emLa kremi uyuşturmuyor:((

Kalin tabaka surdum strec folya dedigimiz seyle sardim.
Cok gicik bir his ama garip, uyustugunu hissettigin zaman.
Yaklasik bir saat sonrada uygulama basladi..

anladımm :) ay uyuştuğunu hissediyormusun gerçekten :)) yoksa cımbzla felan tüy çeknce mi anlaşılıyor:)

Canim ayagin uyusur ya oyle his olmustu bende.
Ama bende surdugum biolge zaten tuysuzdu lazere gidecegim icin jiletlemistim..

ayh teşekkür ederim:)) umarım ßende de bukez işe yarar ama yaramasada yapıcak birşey yok biran önce baslamam lazım ağda işine:1:

ah bnm eczacım birşey demedi erkekti bide zaten pis sırıtarak verdi :1::1: tamam canım elimle sürüyüm yarın bide öle deneyim bakalım bu arada poşet kayıO ya içinden çıkan kendi yapştrmalı şeylerini yapştrsak olmazmı ki :)))) bid 1 tüpü yedirsem 2yide tabaka halinde sürsem zararı olurmu acaba

çıtçıtlı badi giy kaymıyo canımm :)
2yi sürmene gerek yok bence israf etme zaten pahalıı :)yapıştırmali bişeyde yapıştırma emebiliir:)

çıtçıtlı badi giy kaymıyo canımm :)
2yi sürmene gerek yok bence israf etme zaten pahalıı :)yapıştırmali bişeyde yapıştırma emebiliir:)

:1::1: aa evt çıtıtlı sıkı turar tamam canm çok teşekkür ederim yarın umarım uyuşur ama uyusmasada gidicem galiba sizleri haberdar ederim:1::1::1:

harıka sonunda olsu melekayla :1:
abarttıgın kadar degılmiş dimi ??

valla canımdan can gittii avensis ter döktüm soyunmaya basladım sedyenin üzerinde :1::1: ama tabiki oldu bitti yani :D fakat dünden beri affdersin iç çamasırı giymek istemiyorum deydikçe çok acıO :D

EMLA KREMİNEDE PARA VERMEYİN KIZLAR İŞE YARAMIO YA :1::1: ACIDAN UYUŞUOSUNUZ ZATEN :))))))))

valla canımdan can gittii avensis ter döktüm soyunmaya basladım sedyenin üzerinde :1::1: ama tabiki oldu bitti yani :D fakat dünden beri affdersin iç çamasırı giymek istemiyorum deydikçe çok acıO :D

EMLA KREMİNEDE PARA VERMEYİN KIZLAR İŞE YARAMIO YA :1::1: ACIDAN UYUŞUOSUNUZ ZATEN :))))))))

bünyeden bünyeye farkediyo demek ben gayet uyuşuyorum genellemesen daha iyi olur bence :)

Canim boyle seylere gerek yok zaten agdayi 1 kez yapistirip cekince uyusuyor:)

bende çok işe yarıyor. ben 1-2 saat bekletmiştim.iyice sarmıştım.

folyoyla sar 20 dakka beklet cok guzel uyusturuo genıtal lazer uygulamasında hıc canm acımadı =)

Back