emLa kremi uyuşturmuyor:((

doğru diyosun ama beklersem gidemem bidaha:)))) en geç yarına gitmem lazım

bende kullanıyorum emle epilasyon sırasında...
çok memnunum uyuşturuyo gerçekten hiiiç hissetmiyorum...

çektiğim onca acıdan sonra epilasyon acısı vızzz gelir dermişim

kremi çok kalın bir tabaka halinde sürmek gerekiyor o yüzden ben 2 tüp kullanmıştım.ve hava almaması için buzdolabı poşetiyle sardım güzelce.2 saate yakın bekledim.tam uyuşma olmuştu.

kremi çok kalın bir tabaka halinde sürmek gerekiyor o yüzden ben 2 tüp kullanmıştım.ve hava almaması için buzdolabı poşetiyle sardım güzelce.2 saate yakın bekledim.tam uyuşma olmuştu.

kalın tabakadan kasıt nedir? yani yemeden nasıl uyuşuyor kıl üzerinde kalmazmı kalın tabaka ?

bişi diycem belki çok canın yanmaz kimi insanların kökleri daha yumuşak oluyor mesela ben zaten yumuşaktı 4 yıldır iyice hafifledi cız ediyo tabi insanın içi ama 5-10 dk da halloluyor , kremde sürsen o acıyı az buçuk hissediceksin sonuçta , uğraşma derim kaderine razı ol

ihihihi yavru sen hala yapamadın mı başın dertte valla bu ağdayla

diyorum sana ilkinde acır ikincisinde daha az acır bu böyle gider

ilk gittiğimde kuafördeki herkes duymuştu sesimi :)hahaha
bu arada ben komple gidiyorum bacaklar koltuk altı ve özel bölge

özel bölgeden başlatmıyorum hemen bende de böyle bi kompleks var
bacaklardan başlıyo bi kere özel bölgeye yapıştırıyo bi bacağa bi oraya derken hallediyoruz :)

aay yoookk benmkiii çok pis acıyoorr:))) 24 senedir jiletle alıyorum düşün:) ama kaderime razı olmaktan baska çaremde yok gibi :)

ay yoK :) kremi yeni aldım dün denedim 2 saat beklettiim:) dedim uyumus gibi uyusmasada ağyla yapcam aman dedm kalktım ısıttım roll on ağdamı :))) sonracıma ufacık yerden bi çektimm anaaaam nasıl kanıyor nasıl yandı acıdı :)))) birde kıllar galiba tam uzamamıŞ okadar çekmeme rağmen pek gelmedi :) bende diyorum yarın tekrar sürüyüm uyussada uyusmada kuaföre gidiym:)))))999

melekayla senın bu agda olayı milli mesele halıne dondü
el bırlıgı ıle bu olayı cozecegız...acıyı çıkar kafandan acımayacak yok ole bısı
bırde merak etttım bacak ve kolatını nasıl alıyorsun?? onlardamı jilet?

ay çözün noluur:) yok bacaklarım belim göbişim kolum kol altım felan hep ağda:) 1,5 saatte yapıyorum mis gibi oluyor:) ama oraya gelince ölüyorum

ay çözün noluur:) yok bacaklarım belim göbişim kolum kol altım felan hep ağda:) 1,5 saatte yapıyorum mis gibi oluyor:) ama oraya gelince ölüyorum

tamam işte bak agdaya yabancı degilsin..
şartlandırma kendini...sonrasını dusun ilk gecende ohh tertemis olcak:123:
alacaksın 3 ya da 4 hafta rahat olacaksın....eşinle samımı olurken çekınmeyeceksın daha sayıyımmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…