- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Ben 6 yıl boyunca hep çamsakızı ağdayla aldım. Annem aldı yani. Çok acıyordu ve çok çıkıyordu. 2 senedir de kuaför arkadaşıma sirle aldırıyorum. Bariz bir şekilde azaldı ve öyle ayılıp bayılmıyorum acıdan
çok uzun bir işlem değil canım sık dişini işlem bitince bir rahatlık geliyor aşırı gerginlikten
buzdolabına koyduğun yemeklerin üzerine kapatılan streçlerle kendini mumyalaüzerine çamaşır giy. bir buçuk iki saat
gerçi üzerini kapatmayın falan yazıyodu, zararlı sanırım ama ben alışana kadar yapıcam.
bak ben 2 senedir komple sir yaptırıyorum halen acır . Ama Ben bir taktk , buldum buzluga yumurta poşatlerine su koyup dondurdum buz oldu agdaya gitmeden 1 yarım saat önce bikini bölgeme bacakalarıma donana kadar sürdüm hissetmiyorsun ozman baya donuyorsun çok işe yarıyor dene derimValla bu gdişle öle olcak kremle mahvedene kadar:) acıya dayanııym napııym
Canim emla kremi ben de kullaniyordum uyusturuyordu ama cok cok az. Anestol diye bir krem var onu kullanmaya basladim ve gercekten emladan daha kullanisli daha cok uyusturuyor ben rahat ediyorum
İstersen bir dene[/QUO
ve anestol kremin fiyatı çok uygun 3,50 tl civarında, emlayı fiyatından dolayı denemedim anestol uyuşuyor ama tamamen değil
bak ben 2 senedir komple sir yaptırıyorum halen acır . Ama Ben bir taktk , buldum buzluga yumurta poşatlerine su koyup dondurdum buz oldu agdaya gitmeden 1 yarım saat önce bikini bölgeme bacakalarıma donana kadar sürdüm hissetmiyorsun ozman baya donuyorsun çok işe yarıyor dene derim
epilasyon aletiyle alamıyomusun canım... tabi herseyde illaki kanama acıma olur...dayan azcık 1 kere acır 2 acır sonra alısırsın..
:))) ay gidicem de orayı açmak ayrı bi utanç BİDE canım yanınca ağlarım ben :)))))
epilasyn altide acıtıyor ama acımşken ağda olsun tertermiz olsun diyorumda:) bakalım bu gidişke dediğiniz gibi ağdaya gidip sıkıcam dişimi 4 aya kadar az çok alşır herhalde:)
Ya zaten başlarda canın yandığı için gözlerin yaşarıyor, normal yani
Ama yazık verme o kadar para o salak kremlere. Ben ilk gidişimde 'herkez nasıl dayanıyor bende dayanırım ne var hıhh' dedim ve sonuç şuan alıştım :)
alısırsın canım ben epilasyonla alıyorum 15 dk komple alıyorum heryerimi alıstıgım için artık acımıyor.. ilk zamanlar çok kanadı ama seyrekleştide artıkama dogru sen daha evli degilsin ben evlenmeden almaya başlamıstım arkadaşlarım şeyin bozulur diyince bıraktım :))) evlenince başladım artık ne yapayım...
bir de fazla uzatma o zaman çok acır yani bunu ilk işlemden sonrakiler için diyorum.. valla benim işlemim 15 dk bile sürmüyor artık öyle rahat ki valla
evet kısa bırakma ilkinde ağdaya gelmez uzun olsun canım işte santim de veremiyorum ama
bencede kuafore git
hem baskasının elınde olunca ses cıkaramıyorsun
çok rahat edeceksın emin ol
bıraz canın acır ama ölüm yok ya sonuçta
evleneceksın bak bunun dogumu var,kontrolu var alış bu tür şeylere...
hatta ben artık kuafore gıtmıyorum kendım alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?