- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
bir arkadaşımı götürmüştüm ağdaya destek için ilk kez gitmişti onun da makasla kesmişti kadın yani onlar bilir ne yapacağını merak etme ben sonrakiler için dedim zaten
bir de karar ver git bir anda, beklersen cesaretin kırılır ayol bende amma biliyom dimi
kalın sürüp bölgeyi hava aldırmazsan uyuşması lazım.
bir zamanlar ssk karşılıyordu çıkmış mı kapsamından? ne kadar pahallıymış..
yok hiç hap krem kullanmadım , 1-2 aydır bu buz taktigini yapıyorum baya buz kesiyor kıpkırmızı gidiyorum agdayahahaha gerçektenmi kız :))))) valla denerim nolcak :) arkdasımda kas gevşetici iç diyor ama? denedinmi
yok hiç hap krem kullanmadım , 1-2 aydır bu buz taktigini yapıyorum baya buz kesiyor kıpkırmızı gidiyorum agdaya
kızlar düğün önCesi ağdaya aLışıyım diye gittim emla kremi alDım bazı arkdaslarımda işe yaramıŞtı. çok memnundular. bide fiyatıda olmuş 57 tl neyse dedim işime yarasında yeterki... ama olmadıneden olabilir ? 1 tüp sürdüm buzdolabı poşetiylede kapattım 1 saat bekledim çook az uyuşmus gibiydi ama belirli yerler. sonra 2 saat doldurdum ama uyuşmamıştı sizlerden de kullanıp uyusmayan varmı? yada kullanımınımı yanlış yaptım:)
çektiğim onca acıdan sonra epilasyon acısı vızzz gelir dermişim
kremi çok kalın bir tabaka halinde sürmek gerekiyor o yüzden ben 2 tüp kullanmıştım.ve hava almaması için buzdolabı poşetiyle sardım güzelce.2 saate yakın bekledim.tam uyuşma olmuştu.
ilk tüpü yediriyorum.ikincisini çok yedirmeden tabaka halinde bırakıyorum.kalın tabakadan kasıt nedir? yani yemeden nasıl uyuşuyor kıl üzerinde kalmazmı kalın tabaka ?
öylemi içinden çıkan yapşkanlı streçlemi ?
bişi diycem belki çok canın yanmaz kimi insanların kökleri daha yumuşak oluyor mesela ben zaten yumuşaktı 4 yıldır iyice hafifledi cız ediyo tabi insanın içi ama 5-10 dk da halloluyor , kremde sürsen o acıyı az buçuk hissediceksin sonuçta , uğraşma derim kaderine razı ol
ihihihi yavru sen hala yapamadın mı başın dertte valla bu ağdayla
diyorum sana ilkinde acır ikincisinde daha az acır bu böyle gider
ilk gittiğimde kuafördeki herkes duymuştu sesimi :)hahaha
bu arada ben komple gidiyorum bacaklar koltuk altı ve özel bölge
özel bölgeden başlatmıyorum hemen bende de böyle bi kompleks var
bacaklardan başlıyo bi kere özel bölgeye yapıştırıyo bi bacağa bi oraya derken hallediyoruz :)
onlar yetmez mutfak gereçlerinden bahsediyorum ben iğneli epilasyonda kullanmıştım orda bile işe taramıştı bırak ağdayı lazer epilasyonu
melekayla senın bu agda olayı milli mesele halıne dondü
el bırlıgı ıle bu olayı cozecegız...acıyı çıkar kafandan acımayacak yok ole bısı
bırde merak etttım bacak ve kolatını nasıl alıyorsun?? onlardamı jilet?
ay çözün noluur:) yok bacaklarım belim göbişim kolum kol altım felan hep ağda:) 1,5 saatte yapıyorum mis gibi oluyor:) ama oraya gelince ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?