama orayı ne kadar sarsamda kolumu indirince streç film büzüşüp acıldı ve hiç uyuşmamıştı sanırım maharet iyi sarmakta

bende 1 ay önce emla krem aldım iki tüp kullanmama rağmen uyuşma olmadı ertesi gün parmak ucu kadar uyguladım ve üstüne içinden çıkan poşeti kapatıp buz koydum inanılmaz yarım saatte uyuştu kesseler duymazdım o derece :)

kızlar düğün önCesi ağdaya aLışıyım diye gittim emla kremi alDım bazı arkdaslarımda işe yaramıŞtı. çok memnundular. bide fiyatıda olmuş 57 tl neyse dedim işime yarasında yeterki... ama olmadı :KK43: neden olabilir ? 1 tüp sürdüm buzdolabı poşetiylede kapattım 1 saat bekledim çook az uyuşmus gibiydi ama belirli yerler. sonra 2 saat doldurdum ama uyuşmamıştı :KK43: sizlerden de kullanıp uyusmayan varmı? yada kullanımınımı yanlış yaptım:)
kızlarrrrr!! geçenlerde epilasyon yaptırırken resmen titriyordum korkudan:) sonra estetisyen arkadaş yeni bi ürün geldiğini ve bu güne kadar kullandıkları en etkili ürün olduğunu söyledi. kullandı ve gerçekten hayatımdaki en rahat seansımı yaşadım. hepinize tavsiye ederim. güzellik merkezlerinde fiyatı pahalı olabilir belki ama ürünün kendi internet sitesi var www.ilgimedikalsaglik diye, yada google amcaya este krem yazın göstersin. emla hem çok pahalı hem etkisiz kalıyo bu ürüne göre. benden söylemesi...

doğru diyosun aslında kremlerle rezillik çekene kadar:) 20 30 dk diş sıkmak en iyisi zaten 2 alımdan sonra okadr çok acımaz herhalde incelir tüyler:) ben bu gazı almışken yarın gidiyom hemen kuaföre:KK1:
kızlarrrrr!! geçenlerde epilasyon yaptırırken resmen titriyordum korkudan:) sonra estetisyen arkadaş yeni bi ürün geldiğini ve bu güne kadar kullandıkları en etkili ürün olduğunu söyledi. kullandım ve gerçekten hayatımdaki en rahat Epilasyonunu yaşadım. hepinize tavsiye ederim. güzellik merkezlerinde fiyatı pahalı olabilir belki ama ürünün kendi internet sitesi var www.ilgimedikalsaglik diye, yada google amcaya este krem yazın göstersin. emla hem çok pahalı hem etkisiz kalıyo bu ürüne göre. benden söylemesi...

Back