Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben emir yüzüğü denize atınca seher peşinden atlar dedim
nihayet bu yüzük olayı da açığa kavuştu...
saneme de sinir oldum..kocası öleli kaç gün oldu daha levente ikimiz de özgürüz diyo...
leventte başka okul bulamadı ferihaların okuluna mı hoca oldu?bundan sonra da levent feriha emir üçlüsünü izlicez belli oldu
Maç nedeniyle izleyemedim...
İnternet de sınırsız olmayınca kalakaldım öyle
Çok mu heyecanlıydı noldu ki yaa
seher, yüzüğün sahtesini aldı bi yerden verdi ferihaya.. iyi niyet gösterisi sözde..
feriha da emire iade etti yüzüğü..
emirin annesi buldu yüzüğü oğlunun odasında,gitti bozdurmaya yüzüğü..artık anlamı yok o yüzüğün nasılsa diye(???)
ama kuyumcu bu yüzük,sahte dedi..
annesi de emire uçurdu haberi tabi..
o esnada seher kapalı çarşıda yüzüğün gerçek olanını satmaya çalışıyoken,kuyumcu emiri aradı,yüzüğünüz bize satılıyor diye.. (???)
emir uçtu gitti kuyumcuya bi baktı seher yapıyo bu işi..seheri de göndermedi ordan feriha gelene kadar..
hemen ferihayı aradı,gel buraya diye..
feriha pike yaptı seherin üstüne,ben bile korktum
ve sonuç olarak anladı ki,yüzüğün sahte olanından ferihanın haberi yok..
çok teşekkür ederim yaaa..... çok güzel anlattın ağzına sağlık sağol..izlemiş kadar oldum..peki nerde bittii..son olarak sorayım...
ay yazmadan gecemicem....
levent emire sarrafoglu cık sınıfımdan dedi ve sonra zehra gozuktu hasanın yanında. hasan zehrayı gorunce zehra dedı ve bıttı..
şu Seher'in ağzına iki tane yapıştıramıyolar yahu sinir bastı bana izlerken
ooooo ortalık bayağı karışmış...eski aşkıyla buluştu desene..zamanında ayırmışlar yaaa sevenleri..çok zor bişey..zehra ondan diziden çıkcak bence..ferihanın babasından boşanır belki...bişey bulurlar sebep yapımcılar..çok çok geçmiş olsun..inş yener kanseri.....
evet canım bayagı karıstı.. cok merak edıyorumm.. bu hafta neler olacak... ay emır ne konuscaktı acaba ferıhayla.. ertelemese bari konusmayı...
bu arada canikom senı hatırladım.. ben kkya ılk uye oldugumde ılk yorumu sen yapmıstın bana.. bebek dusunuyordun ve hamıssın.. Allah tamamına erdırsın ve saglıkla kucagına almayı nasip etsın canım......
ne hafızan var maaşşşallah yaa ben hiç hatırlamam....evet çok şükür rabbim verdi bu sene bekletmeden....sağ ol cnm benim....allah razı olsun...tüm isteyenlere versin allahımm inş..
çok teşekkür ederim yaaa..... çok güzel anlattın ağzına sağlık sağol..izlemiş kadar oldum..peki nerde bittii..son olarak sorayım...