• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

diziyi arada bi izliyodum..

ama şu emir,bu gece bütün borcunu ödeyebilirsin felan dedi bende film koptu tiksindim resmen.inandırıcılığını yitirdi.anlatılan aşk hikayesinin atmosferi,büyüsü bozuldu..:19::19::25::25:

ben emir yüzüğü denize atınca seher peşinden atlar dedim :52:
nihayet bu yüzük olayı da açığa kavuştu...
saneme de sinir oldum..kocası öleli kaç gün oldu daha levente ikimiz de özgürüz diyo...
leventte başka okul bulamadı ferihaların okuluna mı hoca oldu?bundan sonra da levent feriha emir üçlüsünü izlicez belli oldu

harika bi dizi çok severek ve begenerek izliyorum...tabi cansu ve hande haricinde.. :19:
umarım hep böle güzel devam eder..:31:

ben emir yüzüğü denize atınca seher peşinden atlar dedim :52:
nihayet bu yüzük olayı da açığa kavuştu...
saneme de sinir oldum..kocası öleli kaç gün oldu daha levente ikimiz de özgürüz diyo...
leventte başka okul bulamadı ferihaların okuluna mı hoca oldu?bundan sonra da levent feriha emir üçlüsünü izlicez belli oldu

keremce napıon sekerim evet ya o sahnede bende öle sandım atlar die bekledim ama atlamadı aklı kaldı akılsızın :1: seytan ya o seher :47:

Seher ve o halası çok değişik tipler ya, Mehmet'te baya odun çıktı.. bir de Hande'nin o zıplaya zıplaya yürümesi çok komik :))) Şimdi Emir ormanda tek başına olmadıklarını anladı bir Ceyn iki Tarzan :D

Maç nedeniyle izleyemedim...
İnternet de sınırsız olmayınca kalakaldım öyle:31:
Çok mu heyecanlıydı noldu ki yaa

Maç nedeniyle izleyemedim...
İnternet de sınırsız olmayınca kalakaldım öyle:31:
Çok mu heyecanlıydı noldu ki yaa

valla bende aynı sebebplerden izleyemedim yahu...maç vardı türkiyenin 3 0 yenildik bide deyse bari....rezil olduk kendi sahamızda....:57:..izleyen anlatsın en son yüzüğü vercekti orda bitti..o yüzük zaten sahteydi gerçeği seherde..... anladı mı emir yüzüğün sahte olduğunu bi bilen yazsın yahu....yüzük attı falan yazılmış anlamadım bişey..inş haftaya tekrarını verir...

seher, yüzüğün sahtesini aldı bi yerden verdi ferihaya.. iyi niyet gösterisi sözde..
feriha da emire iade etti yüzüğü..
emirin annesi buldu yüzüğü oğlunun odasında,gitti bozdurmaya yüzüğü..artık anlamı yok o yüzüğün nasılsa diye(???)
ama kuyumcu bu yüzük,sahte dedi..
annesi de emire uçurdu haberi tabi..
o esnada seher kapalı çarşıda yüzüğün gerçek olanını satmaya çalışıyoken,kuyumcu emiri aradı,yüzüğünüz bize satılıyor diye.. (???)
emir uçtu gitti kuyumcuya bi baktı seher yapıyo bu işi..seheri de göndermedi ordan feriha gelene kadar..
hemen ferihayı aradı,gel buraya diye..
feriha pike yaptı seherin üstüne,ben bile korktum :9::9::9::9:
ve sonuç olarak anladı ki,yüzüğün sahte olanından ferihanın haberi yok..

seher, yüzüğün sahtesini aldı bi yerden verdi ferihaya.. iyi niyet gösterisi sözde..
feriha da emire iade etti yüzüğü..
emirin annesi buldu yüzüğü oğlunun odasında,gitti bozdurmaya yüzüğü..artık anlamı yok o yüzüğün nasılsa diye(???)
ama kuyumcu bu yüzük,sahte dedi..
annesi de emire uçurdu haberi tabi..
o esnada seher kapalı çarşıda yüzüğün gerçek olanını satmaya çalışıyoken,kuyumcu emiri aradı,yüzüğünüz bize satılıyor diye.. (???)
emir uçtu gitti kuyumcuya bi baktı seher yapıyo bu işi..seheri de göndermedi ordan feriha gelene kadar..
hemen ferihayı aradı,gel buraya diye..
feriha pike yaptı seherin üstüne,ben bile korktum :9::9::9::9:
ve sonuç olarak anladı ki,yüzüğün sahte olanından ferihanın haberi yok..

çok teşekkür ederim yaaa.:46::46::46::46:.... çok güzel anlattın ağzına sağlık sağol:38:..izlemiş kadar oldum..peki nerde bittii..son olarak sorayım...

çok teşekkür ederim yaaa.:46::46::46::46:.... çok güzel anlattın ağzına sağlık sağol:38:..izlemiş kadar oldum..peki nerde bittii..son olarak sorayım...

ay yazmadan gecemicem....

levent emire sarrafoglu cık sınıfımdan dedi ve sonra zehra gozuktu hasanın yanında. hasan zehrayı gorunce zehra dedı ve bıttı..

ay yazmadan gecemicem....

levent emire sarrafoglu cık sınıfımdan dedi ve sonra zehra gozuktu hasanın yanında. hasan zehrayı gorunce zehra dedı ve bıttı..

ooooo ortalık bayağı karışmış...eski aşkıyla buluştu desene..zamanında ayırmışlar yaaa sevenleri..çok zor bişey..zehra ondan diziden çıkcak bence..ferihanın babasından boşanır belki...bişey bulurlar sebep yapımcılar..çok çok geçmiş olsun..inş yener kanseri.....:38:

şu Seher'in ağzına iki tane yapıştıramıyolar yahu sinir bastı bana izlerken :57: :52:

hem rolü ona çok uygun..hemde gerçekten çok itici bi kızz yaa..sinir şey..mehmet salağın teki aldı onu işte....kırıştırdığı adam evi yaktı haberi yok..nolduda bu ev yandı demedi hiç saçmalık işte..ama yakında anlar keriz olduğunu..hele seherin halası yokmu bütün dizilerde fitneci rolünde..bu kadarmı iyi becerir bi insan rolünü yaa uyuzlarrr:57::57::57:

ooooo ortalık bayağı karışmış...eski aşkıyla buluştu desene..zamanında ayırmışlar yaaa sevenleri..çok zor bişey..zehra ondan diziden çıkcak bence..ferihanın babasından boşanır belki...bişey bulurlar sebep yapımcılar..çok çok geçmiş olsun..inş yener kanseri.....:38:

evet canım bayagı karıstı.. cok merak edıyorumm.. bu hafta neler olacak... ay emır ne konuscaktı acaba ferıhayla.. ertelemese bari konusmayı...

bu arada canikom senı hatırladım.. ben kkya ılk uye oldugumde ılk yorumu sen yapmıstın bana.. bebek dusunuyordun ve hamıssın.. Allah tamamına erdırsın ve saglıkla kucagına almayı nasip etsın canım......

evet canım bayagı karıstı.. cok merak edıyorumm.. bu hafta neler olacak... ay emır ne konuscaktı acaba ferıhayla.. ertelemese bari konusmayı...

bu arada canikom senı hatırladım.. ben kkya ılk uye oldugumde ılk yorumu sen yapmıstın bana.. bebek dusunuyordun ve hamıssın.. Allah tamamına erdırsın ve saglıkla kucagına almayı nasip etsın canım......

ne hafızan var maaşşşallah yaa ben hiç hatırlamam..:nazar::nazar::46::46:..evet çok şükür rabbim verdi bu sene bekletmeden....sağ ol cnm benim....allah razı olsun...tüm isteyenlere versin allahımm inş..:54:

ne hafızan var maaşşşallah yaa ben hiç hatırlamam..:nazar::nazar::46::46:..evet çok şükür rabbim verdi bu sene bekletmeden....sağ ol cnm benim....allah razı olsun...tüm isteyenlere versin allahımm inş..:54:

konuyu saptırmayayım pek.. güzel dileklerin için canı gonulden amin diyorum...

bende burdan devam edeyim bari.:9:
emir seherle feriyi arabasıyla götürüyordu feri inelim burda dedi kenara çektirdi bağırış çığırış.paralıcam seni diye diyesehere .emir sürekli engelledi feriha tamam yeter diye.gel konuşalım dedi.seherde arkadan bana bişey yapmayın diye cak cak bağırıyor.emir bi sus kızım gibi bişey dedi:9:emir ferihadan özür diledi.kuyumcu aradığında seni göreceğimi sanmıştım satanın sen olduğunu düşündüm dedi.
ferihada neden "özür diliyorsunki?,seni sınıf atlamak için kullandım,cansunun hayatını çaldım,levent beyle gizli ilişkim var,bi yüzüğü çalmışım çokmu" dedi.emirde" sen o yüzüğü hiç takmadın bile dedi".ferihada" sana hakettiğimde takacağımı söylemiştim,o yüzüğü hiç haketmedimki,zaten hakedeceğimizde yok" dedi.emirde bunun üstüne yüzüğü denize fırlattı seherin bi koşuşu vardı ki arkadan atlayacak sandım..seher eve gelince zehrayla ferihaya bağırdı.yaptıklarınızdan mehmetle babanın haberi varmı söylersem ne olur isterseniz deneyelim hangimizin canı daha çok yanacak dedi.bir daha bana bu evde gıkınız çıkmayacak dedi pislik.:47:levent üniversiteye görüşmeye gitti,orda hoca olarak işe başladı.emirin aklından ferihanın söylediği sözler hiç çıkmadı.okula konuşmaya gitti ferihayı sınıftan çıkardı.o sırada levent geldi sarrafoğlu çık sınıfımdan dedi.ay barışsın artık şunlar yaaa:5::5::5:

Son düzenleme:
hadi bakalım levent okula adım attı feriha öğrencisi oldu :1:
feriha emir e tavır yapıyor ama içide gidio bi yandan
e ferihanın annesini hangi sebeble memlekete yollucaklar ki ?

Back